- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Koreanmom canım sen naptın kv ile? hala baskı devammı? bak son haftalara yaklaştık ne olursa olsun üzme kendini ve bebişini. bedenen ve ruhen yeteri kadar yıpranıyoruz zaten olabildiğince görmemezlikten gel.
Birşey yok canım hala huzursuzluga devam... Kv görümce birleşip arkamdan demediklerini bırakmadılar görümceyle konusmuyorum kv ile eşimin zoruyla görüsüyorum ama bi suratı var bana midem bulanıyor. Eşimle aram cok bozuldu çöktüm resmen sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu hiç birşeyden zevk alamıyorum... Allah korusun sonum bosanma olmasın çünkü o sinsilerden herşeyi bekliyorum... Vicdan yok kimsede hakkım haram zıkkım olsun. Beni bu son aylarda huzursuz ettiler üzdüler bebeğimi üzdüler allah onlara bin katını yaşatsın .......
canım bunun aynısının daha fazlası ben de varBu tarz da oluşmuş kizariklik bende
canım bunun aynısının daha fazlası ben de varBu tarz da oluşmuş kizariklik bende
Birşey yok canım hala huzursuzluga devam... Kv görümce birleşip arkamdan demediklerini bırakmadılar görümceyle konusmuyorum kv ile eşimin zoruyla görüsüyorum ama bi suratı var bana midem bulanıyor. Eşimle aram cok bozuldu çöktüm resmen sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu hiç birşeyden zevk alamıyorum... Allah korusun sonum bosanma olmasın çünkü o sinsilerden herşeyi bekliyorum... Vicdan yok kimsede hakkım haram zıkkım olsun. Beni bu son aylarda huzursuz ettiler üzdüler bebeğimi üzdüler allah onlara bin katını yaşatsın .......
canım bunun aynısının daha fazlası ben de varama bu çatlama diye biliyorum bir de zannediyorum doğumdan sonra geçecektir
canım bunun aynısının daha fazlası ben de varama bu çatlama diye biliyorum bir de zannediyorum doğumdan sonra geçecektir
Bu tarz da oluşmuş kizariklik bende
canım zamanında kullansaydım belki işe yarardı ama iş işten geçti ben de içi zamanla beyaz kalıyor diye biliyorum annemin öyle.. benim baya çok ama şikayetçi değilimKızarıklık zamanla geçip beyaz iz olarak kalıyormuş çatladığında..
Çatlak gibi duruyo ama bilemedim :/
Bende hala yok böyle bişi.. Bio oil kullan istersen hafifletiyo diyolar ama?
evet onlar çatlak arkadaşlarhayırlı uğurlu olsun:) bendede var baya. geçmesi tek ümidim. bir sürü şey kullandım en pahalısından falan ama 4 gündür biooil kullanıyorum hafifledi resmen. keşke baştan onu kullansaydım dedim. mutlaka onu kullanın sizde.
benm bir arkadaşım doğumdan sonra scarex diye bir jel kullandı hem ameliyat izi için hem de çatlaklar için. baya faydasını görmüştü. bende deneyeceğim.
çatladıktan sonra geçmiyor diye biliyordumben de o zaman bir deneyeyim..sağol canımm
aman bir yanlış anlaşılma olmasın hamile iken kullanma sakın.uygun değilmiş .. ameliyat izini ve (seazeryan yapacaksan tabi) ve çatlaaklara iyi geliyormuş doğum sonrası
Aaa.. Ben Biooil hamileyken kullanılıyor diye biliyorum.
Gerçi ben hindistan cevizi yağı ve palmersla bugüne kadar çatlaksız geldim ama hep tavsiye ettiler bana biooil'i..
evet onlar çatlak arkadaşlarhayırlı uğurlu olsun:) bendede var baya. geçmesi tek ümidim. bir sürü şey kullandım en pahalısından falan ama 4 gündür biooil kullanıyorum hafifledi resmen. keşke baştan onu kullansaydım dedim. mutlaka onu kullanın sizde.
benm bir arkadaşım doğumdan sonra scarex diye bir jel kullandı hem ameliyat izi için hem de çatlaklar için. baya faydasını görmüştü. bende deneyeceğim.
Bildiğim kadarıyla o kırmızı isilik gibi, nokta nokta bi döküntü oluyo ve çoook kaşınıyomuş.Canim şikayetci değilim tabi. rabbim evladıma sağlık versin . korktum sadace karaciğer ile alakali olur diye sizlere bir sorayim dedim .
kızlar çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bir şey daha sorucam..kasılmalar tam olarak nasıl oluyor..karın sürekli yumuşak olmak durumunda mı..bebeğin bazen hareketleri karından dışarı çıkacakmış gibi sert olabiliyor o da mı kasılma oluyor..nasıl oluyor yani tam olarak
Bebek tekmesi değil de daha çok regl sancısı gibi oluyo benim.
Karnım çok sert oluyo parmağımla bastırsam bile esneme olmuyo yani.. baya taş gibi..
Oturuyosam kalkıp yürüyorum, ayaktaysam oturuyorum.. Geçiyo bi süre sonra..
Herkeste aynı mı oluyor bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?