- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Kızlar bende katıldım aranıza selam olsun tüm annelere
Hoşbuldum sağlıkla inşallahhh hepimizin herkes inşallahHoşgeldiin :)
Geri sayım yapmaya birlikte devam edelim bakalım :)
Hayırlı uğurlu olsun güzel sağlıklı günlerde eskitsin inşallah.merhaba ccanlar ne durumdayız az kaldı meleklerimize kavuşmaya.. bugün bebek odamızı aldık çok heyecanlı bu bekleyişama gün sonra gelecek odamız bir an önce gelsede yerleştirsem..
Aynisi bnde de var tatlm bacaklarmda yok ama kasiklarimda var o gerinme hissi durdurmaya calisiyrm ama bakalm az kaldi az sabirBenim kasılma durumum değişik sanırım. İlk uyandığımda oluyor, yada uykuda dönerken. Bacaklarimi aşağıya doğru dimdik germe isteği oluyor ve ister istemez kasiliyorum. Kramp değil. Durdurmak elimde olmuyor bazen. Nasıl bişey bu yao kasılma esnasında kasiklarimda geriliyor haliyle. Korkuyorum bise olur diye. Durdurmaya çalışıyorum
Canım benim ilki sezeryan ben yinede düşünüyorum Allah nasip ederse her şeyin doğalı güzelKızlar normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Kızlar normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Maşallahbugün doktora gittik bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor, zayıf bi bebek olacak gibi dedi 33+5 de kilosu 2114 gr normal demi kızlar
çok isterdim ama maalesef 1 buçuk yıl önce yumurtalıktan ameliyat olduğum için yapamıyorum. riskli dedi doktorumKızlar normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Nerede yaşıyorsun? Benim yaşadığım ülkede yasak sezeryan düşündükçe uykusuz gecelerrrr..Beeen
Burda sezeryan da yasak olduğu için, başka şansım yok zaten
Atlas bebeğin sağlığından ötürü bir sebebimiz olmazsa normal doğum planlıyoruz. (Suda doğum ve hypnobirthing)
Bnde epidural sezeryan yapcm kizlar bnde normal istyrdum ama nasip olmcak gbi o yuzden epidural sezeryn
spinalden farki nedr bilen var mi
Ben varım insallah:)Kızlar normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Haklisin canm en guzeli bir uzmana danismakcanım şöyle bir metin var buradan okuyabilirsin. ben spinal yaptırmayı düşünüyorum. ne kadar az ilaç o kadar iyi gibi. ama sana en uygun olanını anestezi uzmanı söyleyecektir. mutlaka birine danış.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/09/epidural-ve-spinal-anestezi-ile.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?