Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Benim kasılma durumum değişik sanırım. İlk uyandığımda oluyor, yada uykuda dönerken. Bacaklarimi aşağıya doğru dimdik germe isteği oluyor ve ister istemez kasiliyorum. Kramp değil. Durdurmak elimde olmuyor bazen. Nasıl bişey bu ya o kasılma esnasında kasiklarimda geriliyor haliyle. Korkuyorum bise olur diye. Durdurmaya çalışıyorum

Aynisi bnde de var tatlm bacaklarmda yok ama kasiklarimda var o gerinme hissi durdurmaya calisiyrm ama bakalm az kaldi az sabir

bugün doktora gittik bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor, zayıf bi bebek olacak gibi dedi 33+5 de kilosu 2114 gr normal demi kızlar

bugün doktora gittik bebeğin karın çevresi 1 hafta geriden geliyor, zayıf bi bebek olacak gibi dedi 33+5 de kilosu 2114 gr normal demi kızlar
Maşallah
Bence kilosu gayet iyi, arkadaşım 38. Haftada 2600 ile doğum yaptı..
Zaten olumsuz bi zayıflık olsa doktorun belirtirdi bence.
Sizin genleriniz, sizin bebeğiniz. Herkesin bebeğinden farklı olması çok normal
Ve burda (2500gr sonra) ne kadar zayıf bebek o kadar sağlıklı bebek deniliyor.
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.

Bnde epidural sezeryan yapcm kizlar bnde normal istyrdum ama nasip olmcak gbi o yuzden epidural sezeryn
spinalden farki nedr bilen var mi

Beeen
Burda sezeryan da yasak olduğu için, başka şansım yok zaten
Atlas bebeğin sağlığından ötürü bir sebebimiz olmazsa normal doğum planlıyoruz. (Suda doğum ve hypnobirthing)
Nerede yaşıyorsun? Benim yaşadığım ülkede yasak sezeryan düşündükçe uykusuz gecelerrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…