- 24 Ocak 2017
- 103
- 77
- 13
- 36
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Bendee varımmm :)Ben varım insallah:)
Nerede yaşıyorsun? Benim yaşadığım ülkede yasak sezeryan düşündükçe uykusuz gecelerrrr..
Kızlar normal Doğum yapmayı düşünen var mı?
Oyyy hello my darlingİngiltere'de yaşıyorum ben..
Negatif doğum hikayeleri dinlememeye ya da izlememeye çalış.
Benim ilk doğumum olcak nasipse ama deli cesareti var şuan. Düşünmüyorum bile hiç o günü.. :)
Oyyy hello my darlingbende İngiltere'de yaşıyorum. Neresinde yaşıyorsun ? Manchester ı biliyor musun yada Liverpool?
Bana çok uzak oralarHelloo
Sahil kasabasındayız biz, Southend'de. Liverpool'a gelmedim hiç
Londra ve Southend arası gezinip durdum genelde
Bana çok uzak oralarsenin oralarda Türkler çok diye biliyorum. Benim burda hiç yok. Bu konuda çok yanlızım çokkkk. Bu ülkenin hastanelerini nasıl buluyorsun? İğrenç değil mi?
Keşke ne yapalım kısmet. Senin Doğum benden önce görünüyor kısmet olursa inşallah sağlıkla benimle de paylaşırsan sevinirim doğumunun nasıl geçtiğini. Ben o kadar korkuyorum ki mutlaka haftada 2 kez rüyamda doğuruyorum o kadar yaniEhehheKesinlikle iğrençler
Alıştım mı? Evet..!
Türkiye'de yaşarken de pek doktora gitmeyi sevmediğim için alışmak kolay oldu..
Sadece bırda Türkiye'deki hamile arkadaşları takip etmeyi seviyorum. Çok detaylı ilgileniyo Türk doktorlar..
Bizim şehirde Türk çok. Sainsbury's'de, high streette falan sık sık denk geliyosun.
Keşke uzak olmasaymışız
Keşke ne yapalım kısmet. Senin Doğum benden önce görünüyor kısmet olursa inşallah sağlıkla benimle de paylaşırsan sevinirim doğumunun nasıl geçtiğini. Ben o kadar korkuyorum ki mutlaka haftada 2 kez rüyamda doğuruyorum o kadar yani
Cnm su devamlı geliyor başlayınca idrardır oKızlar ben gece galiba altıma kaçırdım yatağa Emin olamıyorum takipteyim başka bi belirti Yok kaç saat oldu eğer Bebek suyu olsa idi bu vakte kalmazdım herhalde .. bir de kıyafetimde hem iz kaldı hem de idrar kokuyor.. doktora gidicem ama size de bi danışmak istedim.. yani yatağa kaçıran bi tek ben miyim acaba
daha devam etmedi canım bazılarından duyuyorum kesik kesik geliyor o yüzden endişe ettim hazırlandım bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ama bebek hareketleri de aynı her zamanki gibi..Cnm su devamlı geliyor başlayınca idrardır o
Gunaydim cnm var mı bi gelişmedaha devam etmedi canım bazılarından duyuyorum kesik kesik geliyor o yüzden endişe ettim hazırlandım bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ama bebek hareketleri de aynı her zamanki gibi..
daha devam etmedi canım bazılarından duyuyorum kesik kesik geliyor o yüzden endişe ettim hazırlandım bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ama bebek hareketleri de aynı her zamanki gibi..
O kalp grafigi degil senin sanci grafigin. Durdugu yerlerde hic sancin olmamis demekiyi geceler kızlar..aklıma bir şey takıldı da size sormak istedim..bugün ilk kez nst girdim sonucuna doktorum güzel dedi ama ben ekranda kalp atımlarına bakarken bazen sayı gitti düz bi çizgi oldu bi kaç saniye sonra sayı geri geldi biraz zaman sonra sayı yine gitti sonra geri geldi..ben de açıkcası acaba kalbimi durdu o esnada diye düşündüm Allah korusun ama doktor sonuca güzel dedi size de öyle oluyor mu
Gunaydim cnm var mı bi gelişme
canım nasıl oldun? iyimisin? merakta bırakma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?