Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Nerede yaşıyorsun? Benim yaşadığım ülkede yasak sezeryan düşündükçe uykusuz gecelerrrr..

İngiltere'de yaşıyorum ben..
Negatif doğum hikayeleri dinlememeye ya da izlememeye çalış.
Benim ilk doğumum olcak nasipse ama deli cesareti var şuan. Düşünmüyorum bile hiç o günü.. :)

İngiltere'de yaşıyorum ben..
Negatif doğum hikayeleri dinlememeye ya da izlememeye çalış.
Benim ilk doğumum olcak nasipse ama deli cesareti var şuan. Düşünmüyorum bile hiç o günü.. :)
Oyyy hello my darling bende İngiltere'de yaşıyorum. Neresinde yaşıyorsun ? Manchester ı biliyor musun yada Liverpool?

kizlar lutfen yardim edin benim sat29 aralik betahcg yaptim bugun 802.8 cikti ona gore 5 haftalik ama sata gorede 3 hafta 6 gun neolur acaba kotu biseymi bu

Helloo
Sahil kasabasındayız biz, Southend'de. Liverpool'a gelmedim hiç
Londra ve Southend arası gezinip durdum genelde
Bana çok uzak oralar senin oralarda Türkler çok diye biliyorum. Benim burda hiç yok. Bu konuda çok yanlızım çokkkk. Bu ülkenin hastanelerini nasıl buluyorsun? İğrenç değil mi?

Bana çok uzak oralar senin oralarda Türkler çok diye biliyorum. Benim burda hiç yok. Bu konuda çok yanlızım çokkkk. Bu ülkenin hastanelerini nasıl buluyorsun? İğrenç değil mi?

Ehehhe Kesinlikle iğrençler
Alıştım mı? Evet..!
Türkiye'de yaşarken de pek doktora gitmeyi sevmediğim için alışmak kolay oldu..
Sadece bırda Türkiye'deki hamile arkadaşları takip etmeyi seviyorum. Çok detaylı ilgileniyo Türk doktorlar..
Bizim şehirde Türk çok. Sainsbury's'de, high streette falan sık sık denk geliyosun.
Keşke uzak olmasaymışız

Keşke ne yapalım kısmet. Senin Doğum benden önce görünüyor kısmet olursa inşallah sağlıkla benimle de paylaşırsan sevinirim doğumunun nasıl geçtiğini. Ben o kadar korkuyorum ki mutlaka haftada 2 kez rüyamda doğuruyorum o kadar yani

Tabii ki paylaşırım.. Ben saçma bi şekilde hiiiiç korkmuyorum.. Bu kesinlikle saçma :)

Ben de iki kere doğum yaptım rüyamda ama o kadar kolay o kadar keyifliydi ki, yok yahu böyle kolay olamaz, kesin rüya bu die uyandım, ehehhe :)
10 şubatta scan var bakalım tahmini doğum tarihi verecekler mi?

Kızlar Selam.. Cuma günü kontrole gittim ve 32. Hafta iznimi açtırdım. Artık iyicr zor geliyordu çalışmak tabi bir de erken doğum riskim olduğu için zorlama dedi doktorum. 32. Haftada 44cm boy ve 1700gr kilosu. Ben de bu ay 600gr almışım doktorum tebrik etti çok kilo almayınca :) 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Oğluşum iyice büyüdü artık daha güçlü vuruşlar yapıyor. 3 hafta sonra normal mi sezeryan mı doğum olacağına daha net karar verecek. Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor ve ben artık sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma alabilmek için. Tabi artık kramplar sızılar derken uyku kalitesi düşüyor. Herşeye rağmen çok şükür kızlar az kaldı..

Kızlar ben gece galiba altıma kaçırdım yatağa Emin olamıyorum takipteyim başka bi belirti Yok kaç saat oldu eğer Bebek suyu olsa idi bu vakte kalmazdım herhalde .. bir de kıyafetimde hem iz kaldı hem de idrar kokuyor.. doktora gidicem ama size de bi danışmak istedim.. yani yatağa kaçıran bi tek ben miyim acaba

Cnm su devamlı geliyor başlayınca idrardır o

Cnm su devamlı geliyor başlayınca idrardır o
daha devam etmedi canım bazılarından duyuyorum kesik kesik geliyor o yüzden endişe ettim hazırlandım bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ama bebek hareketleri de aynı her zamanki gibi..

Mrb annisler.. aklima takildi dogumdan sonra emzirmede gögüs ucu yarasi icin ne kullancaksnz.. emzirmek zor gibi gogsum simdiden aciyo.. yara olmamasi icin napablirm

daha devam etmedi canım bazılarından duyuyorum kesik kesik geliyor o yüzden endişe ettim hazırlandım bekliyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ama bebek hareketleri de aynı her zamanki gibi..

canım nasıl oldun? iyimisin? merakta bırakma bizi.

O kalp grec
O kalp grafigi degil senin sanci grafigin. Durdugu yerlerde hic sancin olmamis demek

canım nasıl oldun? iyimisin? merakta bırakma bizi.

canım iyiyim ama midem bulanıyor nedense su gelmesi yok sadece gece oldu 24 saatten fazla zaman geçti herhangi bi şey yok çok şükür..bu zamana kalmazdım diye düşünüyorum su olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…