Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

O kalp grec

O kalp grafigi degil senin sanci grafigin. Durdugu yerlerde hic sancin olmamis demek

canım doğrudur ben kalp atımı oldugunu düşünüyorum 145 144 vs böyle gidiyordu sonra --- böyle oldu bu sancı grafiği mi doktor güzel deyince soramadım bi dahaki randevum yakın zamanda gittiğimde sorucam inşallah

canım iyiyim ama midem bulanıyor nedense su gelmesi yok sadece gece oldu 24 saatten fazla zaman geçti herhangi bi şey yok çok şükür..bu zamana kalmazdım diye düşünüyorum su olsaydı

muhtemelen bebiş fazla baskı yaptı mesaneye ondan oldu. mesela benm devamlı tuvalete gitme ihtiyacım var. artık ayırt edemiyorum gerçekten gitsemmi gitmesemmi diye.

bende bıraktım artık her birşey hissettiğimde gitmeye çalışıyorum :)

sakin ol sende. hayırlısı ile zamanında ve sağlıklı sıhhatli gelecek bebişlerimiz.

inşallah canımm :) afedersin idrar kokuyordu zaten ama yine de insan korkuyor bilmiyoruz çünkü..ama yine de tetikteyim :))) rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı doğumlar versin yavrularımızı bize bağışlasın

Mrb annisler.. aklima takildi dogumdan sonra emzirmede gögüs ucu yarasi icin ne kullancaksnz.. emzirmek zor gibi gogsum simdiden aciyo.. yara olmamasi icin napablirm
Tatlm doktor bna gogus ucu kremi verdi blecoo ya da lansinoh kullan dedi ama bnm kuzenm de hic kullanmadigi babe die gogus ucu kremi vardi bn ona basladm bu bitsn doktorumun verdgini kullanicm

Tatlm doktor bna gogus ucu kremi verdi blecoo ya da lansinoh kullan dedi ama bnm kuzenm de hic kullanmadigi babe die gogus ucu kremi vardi bn ona basladm bu bitsn doktorumun verdgini kullanicm
Anladm cnm bende ole yapim olmadi.. bu arada gögs pompasi yada silikon meme ucu flan diyolar kullanslimidr acaba

Ama epidural sezeryandan farkı nedir ki?

Biri normal diğeri sezeryan Canım. Sezeryan bir ameliyat sonuçta. Epidural Normal de belli bir sancıyı yine çekmek zorundasın. 4-5 cm açılma olmadan yapılmıyormuş. Ama ondan sonra tam açıklığa kadar en azından sancıları minimum hissediyormuşsun. Son doğum anında yine acıyı hissettiğini anlattı arkadaşım.

Anladm cnm bende ole yapim olmadi.. bu arada gögs pompasi yada silikon meme ucu flan diyolar kullanslimidr acaba

Valla tatlm bilmiyrm ama bnm doktorum da hamile hatta bnden 1 ay sonra dogurcak ona dogum yapan doktor arkadslri gogus kalkani onerms aventin oda bna tavsiye etti

Kızlar Avent'in breast shell denilen göğüs kalkanları çok kullanışlı oluyo. İçinde biriken sütünkullanma şansınız da var üstelik. Silikon uçları bizim ebe tavsiye etmedi. Onun yerine, emme sonrası kremle bakımını yapıp kalkan kullanmayı tavsiye etti..

Ayrıca bebeğinizin sadece meme ucunu değil, tamamen memeyi ağzına almasını sağlarsanız meme ucu bebeğinizin damağı ile ezilmeyecektir.
Bebeğe alışma süreci sonrası daha fazla deformasyon yaşamazsınız böylece..

Pompaya gelince, ilk aylardaki aşırı süt üretimi için faydalı olduğunu söylediler. Bebek emdikçe sütümüz gelecek. Ama minnoş midesi hemencecik doyacak ve memede kalan sütü pompa ile sağıp boşaltmakta (isterseniz dolapta saklamakta) fayda var.. Memede sütü bekletmek hem kalitesini azaltıyormuş hem de süt kanallarında tıkanma olma ihtimali oluyormuş..

Sağdığınız sütü saklarsanız , siz bi saatcik şekerleme yaparken eşiniz ya da ailenizden birinin bebeği besleme şansı da olur. Bu da böyle bi seçenek :)

Alicam tatlm bnde o gogus kalkankarindan dedgim gbi doktorum da tavsiye etti
Bnde birde gogus hassasiyeti cok var krem surerkn bile cok zorlaniyrm dokunamiyorum bile nasil emzircm bilmiyrm ya

Kızlar ya bende sürekli süt akıntısı oluyor ama bu sabah kalktığımda geceliğim sepsert olmustu sütten. Yanı göğüs kısmı tamamen islanmıs ve yatagımada akmıstı. Doktorum ilk sızıntı zamanı normal dedi ama bu baya baya gelmişti.....

Ne güzel işte cnm Fazla dile getirme inanmaz bazıları ama nazar değer sütün az olur

Maşallah maşallah.. Süt kanalları iş başı yapmış demek ki :)
Miktarı çok olabilir canım normalmiş okuduğuma göre.

Dipnot: Ben sana neden ulaşamıyorum whatsapptan? Aklım sende , dikkat et kendine olur mu :)

Canım cok karısık ya eşim whatsappı sildi bişeyler yaptı sinirden kavga edince yükletmedi tekrardan acıcam :/ inşallah canım dogduktan sonra doyurabilirim kızımı... biliyorum benimde aklım sende girdiğim zaman mesajlarını özellikle okuyorum ama cok stresli bir zamandayim inan halim bile yok...

Ben de öyle tahmin etmiştim..
Sen biraz toparlan, daha iyi hisset inşallah. İstediğin zaman ben burdayım zaten. Aklımda duamda olduğunu bil isterim..

Çoğu gitti azı kaldı, sağlıkla al evladını kucağına sonra inşallah her şey çok daha güzel olacak.

Sağol canım benim cok mutluyum bir dost kazandım coook uzakta olsa bile emin ol kimseye anlatamadıklarımı biliyorsun derdime ortak oluyorsun... allah hepimize stresten üzüntüden uzak bir hayat versin.. umarım alırız canım artık göbüş yerine bebiş fotografları atarız birbirimize :)

O günler çoook yakın canım benim.
Ben de iyi ki tanıdım seni, uzaklık çok mesele değil gönüller bir olsun. Huzurlu olduğunu bilsem yeter :)
Âminn bütün dualarına.. Sabırla hevesle bekliyorum bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…