- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Benim normalde 7 mart canım ama sezeryan olacağım için 1 mart yada 28 Şubat İnşallah :)1 mart anneleri varmı ben gibi :)
Benim şimdilik normal gözüküyo doktor 1 mart dedi ama başka da olabilir:)Benim normalde 7 mart canım ama sezeryan olacağım için 1 mart yada 28 Şubat İnşallah :)
Bnm de 8 mart gozukuyr ama sezeryan olcgm icin doktorum subat sonu dedi bakalm :)1 mart anneleri varmı ben gibi :)
Maasallah canmKızlar bugün kontrolümüz vardı :) bebiş 2000 gr olmuş herhangi bir sorunda yok doktorum ayagı kalk dedi artık birde nstye girdik hemşire haftan için erken genelde son ayda alıyoruz dedi ama anlamadım doktorum gönderdi...Petunyasemen birde bizim şu an haftamız 31 miş dogum tarihide 20 mart görünüyor :)
Kızlar bugün ultrasonum vardı ve çok üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğimin kilosu 1488 gr. Olması gerektiğinden az kiloda. Doktor artık her hafta kilosunu ölçeceğini söyledi. Benim haftam da olan arkadaşlar bebeğiniz kaç kilo?
Kızlar bugün ultrasonum vardı ve çok üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğimin kilosu 1488 gr. Olması gerektiğinden az kiloda. Doktor artık her hafta kilosunu ölçeceğini söyledi. Benim haftam da olan arkadaşlar bebeğiniz kaç kilo?
Canim sut ve pekmezin faydasi var die biliyrm gunde 1 bardak sut iciyrsan 2 ye cikarabilirsn ayni sekilde yogurt ve yumurta da cok onemliKızlar bugün ultrasonum vardı ve çok üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğimin kilosu 1488 gr. Olması gerektiğinden az kiloda. Doktor artık her hafta kilosunu ölçeceğini söyledi. Benim haftam da olan arkadaşlar bebeğiniz kaç kilo?
kasılmalar nasıl oluyor kızlar.. bebek hareketlerinden nasıl ayırt ediyorsunuz
Canım benim genelde ayakta durduğumda oluyo kasılmam. Karnım iki yandan sıkılmış gibi ortası taş gibi oluyo. Parmağımla dokununca esneklik olmuyo mesela öyle.
Ama canım yanmıyo..
Bebek hareketleri daha şapşik. Solumda bizimki. Yumru gibi totosunu dikiyo ya da elleri başını hissediyorum.. Ama karnımın diğer yani yumuşak ve esnek oluyo. O tarafı boşaltıp diğer yanımı dolduruyo gibi gibi..
Okuyorum forumda bazen, karnım ikiye yarışıyo gibi acıyo yazanlar olmuştu.
Bende öyle olmadı.. 35. Haftamız artık değişir mi bilmiyorum..
Sağlıklı gelsin bebeklerimiz inşallah. Arka arkaya doğuracaz hayırlısıyla :) bu sabah çok fena kasigimda kasılma oldu. Her sabah ilk uyandigimda mutlaka yaşıyorum o kasilmayi. Durdurmak imkansızBenim şimdilik normal gözüküyo doktor 1 mart dedi ama başka da olabilir:)
Benim her sabah uyandığımda kasigimda çok fena kasılma oluyor. Durdurmak elde değil. Arasirada sancı gibi bise oluyor.kasılmalar nasıl oluyor kızlar.. bebek hareketlerinden nasıl ayırt ediyorsunuz
Canım benim genelde ayakta durduğumda oluyo kasılmam. Karnım iki yandan sıkılmış gibi ortası taş gibi oluyo. Parmağımla dokununca esneklik olmuyo mesela öyle.
Ama canım yanmıyo..
Bebek hareketleri daha şapşik. Solumda bizimki. Yumru gibi totosunu dikiyo ya da elleri başını hissediyorum.. Ama karnımın diğer yani yumuşak ve esnek oluyo. O tarafı boşaltıp diğer yanımı dolduruyo gibi gibi..
Okuyorum forumda bazen, karnım ikiye yarışıyo gibi acıyo yazanlar olmuştu.
Bende öyle olmadı.. 35. Haftamız artık değişir mi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?