Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar bugün kontrolümüz vardı :) bebiş 2000 gr olmuş herhangi bir sorunda yok doktorum ayagı kalk dedi artık birde nstye girdik hemşire haftan için erken genelde son ayda alıyoruz dedi ama anlamadım doktorum gönderdi... Petunyasemen birde bizim şu an haftamız 31 miş dogum tarihide 20 mart görünüyor :)

Maasallah canm bnde her gittigimde giriyrm doktorum gonderiyr nolur nolmaz die bosver sen hemsireyi

Kızlar bugün ultrasonum vardı ve çok üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğimin kilosu 1488 gr. Olması gerektiğinden az kiloda. Doktor artık her hafta kilosunu ölçeceğini söyledi. Benim haftam da olan arkadaşlar bebeğiniz kaç kilo?

canım alır bu haftalardan sonra ben diyetteyim özel birşey yemedim kilo alsın diye hatta az kilo olur diye korkuyordum. Ekmek karbonhidrat bırak bence çünkü sadece sana aldırır kiloyu. Ben muz ve kaşar peyniri çok yedim sabahları yogurt ve pekmez arada kacırdım ama dikkat ettim sende int. Araştırıp neler kilo aldırır bak haftaya kadar dene kilo alırsa birşey olmaz almazsa doktorun bir yol gösterir ama sanırım normal kilosu çok ta az değil..

kasılmalar nasıl oluyor kızlar.. bebek hareketlerinden nasıl ayırt ediyorsunuz

Canım özele mi gidiyosun? Bizim hastane , riski olmayan hamilelere 12-20 ve 36'da scan yapıo sadece..

Bebeğe kilo aldıran besinler var. Tahin pekmez, ceviz ye her gün azıcık..
ama kilo alamama sebebi dengesiz beslenme mi? Yoksa başka bir sebebi mi var öğrenmen gerek bence.
Sen kendini üzüp strese girme , doktorun ne diyecek bakalım..

üzülme canım..muz ceviz soda süt pekmez inşallah çok iyi geliyor kiloya bol bol ye rabbim sağlıcakla nasip etsin doğduktan sonra da kilo alır

Canim sut ve pekmezin faydasi var die biliyrm gunde 1 bardak sut iciyrsan 2 ye cikarabilirsn ayni sekilde yogurt ve yumurta da cok onemli

kasılmalar nasıl oluyor kızlar.. bebek hareketlerinden nasıl ayırt ediyorsunuz

Canım benim genelde ayakta durduğumda oluyo kasılmam. Karnım iki yandan sıkılmış gibi ortası taş gibi oluyo. Parmağımla dokununca esneklik olmuyo mesela öyle.
Ama canım yanmıyo..

Bebek hareketleri daha şapşik. Solumda bizimki. Yumru gibi totosunu dikiyo ya da elleri başını hissediyorum.. Ama karnımın diğer yani yumuşak ve esnek oluyo. O tarafı boşaltıp diğer yanımı dolduruyo gibi gibi..
Okuyorum forumda bazen, karnım ikiye yarışıyo gibi acıyo yazanlar olmuştu.
Bende öyle olmadı.. 35. Haftamız artık değişir mi bilmiyorum..

teşekkür ederim canım..benim de başlıyor yavaş yavaş

Benim şimdilik normal gözüküyo doktor 1 mart dedi ama başka da olabilir:)
Sağlıklı gelsin bebeklerimiz inşallah. Arka arkaya doğuracaz hayırlısıyla :) bu sabah çok fena kasigimda kasılma oldu. Her sabah ilk uyandigimda mutlaka yaşıyorum o kasilmayi. Durdurmak imkansız

Yahu bende hiç bir şey olmuyor
20. Hafta ultrasonumu çeken arkadaşla yazıştığımızda 40 haftayı doldurcaksın sen, erken bekleme demişti.
Haklı çıkacak galiba

Küçük prensim anne karnında zıp zıp seviyo ama dışarı çıkmak gibi bi hevesi yok anlaşılan..

Bu arada günaydın herkese

Benim karnim tas gibi ya :/ Kafayi popoyu dayadiginda falan ayirtedebiliyorum ama genel olarak baya baya elimle dokununca karinda en ufak bi hareket olmuyo. Kasilsam da anlamicam bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…