- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Benim mide yanmam olduğu için neredeyse oturur vaziyette uyuyorum. Sanki bogazima bise geliyor gibi rahatsız edici bişey. Bide dün akşam otururken idrar torbama vurdu heralde, öyle bi acıdıki. Bianda büküldüm. Daha aşağıya inmemis hali bu. İnerse oturacak kasigima.Gunaydn annişler .. Siznde uykular gittmi artk.. uyuyamiyorum hic
Gunaydn annişler .. Siznde uykular gittmi artk.. uyuyamiyorum hic
Benim mide yanmam olduğu için neredeyse oturur vaziyette uyuyorum. Sanki bogazima bise geliyor gibi rahatsız edici bişey. Bide dün akşam otururken idrar torbama vurdu heralde, öyle bi acıdıki. Bianda büküldüm. Daha aşağıya inmemis hali bu. İnerse oturacak kasigima.
Kızlar bende de uzun zamandır uyku yok zaten. Rahat bi pozisyon bulamıyorum. Tüm kemiklerim batıyor. Bide dün gece bi sanci girdi uykudan fırladım. Çok kısa sürdü ama doğum sancısı öyle birşey se işimiz zor . Rabbim yardımcımız olsun. Sanırım grip oluyorum boğazımda bir kaşıntı bir acı. Memlekete gittim hava değişimi yaramadi
Arkadaşlar aranızda çatlamaya başlayan var mı? Bu çatlaklar ne zamandan itibaren başlıyor acaba? 7. Ayı bitirdik henüz göbekte çatlama yok ama bacaklarda biraz var. Sizde durumlar nasıl?
Uyku düzeni benimde bozuldu kızlar sola yatınca kaburgamamı midememi ayırtedemediğim birşey batıyor gibi oluyor uzun süre sola yatamıyorum yani
Karamelll ben bir tarafa uyuyorum sabaha kadar uyanmıyorum ama o tarafım bi uyuşuyor anlatamamÇok problem olcağını sanmıyorum. Sağa dönük yat gece huzurlu uyuyabiliyosan. Sola yatıp uykusuz kalmaktan iyidir sonuçta :)
Gündüz dinlenirken sola dönük uzanırsın telafi edersin (şu an yaptığım)
Bnde valla cok uyuyrm uyanamiyrm bile 12 ye kadr rahat uyuyrm olsun uyuyalm acisi cikcak snraKaramelll ben bir tarafa uyuyorum sabaha kadar uyanmıyorum ama o tarafım bi uyuşuyor anlatamam. Ama iki tarafta cok rahatsız etmiyor hafif batmalar dısında. demek sende benim gibi fosur fosur uyuyosun ben akşam 2 gibi uyuyorum sabah eşimi ugurluyorum yine öğlen 2ye kadar uyuyorum hahahahah ben fosurun dibini yasıyorum tabi en büyük etken kv cıkmamak için öğlen uyuyorum
Bnde valla cok uyuyrm uyanamiyrm bile 12 ye kadr rahat uyuyrm olsun uyuyalm acisi cikcak snra
Doğumun başlamış olması için sancıların 20-30 dk aralıkla başlayıp 10-15 dk'da bir, 5 dk'da bir gibi, sıklaşarak devam etmesi gerek.Kızlar geceden beri sancım vardı sabrettim anlık sancılar saniyelik. Taki kusana kadar bir kusma geldi ki sormayın korktum! Hastanedeyim şimdi yurtdışındayım doktor 1 cm açılma var dedi ama sıkıntı burda açılma var diye gözetim altına almıyorlar. Sizce Doğum başladı mı? Bebeğim çok zayıf haftama göre
Bnde valla cok uyuyrm uyanamiyrm bile 12 ye kadr rahat uyuyrm olsun uyuyalm acisi cikcak snra
Aynen ya acısı cıkıcak o yüzden güzel değerlendirmek gerek :) mide yanmaları olmasa hamilelik mikemmel :))))) su 50 gün hemen geçse ne güzel olur benim dogum tarihim 20 martmiş az kaldı ama geçmek bilmiyorrrr
Oy maşallah ya Ben sabah erken kalkmaya alışkınım.. bugün keyif yapiiim yatayım dediğimde bile 9 oluyo saat.
Sabah yeniden uyuyabilmen güzel bişey bence
Ben uyandıysam komple uyanıo bünye bi enerji bi güç sorma gitsin. Bugün temizlik yaptık erkenden, ütü bitti, yemek yaptım yedik, ben yattım 1 saat uyudum, kaburgama tekmelerle uyandım.. şimdi eşim işe gitti. Ben yine uzanırım galiba
Mide yanması pek olmuyo bende ama bir iki kere reflü gibi bişi oldu. Çok su içiyorum galiba aşağılarda yer kalmıyo
Tatlm sen sezeryan olcaktn demi burdaki muhtemel tarihinden ya 1 hafta ya da 10 gun once aliyrlar daha once de dedigm gbi 39. Haftada aliyorlar az kaldi sennde yani tatlm :) ayrica 37 ya da 38.haftalarda da olabilir ki bunlarda normal dogum sayiliyor sabirla beklemk lazm az kaldi yeter ki saglikla gelsn kuzularmzAynen ya acısı cıkıcak o yüzden güzel değerlendirmek gerek :) mide yanmaları olmasa hamilelik mikemmel :))))) su 50 gün hemen geçse ne güzel olur benim dogum tarihim 20 martmiş az kaldı ama geçmek bilmiyorrrr
Bnde esimle bir uyaniyrm beraber kahvalti yapiyrz o 8.30 gbi gttti mi camda panjur var onu kapatiyrm karanlikta oh mis gbi o oglen gelene kadr uyuyrmOy maşallah ya Ben sabah erken kalkmaya alışkınım.. bugün keyif yapiiim yatayım dediğimde bile 9 oluyo saat.
Sabah yeniden uyuyabilmen güzel bişey bence
Ben uyandıysam komple uyanıo bünye bi enerji bi güç sorma gitsin. Bugün temizlik yaptık erkenden, ütü bitti, yemek yaptım yedik, ben yattım 1 saat uyudum, kaburgama tekmelerle uyandım.. şimdi eşim işe gitti. Ben yine uzanırım galiba
Mide yanması pek olmuyo bende ama bir iki kere reflü gibi bişi oldu. Çok su içiyorum galiba aşağılarda yer kalmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?