Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Gunaydn annişler .. Siznde uykular gittmi artk.. uyuyamiyorum hic
Benim mide yanmam olduğu için neredeyse oturur vaziyette uyuyorum. Sanki bogazima bise geliyor gibi rahatsız edici bişey. Bide dün akşam otururken idrar torbama vurdu heralde, öyle bi acıdıki. Bianda büküldüm. Daha aşağıya inmemis hali bu. İnerse oturacak kasigima.

Kızlar bende de uzun zamandır uyku yok zaten. Rahat bi pozisyon bulamıyorum. Tüm kemiklerim batıyor. Bide dün gece bi sanci girdi uykudan fırladım. Çok kısa sürdü ama doğum sancısı öyle birşey se işimiz zor . Rabbim yardımcımız olsun. Sanırım grip oluyorum boğazımda bir kaşıntı bir acı. Memlekete gittim hava değişimi yaramadi

Kızlar ben fosur fosur uyuyorum hatta uyanmak istemiyorum bir tek uyandıran sey tuvalet :))) bendede mide yanması var cok kötü sabah akşam rennie içiyorum biraz bastırıyor bakalım dogumlar yaklasıyor ne yapıcaz bilmiyorum bebiş aşağı indimi tuvaletten cıkmayız kesin .... birde bende öyle bir dogum sancısı olmadı nasıl birsey acaba???

Gunaydn annişler .. Siznde uykular gittmi artk.. uyuyamiyorum hic

Valla bu ara ben de uyuyorum..
2 hafta önce hiiç uyuyamamıyordum hatta direnç düştü uykusuzluk yüzünden. Ama şimdi Koreanmom gibi fosur fosur yanii..

12 gibi yatıp 5'te tuvalete kalkıyorum. Su içip yatıyorum. 8'de uyanıyorum..

Sadece hep soluma yatmaktan, uyandığımda leğen kemiğim kendini kaybetmiş, popom uyuşmuş, omzum ağrımış oluyo. Arada dönmek gerek galiba ama uyanmıyorum

İki gündür aniden gelip belimi büken kasılmalarım oldu. Atlas hiç olmadık yerlere vurmaya başladı.. Aşağı mı iniyoo yoksa büyüdüğü için yeri dar diye mi yapıyo bilmiyorum.. Ama dün gece rüyamda yine doğurdum

Arkadaşlar aranızda çatlamaya başlayan var mı? Bu çatlaklar ne zamandan itibaren başlıyor acaba? 7. Ayı bitirdik henüz göbekte çatlama yok ama bacaklarda biraz var. Sizde durumlar nasıl?

Arkadaşlar aranızda çatlamaya başlayan var mı? Bu çatlaklar ne zamandan itibaren başlıyor acaba? 7. Ayı bitirdik henüz göbekte çatlama yok ama bacaklarda biraz var. Sizde durumlar nasıl?

Belli bi tarihi yok canım. 7. Ayında çatlayan, doğuma kadar çatlamayıp sonra çatlayan ya da hiç çatlamayan var..

35. Haftam, bende henüz yok. Ama çatlayan arkadaşlar oldu. Yağlar kremlerle cildi dışardan, su içerek içerden nemlendirmek gerek. Çıplak teni kaşıdığınızda çatlak ihtimalinin arttığını söylüyorlar. Ve annenizde varsa sizde olma ihtimali de artıyormuş. Birazcık da genetikmiş.
Neler sürdüm yine de çatladım diyenler de var yani..

Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.

Kizlar bnde hasta olcam galiba ya usume geliyr bi halsizlik var ustumde vucudumda bi kirginlik ;( dayan vucudum az kaldi

Uyku düzeni benimde bozuldu kızlar sola yatınca kaburgamamı midememi ayırtedemediğim birşey batıyor gibi oluyor uzun süre sola yatamıyorum yani

Uyku düzeni benimde bozuldu kızlar sola yatınca kaburgamamı midememi ayırtedemediğim birşey batıyor gibi oluyor uzun süre sola yatamıyorum yani

Çok problem olcağını sanmıyorum. Sağa dönük yat gece huzurlu uyuyabiliyosan. Sola yatıp uykusuz kalmaktan iyidir sonuçta :)
Gündüz dinlenirken sola dönük uzanırsın telafi edersin (şu an yaptığım )

Karamelll ben bir tarafa uyuyorum sabaha kadar uyanmıyorum ama o tarafım bi uyuşuyor anlatamam . Ama iki tarafta cok rahatsız etmiyor hafif batmalar dısında. demek sende benim gibi fosur fosur uyuyosun ben akşam 2 gibi uyuyorum sabah eşimi ugurluyorum yine öğlen 2ye kadar uyuyorum hahahahah ben fosurun dibini yasıyorum tabi en büyük etken kv cıkmamak için öğlen uyuyorum

Bnde valla cok uyuyrm uyanamiyrm bile 12 ye kadr rahat uyuyrm olsun uyuyalm acisi cikcak snra

Aynen ya acısı cıkıcak o yüzden güzel değerlendirmek gerek :) mide yanmaları olmasa hamilelik mikemmel :))))) su 50 gün hemen geçse ne güzel olur benim dogum tarihim 20 martmiş az kaldı ama geçmek bilmiyorrrr
Bnde valla cok uyuyrm uyanamiyrm bile 12 ye kadr rahat uyuyrm olsun uyuyalm acisi cikcak snra

Kızlar geceden beri sancım vardı sabrettim anlık sancılar saniyelik. Taki kusana kadar bir kusma geldi ki sormayın korktum! Hastanedeyim şimdi yurtdışındayım doktor 1 cm açılma var dedi ama sıkıntı burda açılma var diye gözetim altına almıyorlar. Sizce Doğum başladı mı? Bebeğim çok zayıf haftama göre

Doğumun başlamış olması için sancıların 20-30 dk aralıkla başlayıp 10-15 dk'da bir, 5 dk'da bir gibi, sıklaşarak devam etmesi gerek.
İlk doğumunsa early labour çok daha uzun sürebiliyormuş.
Bence kasılmalarını not et saat olarak. Bi' takip et bakalım.
Devam ederse düzenli olarak bilirsn en azından..

Erken doğum riskin var mıydı? Cervical lenght ölçmüşler miydi hastanede?

Oy maşallah ya Ben sabah erken kalkmaya alışkınım.. bugün keyif yapiiim yatayım dediğimde bile 9 oluyo saat.

Aynen ya acısı cıkıcak o yüzden güzel değerlendirmek gerek :) mide yanmaları olmasa hamilelik mikemmel :))))) su 50 gün hemen geçse ne güzel olur benim dogum tarihim 20 martmiş az kaldı ama geçmek bilmiyorrrr

Sabah yeniden uyuyabilmen güzel bişey bence
Ben uyandıysam komple uyanıo bünye bi enerji bi güç sorma gitsin. Bugün temizlik yaptık erkenden, ütü bitti, yemek yaptım yedik, ben yattım 1 saat uyudum, kaburgama tekmelerle uyandım.. şimdi eşim işe gitti. Ben yine uzanırım galiba
Mide yanması pek olmuyo bende ama bir iki kere reflü gibi bişi oldu. Çok su içiyorum galiba aşağılarda yer kalmıyo

Bak olabilir bende cok su içiyorum günde 3 litreye yakın ve sanki rahim baskı yapıyor mideme o yüzdende olabilir:) bizim yatak odası cok karanlık istesemde yataktan cıkamıyorum üşeniyorum bi bakmısım yine uyumusum :))) bizim bebiş tekmeci değil hatta bazen hareket etmeyince korkuyyorum nasıl birsey cıkıcak acaba umarım cıkınca yaramaz olmaz :/ ) olursada canı sağolsun minik meleğimin :))) atlas bebeğin şafağı az kaldı bizimkide hemen ardından :)

Tatlm sen sezeryan olcaktn demi burdaki muhtemel tarihinden ya 1 hafta ya da 10 gun once aliyrlar daha once de dedigm gbi 39. Haftada aliyorlar az kaldi sennde yani tatlm :) ayrica 37 ya da 38.haftalarda da olabilir ki bunlarda normal dogum sayiliyor sabirla beklemk lazm az kaldi yeter ki saglikla gelsn kuzularmz

Son düzenleme:
Bnde esimle bir uyaniyrm beraber kahvalti yapiyrz o 8.30 gbi gttti mi camda panjur var onu kapatiyrm karanlikta oh mis gbi o oglen gelene kadr uyuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…