Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ta
Tatlm endiselenme dua et kndini dinle ufacik birsey de hmn doktra geri git bizi de haberdar et

Mrb kızlar tmya benim Karnım 2 gündür sertleşme var ve bebek hareketleri çok azaldı tek tük atıyor normal mi . 34 Haftadayim . Geceleri kasiklarda ve karnımda hafif ağrılar oluyor

çatlaklar tamamen genetik. ne kadar yağ krem var ise kullandım (düzenli) ama yine de çatladı yok yani kaçışın hiçbirşekilde. yine de sabırla kullanıyorum hala kremleri yağları vs herşeyi. su da içtim bu arada ve nerdeyse günde 6 lt içtim ama dediğim gibi tamamen genetik canım. bende hiç kaşıntı yok ama. olmadıda. yani kaşıntının çatlakla bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Petunyasemen canım güncelleme yapayım. 33 cü haftadayız. boyumuz 43 cm kilomuz 2250 ben ise 80 kg oldum doktorum vücudumda çok ödem olduğunu söyledi .. bu yüzden kilo kısmını güncellemeyebiliriz:) zaten ödem

doğum tarihimiz net 10 mart (belki yeni bir sütun açarsın diye ekleyeyim dedim)

Sağlıklı gelsin bebeklerimiz inşallah. Arka arkaya doğuracaz hayırlısıyla :) bu sabah çok fena kasigimda kasılma oldu. Her sabah ilk uyandigimda mutlaka yaşıyorum o kasilmayi. Durdurmak imkansız
Tabiki önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları benimde bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo:) haftaya çatı muayenesi olucam biraz bouu kısa dedi doğdultan sonra normal uzarmı acaba

selam tatlımm üzülmebenimki de bi ara öyleydi çok üzülmüştüm sen gibi
bir dahaki kontrole kadar yediklerime özendim her sabah süt peynir yumurta ile kahvaltı yaptım bol protein aldım et balık yedim bir hafta önde şimdi kilosu

Kızlar ya çatlaklar arttı :/ ne yapıcam bilmiyorum kremde sürmüyorum gerçi... bebek yagına baslıyım bari en azından nemlensin

Ta

Tatlm endiselenme dua et kndini dinle ufacik birsey de hmn doktra geri git bizi de haberdar et
Çok teşekkür ederim. Şuan evdeyim ağrılarım devam ediyor ama doktora gitmenin bir faydası yok şuan için inşallah zamanında gelir tüm yavrucuklar ..

Çok teşekkür ederim. Maşallah yavruna çok sevindim darısı biz ve herkese inşallah. Bende çok dikkat ediyorum artık Allah'a tevekkül

Tabiki önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları benimde bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo:) haftaya çatı muayenesi olucam biraz bouu kısa dedi doğdultan sonra normal uzarmı acaba
Uzar tabiki, doğduktan sonra daha çabuk gelişiyor bebisler. Boyu kilosu yerine oturur, normalleşir annesi :)

Kızlar Bi kaç gündür sürekli başım ağrıyordu ağrı kesici alıyordum geçmiyordu.migrenim var ondandır zannediyordum.sonra tansiyonuma baktım yüksek çıktı tansiyon ilacına başladım.dün 20 ye 10 olunca epey Bi korktum. Doktorum gerekli tahlilleri yaptı neyseki onlar temiz çıktı Yen'i yükselmeye başladığından şimdilik sıkıntı yok dedi ama tansiyon ilacına devam.

Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.

20 ye 10 mu????? Çok yüksek değilmi canım dikkat et sürekli kontrole git benimki 14e 9 oldu doktorum korktu dikkat et cok yüksek allah senide bebeğinide korumuş

Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.

oyy maşallah bebişe.. bende şeker yüzünden diet yapıyorum, 2 aydır aynı kilodayım acayip mutluyum bu durumdan.

oyy maşallah bebişe.. bende şeker yüzünden diet yapıyorum, 2 aydır aynı kilodayım acayip mutluyum bu durumdan.

Bende şeker yok ama safradan diyetteyim valla ara sıra kacırıyorum ama su anlık 4 kilo almışız yanı hamile kalmadan önceki kiloma daha ulasmadım :)))))inşallah doguma kadar 6nın üstüne cıkmaz insan bi seviniyo almayınca anlıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…