- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Tatlm endiselenme dua et kndini dinle ufacik birsey de hmn doktra geri git bizi de haberdar etKızlar geceden beri sancım vardı sabrettim anlık sancılar saniyelik. Taki kusana kadar bir kusma geldi ki sormayın korktum! Hastanedeyim şimdi yurtdışındayım doktor 1 cm açılma var dedi ama sıkıntı burda açılma var diye gözetim altına almıyorlar. Sizce Doğum başladı mı? Bebeğim çok zayıf haftama göre
Belli bi tarihi yok canım. 7. Ayında çatlayan, doğuma kadar çatlamayıp sonra çatlayan ya da hiç çatlamayan var..
35. Haftam, bende henüz yok. Ama çatlayan arkadaşlar oldu. Yağlar kremlerle cildi dışardan, su içerek içerden nemlendirmek gerek. Çıplak teni kaşıdığınızda çatlak ihtimalinin arttığını söylüyorlar. Ve annenizde varsa sizde olma ihtimali de artıyormuş. Birazcık da genetikmiş.
Neler sürdüm yine de çatladım diyenler de var yani..
Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah.
Tabiki önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları benimde bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo:) haftaya çatı muayenesi olucam biraz bouu kısa dedi doğdultan sonra normal uzarmı acabaSağlıklı gelsin bebeklerimiz inşallah. Arka arkaya doğuracaz hayırlısıyla :) bu sabah çok fena kasigimda kasılma oldu. Her sabah ilk uyandigimda mutlaka yaşıyorum o kasilmayi. Durdurmak imkansız
Kızlar bugün ultrasonum vardı ve çok üzgünüm o kadar üzgünüm ki anlatamam. Bebeğimin kilosu 1488 gr. Olması gerektiğinden az kiloda. Doktor artık her hafta kilosunu ölçeceğini söyledi. Benim haftam da olan arkadaşlar bebeğiniz kaç kilo?
Ben hep bebek yağı kullandım şimdilik çatlak yok. Umarım bundan sonra da olmazKızlar ya çatlaklar arttı :/ ne yapıcam bilmiyorum kremde sürmüyorum gerçi... bebek yagına baslıyım bari en azından nemlensin
Çok teşekkür ederim. Şuan evdeyim ağrılarım devam ediyor ama doktora gitmenin bir faydası yok şuan için inşallah zamanında gelir tüm yavrucuklar ..Ta
Tatlm endiselenme dua et kndini dinle ufacik birsey de hmn doktra geri git bizi de haberdar et
Çok teşekkür ederim. Maşallah yavruna çok sevindim darısı biz ve herkese inşallah. Bende çok dikkat ediyorum artık Allah'a tevekkülselam tatlımm üzülmebenimki de bi ara öyleydi çok üzülmüştüm sen gibi
bir dahaki kontrole kadar yediklerime özendim her sabah süt peynir yumurta ile kahvaltı yaptım bol protein aldım et balık yedim bir hafta önde şimdi kilosu
Tum gun aklim sendeydi tatlm insallah daha da iyi olursun dikkat et kndneÇok teşekkür ederim. Şuan evdeyim ağrılarım devam ediyor ama doktora gitmenin bir faydası yok şuan için inşallah zamanında gelir tüm yavrucuklar ..
Çok teşekkür ederim gerçekten çok sağol morel oldu bu yalnızlıktaTum gun aklim sendeydi tatlm insallah daha da iyi olursun dikkat et kndne
Ne demek tatlm biz neden variz burda yeter ki bebislermz iyi olsunÇok teşekkür ederim gerçekten çok sağol morel oldu bu yalnızlıkta
Uzar tabiki, doğduktan sonra daha çabuk gelişiyor bebisler. Boyu kilosu yerine oturur, normalleşir annesi :)Tabiki önemli olan sağlıklı sıhatli olmaları benimde bazen bıçak saplanıyo gibi oluyo:) haftaya çatı muayenesi olucam biraz bouu kısa dedi doğdultan sonra normal uzarmı acaba
Kızlar Bi kaç gündür sürekli başım ağrıyordu ağrı kesici alıyordum geçmiyordu.migrenim var ondandır zannediyordum.sonra tansiyonuma baktım yüksek çıktı tansiyon ilacına başladım.dün 20 ye 10 olunca epey Bi korktum. Doktorum gerekli tahlilleri yaptı neyseki onlar temiz çıktı Yen'i yükselmeye başladığından şimdilik sıkıntı yok dedi ama tansiyon ilacına devam.
Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
oyy maşallah bebişe.. bende şeker yüzünden diet yapıyorum, 2 aydır aynı kilodayımacayip mutluyum bu durumdan.
Masallah tatlm sana da bebisine deKızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?