Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

hamiş takviminde 34 görünüyor kuzum ben ordan yazdım herkesinkini..

tahmini doğumtarihi sutunumuz varya boncuk :))) zaten tutyor değişen olursa ordan değiştiririz

Günaydn annişler bebişler nasıl Haberlerde bebek ismi için eşler birbirni davalık etmiş bzde öyle olmaylım

Günaydn annişler bebişler nasıl Haberlerde bebek ismi için eşler birbirni davalık etmiş bzde öyle olmaylım
Yok artık ciddi mii
Kazanana nasıl karar verecekler acaba

Atlas bebek üç beş gündür inanılmaz hareketli maşallah. Dans ediyo gibi gibi :)
Kasılmalar devam ediyo ve bol bol uyuyup dinleniyorum ben de..
Odasını boyamaya başlıyoruz bugün.
Geri sayım devam ediyoo..

Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
Can'ım bişey sorucaktım. Şeker yüklemen kaç çıktı. Benim açlık 82 tokluk 154 sence nasıl doktora sonucu gösteremedim. Birde bebeğimin iki hafta önden gittiğini söyledi. Muhtemelen şeker var bende.

Can'ım bişey sorucaktım. Şeker yüklemen kaç çıktı. Benim açlık 82 tokluk 154 sence nasıl doktora sonucu gösteremedim. Birde bebeğimin iki hafta önden gittiğini söyledi. Muhtemelen şeker var bende.
Benim tokluk 140 çıktı 50 lik yaptırdım. Doktor diğer yüklemelere gerek gormedi. Yazılı bi diyet te vermedi ama tatlı kesinlikle yeme dedi. Bide ilk günlerde kendim şeker olcumu yaptım parmaktan şekerimi yükselten gıdaları yemedim. Sende bir an önce göster sonucunu bizdeki fazla şeker bebeğe zarar. Sende gerekirse direk kes tatliyi

Kızlar bugün kontrolümüz vardı 35 hafta 3 günlüğüz. 2900 olmuş kızım. Akıntım olduğunu söyledim muaynede mantar enfeksiyonu gördü ama daha yeni başlamis sorun değil dedi. Iki tane fitil verdi. Bol bol yürüyüp su içecekmişim doğuma kadar. Bir ay önce kanamam olduğundan 3 gün hastanede yatmiştım çok şükür erken doğum riskim de kalmamış günlük hayatima devam edebilirmişim. Allah hepimize yardım etsin :)

20 ye 10 mu????? Çok yüksek değilmi canım dikkat et sürekli kontrole git benimki 14e 9 oldu doktorum korktu dikkat et cok yüksek allah senide bebeğinide korumuş
Sağol canım evet çok tehlikeli Allah tan hissettim de ölçtüm.şimdi tansiyon ilacı alıyorum tuzsuz yemeğe dikkat ediyorum.ama en çok dikkat ettim küçücük bir strese gelemiyorum anında yükseliyor

Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
Canım benim diğer gebeliğimde diyabetim olmuştu. O yüzden bebek ayına göre biraz iriydi ama Doğumdan sonra hemen söndü o kilolar. 33+0 da 2500 gram doğmuştu.tabi sen 35. Haftadasın artık sıkıntı yaşamazsın inşallah. Diyetine dikkat etmekle iyi yapıyorsun çünkü diyabet bebeğin suyunu çok fazlalaştırabiliyor ve erken Doğuma götürüyor. Ben de birden çok sebep olunca(yüksek tansiyon + septum+..vs) 33+0 a zor tuttuk çocuğu üstelik son 1 ay hastanede yatmıştım.

Benim oğlan 32+6 da 2350 gram çıktı boyu 45 cm. Ve hala isim konusuna karar veremedik.sezaryen olacağım için Doğum tarihini doktorum 3-10 mart arası yapalım dedi. Bana biraz erken geldi ama bilemiyorum doktor öyle çıkıyor dedi.normalde beklenen Doğum tarihimiz 18 mart. 10 mart olabilir ama 3 bana erken gibi geldi kızlar sizce de öyle değil mi ?

Benim tokluk 143 açlık 94tü doktor bişey yok dedi ama anlamadım yüksek çünkü..

Genelde 2 hafta öncesinde yapıyorlar canım benimde 31 mart dogum tarihi normalde doktorum 20sinde yaparız sezeryanı dedi normal bence 10 gün felan oynaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…