- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Kızlar bugün kontrolümüz vardı :) bebiş 2000 gr olmuş herhangi bir sorunda yok doktorum ayagı kalk dedi artık birde nstye girdik hemşire haftan için erken genelde son ayda alıyoruz dedi ama anlamadım doktorum gönderdi...Petunyasemen birde bizim şu an haftamız 31 miş dogum tarihide 20 mart görünüyor :)
hamiş takviminde 34 görünüyor kuzum ben ordan yazdım herkesinkini..
Gunaydn annişler .. Siznde uykular gittmi artk.. uyuyamiyorum hic
kuzumm senin oğluşun adı belli olmadımıPetunyasemen bugünkü kontrol sonuçlarını bi daha yazayım tabloyu guncelleyeceksen 34+3 2638 grm 47 cm. Ben de 79 kiloyum.
Petunyasemen canım güncelleme yapayım. 33 cü haftadayız. boyumuz 43 cm kilomuz 2250 ben ise 80 kg oldum doktorum vücudumda çok ödem olduğunu söyledi .. bu yüzden kilo kısmını güncellemeyebiliriz:) zaten ödem
doğum tarihimiz net 10 mart(belki yeni bir sütun açarsın diye ekleyeyim dedim)
Ah canım isim konusunda eşimle bi türlü anlasamadigimiz için konuyu kapattık. Daha vakit var birbirimizi kirmayalim dedik ama içim içimi yiyor. KP ismi koymak istemiyorum ben. Inşallah eşim ikna olurkuzumm senin oğluşun adı belli olmadımı
tahmini doğumtarihi sutunumuz varya boncuk :))) zaten tutyor değişen olursa ordan değiştiririz
Yok artık ciddi miiGünaydn annişler bebişler nasılHaberlerde bebek ismi için eşler birbirni davalık etmiş bzde öyle olmaylım
Can'ım bişey sorucaktım. Şeker yüklemen kaç çıktı. Benim açlık 82 tokluk 154 sence nasıl doktora sonucu gösteremedim. Birde bebeğimin iki hafta önden gittiğini söyledi. Muhtemelen şeker var bende.Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
Benim tokluk 140 çıktı 50 lik yaptırdım. Doktor diğer yüklemelere gerek gormedi. Yazılı bi diyet te vermedi ama tatlı kesinlikle yeme dedi. Bide ilk günlerde kendim şeker olcumu yaptım parmaktan şekerimi yükselten gıdaları yemedim. Sende bir an önce göster sonucunu bizdeki fazla şeker bebeğe zarar. Sende gerekirse direk kes tatliyiCan'ım bişey sorucaktım. Şeker yüklemen kaç çıktı. Benim açlık 82 tokluk 154 sence nasıl doktora sonucu gösteremedim. Birde bebeğimin iki hafta önden gittiğini söyledi. Muhtemelen şeker var bende.
Sağol canım evet çok tehlikeli Allah tan hissettim de ölçtüm.şimdi tansiyon ilacı alıyorum tuzsuz yemeğe dikkat ediyorum.ama en çok dikkat ettim küçücük bir strese gelemiyorum anında yükseliyor20 ye 10 mu????? Çok yüksek değilmi canım dikkat et sürekli kontrole git benimki 14e 9 oldu doktorum korktu dikkat et cok yüksek allah senide bebeğinide korumuş
Canım benim diğer gebeliğimde diyabetim olmuştu. O yüzden bebek ayına göre biraz iriydi ama Doğumdan sonra hemen söndü o kilolar. 33+0 da 2500 gram doğmuştu.tabi sen 35. Haftadasın artık sıkıntı yaşamazsın inşallah. Diyetine dikkat etmekle iyi yapıyorsun çünkü diyabet bebeğin suyunu çok fazlalaştırabiliyor ve erken Doğuma götürüyor. Ben de birden çok sebep olunca(yüksek tansiyon + septum+..vs) 33+0 a zor tuttuk çocuğu üstelik son 1 ay hastanede yatmıştım.Kızlar kontrolden geldim şimdi. 34+3 te yiz. Bebisim 2630 grm boyu 47 cm. Bende 79 kiloyum :) 1.5 aydır şeker yemedigim için kilo almıyorum. Bu gebelik diyabetinin en güzel yanı bun oldu benim için.
Benim tokluk 140 çıktı 50 lik yaptırdım. Doktor diğer yüklemelere gerek gormedi. Yazılı bi diyet te vermedi ama tatlı kesinlikle yeme dedi. Bide ilk günlerde kendim şeker olcumu yaptım parmaktan şekerimi yükselten gıdaları yemedim. Sende bir an önce göster sonucunu bizdeki fazla şeker bebeğe zarar. Sende gerekirse direk kes tatliyi
Benim oğlan 32+6 da 2350 gram çıktı boyu 45 cm. Ve hala isim konusuna karar veremedik.sezaryen olacağım için Doğum tarihini doktorum 3-10 mart arası yapalım dedi. Bana biraz erken geldi ama bilemiyorum doktor öyle çıkıyor dedi.normalde beklenen Doğum tarihimiz 18 mart. 10 mart olabilir ama 3 bana erken gibi geldi kızlar sizce de öyle değil mi ?
Bende çok unutkanim kuzum ya B12 testi de yaptırdım değerler çok normal ama kafam leylaaahaklısın canım yaaabu hamilelik beni iyuice dalgın unutkan birşey yaptı geçen gün elimdeki telefonumu evde ararken buldum kendimi. benim kadar unutkan hamiş olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?