Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar bugün kontrolden geldik ben geçen ay almadığım kiloyu alıp bu ay uçmuşum resmen ama sanki bana ödem gibi geldi çoğu. 63 kilo olmuşum. Bebiş de 33+2 de 2300 boyu 44 cm. Doğum kanalına girmiş başı aşagıdaymış şuan herşey normal görünüyor dedi inş da öyle olur Petunyasemen

İnşallah herşey yolunda gider. Bende 58 kilo ile başladık 79 kiloyum şuan kilosu maşallah ne güzel bebişin

Kizlar ya bnm karnim cok sert ndn ki
Icmden bi ses bebisim 39.haftayi beklemcek ya 37 de ya da 38 de gelck dio zatn bnde 37.haftada dogmusum
Benimde çok sert mesela eğilmek istediğim de mahvoluyorum nefes nefese kalıyorum çok sert durumda umarım her Bebek vaktinde gelir

İnşallah herşey yolunda gider. Bende 58 kilo ile başladık 79 kiloyum şuan kilosu maşallah ne güzel bebişin

Benim de bir iki haftadır sert.. Hatta sırtını poposunu mu dayıyo die yokluyorum elimle ama komple taş gibi ..
Sanırım su azalıyo bebek büyüyo diye normal bir süreç..
Hamilelik öncesi hiç regl sancısı çekmedim ben ama iki üç gündür kasık ağrısı çekiyorum..
Mutlu sona yaklaşıyor olmanın belirtileri galiba..
Sağlığı ile gelsin bebeklerimiz, 37-40 hiiç farketmez bence :)

Sabırsız anneler inşallah herkes sağlıkla Doğum yapar da buraya sağlıkla Doğum yaptığımızı yazmak nasip olur

Sabırsız anneler inşallah herkes sağlıkla Doğum yapar da buraya sağlıkla Doğum yaptığımızı yazmak nasip olur

Zamanı durdurmak ne mümkün.. :)
Bence bu grup ard arda bebeklerine kavuşacak ve sonra diş çıkarma, katı gıdaya geçme vb her konuda yazışmaya devam edecek :)

Plates v.s yapan arkadaşlarımız var mı? 2 haftadır yapıyordum çok mutluydum çok iyi geliyordu. Açılma olunca bıraktım. Şimdiler de ayaklarımda şişme ayak altında yanma hissi neler neler şişme felan çok kötü gerçekten hele burnum öyle şişmiş ki

Kizlar ya bnm karnim cok sert ndn ki
Icmden bi ses bebisim 39.haftayi beklemcek ya 37 de ya da 38 de gelck dio zatn bnde 37.haftada dogmusum

o sertlik bendede var canım devamlı. acaba diyorum doğum ile alakalı mı? öyle bir kasılıyor ki bazen göbek deliğimden çıkacakmış gibi geliyor daha erken ama yaaa üstelik hala çalışıyorum ben

bu ara doğum sancıları nasıl oluyor diye bakmaya başladım. arada hastalanacakmışım gibi kramplar giriyor onlar dahil mi acaba bu sürece?
9 şubatta doktor kontrolümüz var. o zaman soracağım bunları tek tek :)

bu grup hiç dağılmasın daha doğumdan sonra konuşacak çok şey var :)

canım her akşam ayaklarım resmen fil ayağı. botlarımın bağcıklarını bağlamıyorum (bağlayamıyorum) artık. eller desen tamamen şiş. alyans falan hiç takamıyorum. yüzüm ve burnum şiş olduğu için gece horlama başladı
kendimi bu durumdan acayip rahatsız hissediyorum.

kocamı içeri gönderdim garibim uyuyamıyor geceleri benimle. ve en büyük bomba deli gibi terlerken bir anda üşüyebiliyorum yada tam tersi. vücudum resmen benimle dalga geçiyor şu an.. ama geçecekmişç. bende doktorumun yalancısıyım

Doğru ya bende de horlama başladı unutmuşum yazmayı şişlik kadar hiçbirşey rahatsız etmiyor beni sürekli ayaklarımı sallıyorum yatakta havaya kaldırıyorum felan eşim de 3-5 dk masaj yapıp 1 saattir masaj yapıyorum yeter yoruldum diyor

Bende ödem oluşmadı henüz nasıl anlıyorsunuz yani uyanınca yüzüm şişiyor ama sonra normal oluyor bacaklarda yüzde nasıl olusuyor bilmiyorum

İnşallah canım

Merhaba hanımlar, biz de bugün kontrole gittik maşallah bebiş 2380 gr, 47 cm dedi Dr. 34. Hafta Petunyasemen
Ben de 59.5 kilo olmuşum.

Neyseki bu ay az kilo almışım ama bacaklarda ağrım oluyor sanki bilekler şişiyor gibi.

Benim doğum telaşı başladı sürekli normal doğum hikayeleri okuyorum çok mu Canım yanacak, dayanabilecek miyim, gelip burada başardım diye hikayemi yazabilecek miyim diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim

Maşallah bebeğinin kilosu çok güzel. Yarın da benim kontrolüm var bende kilosu düzeldi diye haberler alırım inşallah bacak ağrıları bende çok arttı yürüyüş egzersiz yapmanı öneririm sana normal Doğum düşünüyorsun faydası çok olacaktır umarım ben istesem de istemesem de normal olacak bu daha korkutucu sanırım güzel Doğum hikayelerimizi yazmak nasip olur inşallah

Ay bilmiyrm tatlm normal mi ama bugun carsida dolasiyrdum az az kasiklarma vurdu sanki bacak aramdan cikivercekms bebek gbime geldibn daha yatagini hazrlamdm hazrlasam mi ki

Ayni seyleri yasiyrz tatlm adet sancisi sertlikler sanirim mutlu sona yaklastik

Teşekkürler kilo için Dr her seferinde + yada - 300 gr diyor, hatırlatıyor bunu. Doğum sonrası şaşırmayalım diye sanırım. Boy için de öyle tahmini diyor. Anneme kalsa hala çok ufak umarım senin bebişin de iyidir.
Yürüyüş hemen her gün çıkmaya çalışıyorum seviyorum da. Eve gelince de ağrı oluyor bacakları uzatıyorum. Normal doğum korkutuyor ama sezeryandan da korkuyorum. Baktım ikisinden de korkuyorum dedim acıyı önce çekip sonra rahat etmek daha iyi, kısmetse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…