Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bir öksürükte inşallah

Kızlar bende ödem yok ama karnımda bahsettiginiz şişlik oluyor sık sık. Patlayacak gibi oluyorum. Babamız gelip oğlunu okşayıp konuşuyor. Oģlum geri git sıkıstırma anneyi diyor. Oģlum da söz dinliyor:) normal doğum için yürümek ve hareket şart. Hadi ınsallah hepimiz normal normal sağlıkla doguralim

kızlar birkaç gündür benim oğluş ayaklarını uzatmayı öğrendi nasıl da güzel geriniyor şimdiye kadar 14 kilo falan aldım ama çok zayıftım yine zayıf görünüyorum ondan çok net belli oluyor sanırım minnacık ayakları ya içim gidiyor bir an önce alsaydık bebişleri kucağımıza

Ay bilmiyrm tatlm normal mi ama bugun carsida dolasiyrdum az az kasiklarma vurdu sanki bacak aramdan cikivercekms bebek gbime geldibn daha yatagini hazrlamdm hazrlasam mi ki

bence hazırlamaya başla canım.. bende aldım öle paketli paketli duruyor:) kısmetse haftasonu düzenleyeceğim.
dün gece beni hiç uyutmayarak bir rekora imza attı oğlum kasılmalar sabit ve kasık ağrıları fazlaydı. hatta korktum doktoru bile aradım. magnezyum iç mutlaka dedi. sağa sola dönmeyi bırak bel ağrısından yatakta bile duramadım nerdeyse. hapşırsam çıkacak gibiydi.

dün soğukta yürümüştüm acaba ondan mı oldu? bilemedim. ama bugün yerimden kalkmayacağım kesin
önümüzdeki hafta son mesai haftam!! sonra evde yatış inşallah!!

artık (uyuyabildiğim) hergece bebeğimi görüyorum rüyamda. .bir gün önce doğum yaptım, iki gün önce emziriyordum vs . size de oluyor mu?

Bende 38 den sonra alıyorlar diye biliyorum aöa işte iki hafta kala alınınca sarılık olma durumu olur mu diye tedirginim.ilki erken doğduğundan sarılığıyla da çok perişan olduk.inşallah bu defa sorunsuz olur herşey.

Canım ben kasılmaları diğer gebeliğimin başından sonuna kadar yaşadığımdan iyi bilirim.kasılmaların nasıl olduğu önemli periyodik eşit aralıklarla sürekli oluyorsa o zaman sıkıntı oluyor.ama bunun dışında düzensizse ve çok sık yaşamıyorsan pek Bi problem olmuyor. Çalıştığın için yoruluyorsundur yeterince dinlenemeyince daha çok oluyor. Ben 32 de işten ayrıldım.çalıştığım zaman çok fazla oluyordu.şimdi çok kendimi yormazsam sıklaşmıyor ama mutlaka oluyor çünkü artık rahim kendini Doğuma hazırlıyor

D
Dun gece yikadim tatlm carsaflarini yorganlarini utusunu de yapip haftasonu bnde hazrlarim artik bide haftasonu halilarimi da yikamaya vereyim ne olur nolmaz cunku 36.haftaya girdik heran her sey olabilir
Belki usutmus olabilirsn tatlm dikkat et kndine 1 hafta sonra bol bol evde dinlenirsn keyfini cikarirsn snra malum uykusuz geceler bizi bekliyor bn kendi bebegimi degil ama surekli bebekler goruyrm hayir olsun

Mrb annişlerr bzde bebişimle huyszlk peşindeyz.. benmde karnm sert oluyo toplanıyo sanki karnmda.. hisedebiliyrum kafasnı ayagnı.. bndede şişlk olmadı gbi. Uyuynca yüzüm şişiyo sonradn geçiyo

Bugün güzel haberlerle gelirim diye düşünüyordum. Bebeğin kalbi değil ama başka 2 ses varmış bir iyi biri iyi değil dediler. Kalçadan iğne yaptılar hergün 1 buçuk saat hastaneye gideceğim hergün Bebek dinlenecek. Yarın yine iğne vuracaklar çok iğrenç bir acıydı. Bebeğim iyi olsun da. Sanırım akciğer içinmiş öyle dediler. Bir sürü olumsuz şeyler dediler erken Doğum gibi ve daha bir sürü olumsuz cümleler. İnşallah bebeğim iyidir. İyi de olur. Ya birşey olursa ya farketmezsem kalbi durarsa ölürse bilmiyorum ki bütün vücudum Ateş almış diken üstündeyim. O iğneye ne gerek vardı acaba ne gördüler de yaptılar

Icin ferah tut onlar bizden daha iyi biliyorlar. Inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza bebislerimizi

Kızlar benim de artık hareketlerim oldukça ağırlaştı. Kasıklarımda zaten 24 saat hep ağrı var. En son kontrolde bebek 49 cm ve 2700 gr. Ben toplamda 21 kg aldım. Bebişin her şeyi hazır kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Doğum çantamı hazırladım öyle beklioruz artık. Doktor 15 şubat gibi her an gelebilir dedi. Heyecanlı sona adım adım ilerliyoruz:)

kızlar normal doğum için yürümek iyi gelecektir elbette hareketli bi hayatım var çalışıyorum ama soğuk havalardan dolayı yürüyüş şansım çok olmuyo evde yapabileceğimiz egzersizler var mı esneklik açılma için

Canımcım üzme kendini de, bebeğini de ..
Bildiğim kadarıyla o iğneler bebeğin akciğer gelişimini hızlandırmak için yapılıyo. Erken doğum riskin varsa, bebeğin doğduğunda solunum sorunu yaşamaması için ciğerlerini geliştirmeyi hızlandırıyor.
Bebeğin kilo almaması da düzelir belki bu hastane sürecinde.
Kalbini aklını hayra yor sen. Kötü bişi düşünmemeye çalış..
Bebeğin hareketlerini takip et, bi düzensizlik sezersen hastaneyi ararsın.
Allah'a emanet bebeklerimiz. Sağlıkla kucağına alcaksın nasipse canım benimx

Ben çalışmıyorum ama ev işleri alışveriş derken yürümeden gün geçmiyo..
Bazen ağrım olduğunda eşim hallediyo işleri sağolsun ben de hareketsiz otura otura bitiriyorum günü ( çok sıkıcı)

Pilates topum var evde bi tane.. onun üzerinde zaman geçiriyorum belim ya da kasıklarım ağrıdığında..
Bir de göbeğime yağ sürdüğümde cilt emene kadar omuz ve sırt hareketlerimi yapıyorum..

Bi de pinterestten bi foto almıştım. Onu da paylaşayım. İmkanın olursa yaparsın :)

Amanınn
İkimizin beklenen tarihi arasında 3 gün var.. Ben de 20 şubattan sonra beklesem mi acaba

10 şubatta scanimiz var bakalım kilosu için ne diyecekler

Kızlar benim karnım çok az çıkmıştı doktor iç karnın genişmiş demişti ama bu ay birden 3 kilo alınca bu sabah bi kalktm karnım çatlaklarla dolu bir anda nasıl oldu anlamadım hem üzülüyorum hem de oğluma değer diyorum ama bir gecede nasıl oldu ona çok şaşırdım gece çok kaşıdım sanırım. Ne kıllanırsanız kullanın olacağı varsa oluyormuş özellikle sarışın açık tenliyseniz. Sağlık olsun diyorum ama içim buruk zaten hormonlar tuhaf oturdum ağladım çocuk gibi

Amanınn
İkimizin beklenen tarihi arasında 3 gün var.. Ben de 20 şubattan sonra beklesem mi acaba

10 şubatta scanimiz var bakalım kilosu için ne diyecekler
Benim bebek çok aşağıda olduğu için doktorum erken beklio. Sizin belki o kadar aşağıda değildir. Hayırlısıyla gelsinler. 37 yi tamamladıktan sonra gelirse tabi çok daha iyi olur.?

Hiç canını sıkma canım ya malesef bendede oluştu bir sürü. Hem de 16. Haftamdan itibaren karnımı göğsümü heryerimi gün de en az 1 kere buladım banyo ettim kremler yağlar falan. Ama yok çatladı ve birdenbire. Karnım bidaha asla eskisi gibi olamıcak. Yapıcak bişey yok bunlar da bebişlerin güzellikleri.

Kızlar.. Bence Biooil kullanmaya aralıksız devam edin.. Benim karnımda hiç yok çatlak (biooil sürmedim) ama kalçamda iki üç kırmızı iz gördüm. O zamandan beri sürüyorum biooil popoma
Kırmızılıkları baya azaldı belki tamamen yok olmicaklar ama o kötü görüntüsü gitti..

Dediğiniz gibi çatlayacaksa çatlıyo hiçbişi fayda etmiyo ama bi umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…