- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Bir öksürükte inşallahTeşekkürler kilo için Dr her seferinde + yada - 300 gr diyor, hatırlatıyor bunu. Doğum sonrası şaşırmayalım diye sanırım. Boy için de öyle tahmini diyor. Anneme kalsa hala çok ufakumarım senin bebişin de iyidir.
Yürüyüş hemen her gün çıkmaya çalışıyorum seviyorum da. Eve gelince de ağrı oluyor bacakları uzatıyorum. Normal doğum korkutuyor ama sezeryandan da korkuyorum. Baktım ikisinden de korkuyorum dedim acıyı önce çekip sonra rahat etmek daha iyi, kısmetse tabi
Ay bilmiyrm tatlm normal mi ama bugun carsida dolasiyrdum az az kasiklarma vurdu sanki bacak aramdan cikivercekms bebek gbime geldibn daha yatagini hazrlamdm hazrlasam mi ki
Bende 38 den sonra alıyorlar diye biliyorum aöa işte iki hafta kala alınınca sarılık olma durumu olur mu diye tedirginim.ilki erken doğduğundan sarılığıyla da çok perişan olduk.inşallah bu defa sorunsuz olur herşey.Benim tokluk 143 açlık 94tü doktor bişey yok dedi ama anlamadım yüksek çünkü..
Genelde 2 hafta öncesinde yapıyorlar canım benimde 31 mart dogum tarihi normalde doktorum 20sinde yaparız sezeryanı dedi normal bence 10 gün felan oynaması
Canım ben kasılmaları diğer gebeliğimin başından sonuna kadar yaşadığımdan iyi bilirim.kasılmaların nasıl olduğu önemli periyodik eşit aralıklarla sürekli oluyorsa o zaman sıkıntı oluyor.ama bunun dışında düzensizse ve çok sık yaşamıyorsan pek Bi problem olmuyor. Çalıştığın için yoruluyorsundur yeterince dinlenemeyince daha çok oluyor. Ben 32 de işten ayrıldım.çalıştığım zaman çok fazla oluyordu.şimdi çok kendimi yormazsam sıklaşmıyor ama mutlaka oluyor çünkü artık rahim kendini Doğuma hazırlıyoro sertlik bendede var canım devamlı. acaba diyorum doğum ile alakalı mı? öyle bir kasılıyor ki bazen göbek deliğimden çıkacakmış gibi geliyordaha erken ama yaaa üstelik hala çalışıyorum ben
bu ara doğum sancıları nasıl oluyor diye bakmaya başladım. arada hastalanacakmışım gibi kramplar giriyor onlar dahil mi acaba bu sürece?
9 şubatta doktor kontrolümüz var. o zaman soracağım bunları tek tek :)
bu grup hiç dağılmasın daha doğumdan sonra konuşacak çok şey var :)
Dun gece yikadim tatlm carsaflarini yorganlarini utusunu de yapip haftasonu bnde hazrlarim artik bide haftasonu halilarimi da yikamaya vereyim ne olur nolmaz cunku 36.haftaya girdik heran her sey olabilirbence hazırlamaya başla canım.. bende aldım öle paketli paketli duruyor:) kısmetse haftasonu düzenleyeceğim.
dün gece beni hiç uyutmayarak bir rekora imza attı oğlumkasılmalar sabit ve kasık ağrıları fazlaydı. hatta korktum doktoru bile aradım. magnezyum iç mutlaka dedi. sağa sola dönmeyi bırak bel ağrısından yatakta bile duramadım nerdeyse. hapşırsam çıkacak gibiydi.
dün soğukta yürümüştüm acaba ondan mı oldu? bilemedim. ama bugün yerimden kalkmayacağım kesin
önümüzdeki hafta son mesai haftam!! sonra evde yatış inşallah!!
artık (uyuyabildiğim) hergece bebeğimi görüyorum rüyamda. .bir gün önce doğum yaptım, iki gün önce emziriyordum vs . size de oluyor mu?
Icin ferah tut onlar bizden daha iyi biliyorlar. Inşallah sağlıkla alacağız kucagimiza bebislerimiziBugün güzel haberlerle gelirim diye düşünüyordum. Bebeğin kalbi değil ama başka 2 ses varmış bir iyi biri iyi değil dediler. Kalçadan iğne yaptılar hergün 1 buçuk saat hastaneye gideceğim hergün Bebek dinlenecek. Yarın yine iğne vuracaklar çok iğrenç bir acıydı. Bebeğim iyi olsun da. Sanırım akciğer içinmiş öyle dediler. Bir sürü olumsuz şeyler dediler erken Doğum gibi ve daha bir sürü olumsuz cümleler. İnşallah bebeğim iyidir. İyi de olur. Ya birşey olursa ya farketmezsem kalbi durarsa ölürse bilmiyorum ki bütün vücudum Ateş almış diken üstündeyim. O iğneye ne gerek vardı acaba ne gördüler de yaptılar
Bugün güzel haberlerle gelirim diye düşünüyordum. Bebeğin kalbi değil ama başka 2 ses varmış bir iyi biri iyi değil dediler. Kalçadan iğne yaptılar hergün 1 buçuk saat hastaneye gideceğim hergün Bebek dinlenecek. Yarın yine iğne vuracaklar çok iğrenç bir acıydı. Bebeğim iyi olsun da. Sanırım akciğer içinmiş öyle dediler. Bir sürü olumsuz şeyler dediler erken Doğum gibi ve daha bir sürü olumsuz cümleler. İnşallah bebeğim iyidir. İyi de olur. Ya birşey olursa ya farketmezsem kalbi durarsa ölürse bilmiyorum ki bütün vücudum Ateş almış diken üstündeyim. O iğneye ne gerek vardı acaba ne gördüler de yaptılar
kızlar normal doğum için yürümek iyi gelecektir elbette hareketli bi hayatım var çalışıyorum ama soğuk havalardan dolayı yürüyüş şansım çok olmuyo evde yapabileceğimiz egzersizler var mı esneklik açılma için
Kızlar benim de artık hareketlerim oldukça ağırlaştı. Kasıklarımda zaten 24 saat hep ağrı var. En son kontrolde bebek 49 cm ve 2700 gr. Ben toplamda 21 kg aldım. Bebişin her şeyi hazır kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim. Doğum çantamı hazırladım öyle beklioruz artık. Doktor 15 şubat gibi her an gelebilir dedi. Heyecanlı sona adım adım ilerliyoruz:)
Benim bebek çok aşağıda olduğu için doktorum erken beklio. Sizin belki o kadar aşağıda değildir. Hayırlısıyla gelsinler. 37 yi tamamladıktan sonra gelirse tabi çok daha iyi olur.?Amanınn
İkimizin beklenen tarihi arasında 3 gün var.. Ben de 20 şubattan sonra beklesem mi acaba
10 şubatta scanimiz var bakalım kilosu için ne diyecekler
Hiç canını sıkma canım ya malesef bendede oluştu bir sürü. Hem de 16. Haftamdan itibaren karnımı göğsümü heryerimi gün de en az 1 kere buladım banyo ettim kremler yağlar falan. Ama yok çatladı ve birdenbire. Karnım bidaha asla eskisi gibi olamıcak. Yapıcak bişey yok bunlar da bebişlerin güzellikleri.Kızlar benim karnım çok az çıkmıştı doktor iç karnın genişmiş demişti ama bu ay birden 3 kilo alınca bu sabah bi kalktm karnım çatlaklarla dolu bir anda nasıl oldu anlamadım hem üzülüyorum hem de oğluma değer diyorum ama bir gecede nasıl oldu ona çok şaşırdım gece çok kaşıdım sanırım. Ne kıllanırsanız kullanın olacağı varsa oluyormuş özellikle sarışın açık tenliyseniz. Sağlık olsun diyorum ama içim buruk zaten hormonlar tuhaf oturdum ağladım çocuk gibi
Kızlar benim karnım çok az çıkmıştı doktor iç karnın genişmiş demişti ama bu ay birden 3 kilo alınca bu sabah bi kalktm karnım çatlaklarla dolu bir anda nasıl oldu anlamadım hem üzülüyorum hem de oğluma değer diyorum ama bir gecede nasıl oldu ona çok şaşırdım gece çok kaşıdım sanırım. Ne kıllanırsanız kullanın olacağı varsa oluyormuş özellikle sarışın açık tenliyseniz. Sağlık olsun diyorum ama içim buruk zaten hormonlar tuhaf oturdum ağladım çocuk gibi
Hiç canını sıkma canım ya malesef bendede oluştu bir sürü. Hem de 16. Haftamdan itibaren karnımı göğsümü heryerimi gün de en az 1 kere buladım banyo ettim kremler yağlar falan. Ama yok çatladı ve birdenbire. Karnım bidaha asla eskisi gibi olamıcak. Yapıcak bişey yok bunlar da bebişlerin güzellikleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?