Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben mustela kullanıyorum ve en az 2-3 lt de su içerim günde ama oldu işte çare yok. Ya bu arada bugün canm çok sucuk çekti sucuklu tost yaptım yedim ama iki saat sonra midemde aşırı bir yanma ve mide bulantım var. Şarküteri ürünlerini yemeyin diyorlar ama canm çok istedi yaptım bir hata nasıl kurtulabilirim bu rahatsızlık hissinden içim yanıyor sanki

Çiğ sosis salam vs yememelisin ama iyi pişirdikten sonra bi kaç dilim sucuk sorun yaratmaz sanıyorum.
Hata falan yapmadın yani :)
Baharat, tuz, et, süt.. ne yerseniz.. herşeyin fazlası zarar..

Bol bol su iç, mide yanman sabaha kadar geçmiş olur merak etme.. :)

Gaviscon içebilirsin veya bir kaç yudum süt içersen mide yanman azalacaktır. Ben de azönce yedim sucuk hatta yağına ekmeğimi batırarak yedim. Allahtan yanmam falan olmadı çok şükür.

Kizlar bna bi el atin bademciklerim sisti ilac kullanmk istemiyrm ne yapabilirm balli zencefeln zarari olur mu bebise

Kizlar bna bi el atin bademciklerim sisti ilac kullanmk istemiyrm ne yapabilirm balli zencefeln zarari olur mu bebise
Canım Boğazın çok kötüyse kullanmalısın zaten Doğuma az kalmış bu aylarda kullanabilirsin kullanmazsan daha kötü olacaksa kullan Bi muayene olduktan sonra tabi

Sağol canım da ben su içtikte daha da kötü oldum ve sonuç kustum rahatladım :)

Benim 20 ki haftaların başından beri ne yesem midemi yakıyor.yanmadan nefes alamıyorum neredeyse.doktorum bana talcit ile famodin verdi.almadığım gün neredeyse kriz geçirir gibi göğsüm sıkışıyor yanıyor kusuyorum. Bi tek sucukla olduysa siz de çok şanslısınız.benim çorbadan bile oluyor.ağır şeyler yiyince de çok kötü oluyorum kusuyorum

Canım benimde aynı şekilde eşimden bulastı sürekli öksürüyorum :/ taze zencefili az biraz rendeleyip suyunu sık içine biraz bal koy bogazını yakıyor ama bi süre sonra iyi geliyor. Birde zerdeçallı süt içiyorum içine biraz bal hafif sıcak iç iyi grliyor ama bitki baharatlar iyimi bilmiyorum ://

Kızlar merhaba, doktor erken Doğum yapacağımı pazartesi salı günü tarihin belli olacağını söyledi. 2 iğne oldum bebeğin ciğerleri içinmiş küveze girmesin diye. Bir boru varmış bebeğe giden tembel olduğu için bebeği beslemiyor v.s bir sürü şey dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun 2 gündür ne yediğim ne içtiğim ne uyuduğum belli. Ne düşünüyorsunuz çok mu erken?

Canım bebeğinin kilosu iyiyse ve doktorlar önlemini aldıktan sonra herşey allahtan.. üzülme moralini yüksek tut bebeğin tutunsun :/ gerçi üzülme diyorum ama aynı haftadayız bende cok üzülürdüm allah yardımcın olsun küveze girse bile hemen toparlanır inş. Ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi belki bi iki hafta daha kalır canım ://

İnşallah dediğim gibi olur tüm bebekler için. Ama yapılan iğne bebeğin ciğerleri içinmiş iğne yapıldıktan 24 saat içinde Doğum yapmazsam küveze bile gerek kalmıyormuş

Neden erken doğum belirtiniz mi var 15 şubat erken değil mi

Neden erken doğum belirtiniz mi var 15 şubat erken değil mi
Doktorum bebeğin çok aşağıda olduğunu ve kesinlikle 1 marttan daha fazla bekleyemiceni söylüyor. Benim hamileliğim çok yoğun geçti. Tüm gün koşturmacalıydı. Bazı günler 60-70 kat inip çıkıyordum toplamda. Bununla alakalı olduğunu söylüyor doktorum. Şimdide artık zor yürüyorum. Kasık ve bel ağrısından. 15 şubat zamanı 37. Haftasını tamamlamış olucak ve sıkıntı olucanı düşünmüyor doktor. Hayırlısı olsun inşallah.

Valla tatlm dun gece cay kasiginn ucuyla birazcik koydum insallah bsey olmaz onun disinda onun disinda limonu sikp sick suyla iciyrm ferahlatiyr balli sut bogazimi yumusatyr bian once atlatmk istyrm dogumuma az kaldi

Tatlm endiselnme sadece dua et bak gor ikinizde atlatacksnz ve mutlu mesut evinizine donuceksnz bnm arkadsmn suyu bittigi icn 33 haftalik dogum yapmisti ve ikisi de gayet iyiydi ve suan evdeler icini ferah tut kilosu ne kdr suanda

Tatlm endiselnme sadece dua et bak gor ikinizde atlatacksnz ve mutlu mesut evinizine donuceksnz bnm arkadsmn suyu bittigi icn 33 haftalik dogum yapmisti ve ikisi de gayet iyiydi ve suan evdeler icini ferah tut kilosu ne kdr suanda
İnşallah inşallahhhhh şuan kilosunu bilmiyorum 10 gün önce 1488 gr dı

İçini ferah tut olumsuz düşünme canım. Herşeyin hayırlısı. Sağlıkla kavuşursun bebeğine umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…