Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

İnşallah inşallahhhhh şuan kilosunu bilmiyorum 10 gün önce 1488 gr dı

2 olmustur canım inşallah 2den sonra küveze belki girer belki girmez benim yegenim 39da geldi ama son ay kilo alamadı 2500 civarı dogdu sonra 200 gr verdi simdi tospik maşallah sağlıklı olsunlar kilo sonrada alınıyor :) doktor tahmini ne zaman yaparsın dedi? Sen cantanı annenlere veya yakınında kim varsa hazırlat birde o halde onunla ugrasma canım aynı haftadayız ben daha hazırlamadım bende bu hafta hazırlıcam ne olur ne olmaz

teşekkürler canımmmm

Renine şurup verdi bana doktor bir yudum içince mide yanması geçiyor.

Çok teşekkür ederim canım çok sağol. Yurtdışındayım ve çantamı kendimden başka yapacak kimsem yok etrafımda Türk arkadaşım felan da yok. Bugün hastanede kalmamı istedi doktor yatış yaptılar neden olduğunu söylemediler. Sabah doktor ultrason felan yapacakmış bilmem ne bir sürü şey. Doğum felan olmazsa yarın hastaneden çıkarsak çantamı yapacağım inşallah.

Bilgi alma konusunda ısrarcı ol bence. Zorlamadan pek bilgi vermiyo burda da hastaneler..
Ben de el ayak şişmesi için aradım bugün , ebe ile randevumu erkene aldılar bi kontrol için. Bakalım neler olcak..

İçini ferah tut canım. En azından hastanede kontrol altındasın.
Keşke yakın olsaydık seninle..

Çok teşekkür ederim. Ne yaptıysam yarın uzman doktor gelecek o söyleyecekmiş iyice korkuttuşar bu gece uyku yok artık nefes almakta zorlanıyorum niye bilmiyorum

Çok teşekkür ederim. Ne yaptıysam yarın uzman doktor gelecek o söyleyecekmiş iyice korkuttuşar bu gece uyku yok artık nefes almakta zorlanıyorum niye bilmiyorum

Çok enteresan bilgi vermemeleri..
İyice strese sokuyolar seni de.. Evde olmaktan iyidir yine de, kontrol altındasın en azından,sabır bi kaç saat daha..
Sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına inşallah, inanıyorum ben ikinize de

İnşallah dediğin gibi olur. Az önce eve gitmek istediğimi söyledim kesinlikle mümkün olmadığını söylediler sabah 6'da scan ve bazı testler var dedi bakalım karnım patlayacak gibi ağrıyor.

İnşallah dediğin gibi olur. Az önce eve gitmek istediğimi söyledim kesinlikle mümkün olmadığını söylediler sabah 6'da scan ve bazı testler var dedi bakalım karnım patlayacak gibi ağrıyor.

Doğum ihtimaline karşılık eve gitmeni riskli bulmuş olabilirler.
Hastanede olman daha güvenli, evde ağrıyla ve içindeki şüphelerle baş etmen daha zor.
Eşin yanında olabilecek mi? Yalnız mısın bilmiyorum.. Ama sabah scan sonucunda hayırlı haberler alman için dua edicemm..

Eşim yanımdaydı fakat sanırım diğer kadınlar kabul etmedi halbuki herkesin perdesi kapalı eşim hiç ses yapmadı yined e yasak dediler eşim de gitti eve sabah 9'da gelir. Kendimi hiç İngilizce bilmiyor hiç anlamıyor başka dünyalı gibi hissediyorum bu durumda yanlız olmak böyle yaptı. Nasıl bir iş anlamadım inşallah kimse çekmesin böylesini çok zormuş ne anne ne baba kardeş el dost bir nefes bile olmaması bu gurbetlikten nefret ediyorum

Hastanenizin kuralları gereği göndermişlerdir, bizim hastanede perde içi sorun olmuyo genelde..
Ki sizinki acil bi durum eşinin yanında olmasına müsade etselermiş keşke..
Dil sorunun varsa stresin de artmıştır tabii.. Dil problemim sebebiyle eşimin kalmasını istiyorum diye ısrar etseydiniz keşke. Belki oda verirlerdi (zor bi ihtimal ama?)
Kıyamam sana ya yalnız olmana çok üzülüyorum şu an.
Ama sabah herşey daha güzel olacak inşallah. Sabret arkadaşım..

Sabır ediyorum. Sabah olacak ve evime gideceğim inşallah

Sabır ediyorum. Sabah olacak ve evime gideceğim inşallah
Nasıl canım sonuclar iyimisin simdi? Umarım hiç bunlara gerek kalmadan hemen kalk birşeyin yok derler yalnızlık zor keske eşin yanında olabilseymiş :/ bende hastanede 2 gün yattıgımda Annem yanımdaydı o olmasaydı ne yapardım seninki cok zor canım ama allah sabredenin yanında bebişin sağlıkla gelicek o hep yanında olucak gurbet zor allah yardımcın olsun sen canın sıkılınca buraya yaz bizimle sohbet et belki biraz olsun rahatlarsın

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok seviniyorum güç alıyorum sizlerden doktor az önce kalp atışlarına v.s baktı bu gece de kalabilirsin 1-2 saate belli olur dedi niye böyle oluyor bilmiyorum. Bugün yarın erken Doğumsa tarih verilebilir hazırlıklı olun dedi gitti. Eşim 1 saate gelir inşalah

Son düzenleme:
Tatlm merk etme bz burdayz skldkca yaz buraya bizler sni takp ediyrz yazarz moral olurz sana

İki üç gündür takip ediyorum yazışmaları çok çok geçmiş olsun gurbetlikte zor ama bebeğin için dayanmalısın canım inşallah bir sıkıntı olmadan alırsın kucağına diğer arkadaşların dediği gibi yanındayız gebelik haftamızda aynı bende 33 deyim zaten akciğer geliştirici vurulmuş önlemler alınmış Rabbime emanet esirgeyen koruyan sadece O

Canım çoook geçmiş olsun. Yalnız değilsin manevi desteklerimizle yanındayız.

Kızlar ultrasondan çıktım bebeğim 33+1 günlük. 1644gr hala çok küçük normalde Doğum felan dedi başka doktor 2 hafta içinde ama ultrason doktoru tehlikeli dedi neden acaba ciğerleri için iğne bile oldum. Allahım Doğum olursa ben ne yapacağım

Sakin ol tatlm olumlu dusunmeye calis herhangi bir aciklma yapmiyrlari nedenini sordn mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…