Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Aaaa...
Ama sen neden böyle negatif düşünüyosun..
Yok öyle bişi.
Umutlu olmak zorundasın, bebeğin senden besleniyo şu anda pıt pıt..
Anlaştık mı arkadaşımm :)
Bak çok şükür hastanedesin.. Kontrol altındasınız bebeğinle..
Allahın izni ile doğduğunda bütün endişen yok olcak.
Doğumdan korkma..
Seni bebeğine kavuşturacak şey, doğum..
Sabırlı ol, dua et, sabret olur mu canım benim?

Çok sağol canım eve geldim az önce daha fazla durmak istemedim. Yarın nasılsa yine scan var sabah. Doğum tarihi vereceğiz dediler

Excited_00 dualarimiz seninle canim. Inşallah bebisin biraz daha Sabreder içerde.

Kızlar bişey sorcam 36. Hafta icersindeyim. Bazen oğlan çok hızlı hareket ediyor. Yeni doğmuş bir bebegi düşünüyorum o kadar seri hareketler yapamaz gibime geliyor. Sizin hareketler nasil

Canım aynı haftadayız ve son haftamız dediğin gibi geçti..
Özellikle sola yattığımda ve geceleri.. Karnımın sağ ve sol yanına aynı anda vurabiliyo, geriniyo sanırım.. Titriyo.. Hıçkırıyo..
Ve bazen çok sert vuruyo aniden.. ister istemez ayh! dedirtiyo..

Ebeye göre tamamen normal.. Ama dediğin gibi, garip :)

Selamlar. Dun kontroldeydim, toraman olmus bizimki :)) 33+3 ama 35+5 gorunuyor, 2600 gr 47 cm. Petunyasemen Ben de 10 kilo aldim toplam. Kilosu degil de kafasi korkuttu doktoru biraz. O kadar kocaymis ki 37'de benden o cocuk cikabilir mi diye kontrol etcek Yuzunu goremedim eliyle kapatip durdu ama 2 doktor vardi ultrasonda, ikisi de koca yanak olcak dediler
Bazi semptomlarim ve idrarda bir miktar protein cikmasi nedeniyle izlemeye aldi, preeklampsiden supheleniyor. Hayirlisi bakalim, bizimki sezeryana goturuyo gibi ama gorcez :) Bizden bu kadar simdilik

Kızlar bende cuma gunu kontrole gittim..Oglum 3.650 olmus..biraz iri bi bebek normal dogum zor olabilir dedi asiri korkuyorum sezeryandan..Bide ayin 20sine kadar sancin olmazsa gel dedi..normalde dogumun martta olmasi gerekiyodu ama 20sine kadar neden sanci bekletiyo her an dogurabilirsin dedi.Yemin olsun uykularim kacti

Mrb annişler maşallah bebişler büyümüşş allah esirgesin hepsini Doğumlar yaklaşıyo hayırlısyla güzel sağlıklı doğum olur inşallah.. bende yarn gtcem kontrole cok merak ediyom oğluşumu Maşallah cok hareketliyiz

Herkese merhaba Allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin gitgide yaklaşıyoruz mutlu sona biz de dün kontrole gittik 34+2 de boyumuz 45 kilomuz 2500 doktorum herşey gayet yolunda 3 hafta sonra görüşelim dedi ama ben hiç nst ye girmedim bi de 3 hafta çok değil mi ya siz hangi araliklarda gidiyosunuz benim durumum normal mi ki

Canım 32 den sonra 2 haftada bir oldu kontroller . Nstde her hafta bakılıyor bende

Maşallah ikinize de :)
Kontroller Türkiye'de oldukça sık.
Ama içini rahatlatır mı bilmem, burda 2 haftada bir ebe kalp atışını dinleyip idrar testi yapıyo sadece..
Ultrason ise 12-20 ve 36. Haftalarda.. yani sadece üç kere yapılıyo..
20. Haftadan beri görmedim ben bebeğimi ne kilosunu ne boyunu hiç birşeyini bilmiyorum..

Erken doğum riskin yoksa, rahim kanalı da uzunsa 37. Haftaya kadar rahatlıkla bebeğin anne karnında kalacaktır, doktorun da böyle düşünmüş olmalı.
Kasılman, sancın sıklaşırsa yine ararsın doktorunu ama bence telaş etme :)

Geçmiş olsun tamda son anlarda ılık limonlu ballı su çok iyi geliyor mutlaka dene gemen hafta ben griptim iyi geldi

Cok tesekkur ederm cnm bnm elimden geldgimce bseyler yapyrm yarin dktr kntrolumz var bakalm ne dicek
Ates basmasi normal tatlm bana da bazn oluyr ozellikle arka arkaya 3 bardk sut icince

Canım ne yaptın? Doktorlar ne dedi? Doğum tarihin bellimi???
Çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için doktorlar uzun bir konuşma yaptılar. Artık haftada 2 gün ultrasona gideceğim şimdilik bebeği almak istemiyorlar herşeye rağmen az da olsa kilo alıyor. Ultrasona gelirken hep Doğuma hazırlıklı olarak gel dediler kafanı işlerini ona göre ayarla. Aksi bir durum olmadıkça 36. Haftaya kadar bekleyeceğiz.

Eğer 36. Haftaya kadar doğurmazsan kötü bir durum olmazsa kan akışı kalp v.s 36. Haftanın sonunda doğumuna karar vereceğiz ama normal 26 mart benim Doğum ama onu beklemeyeceğiz dedi. Suni sancı veya fitil gibi bişeyle bilmiyorum bu tarz şeylerle Doğum yapmanı isteyeceğiz tahmini 21 şubat tarih verilir inşallah o zamana kadar doğurmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…