- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Aaaa...Kızlar ultrasondan çıktım bebeğim 33+1 günlük. 1644gr hala çok küçük normalde Doğum felan dedi başka doktor 2 hafta içinde ama ultrason doktoru tehlikeli dedi neden acaba ciğerleri için iğne bile oldum. Allahım Doğum olursa ben ne yapacağım
Çok sağol canım eve geldim az önce daha fazla durmak istemedim. Yarın nasılsa yine scan var sabah. Doğum tarihi vereceğiz dedilerAaaa...
Ama sen neden böyle negatif düşünüyosun..
Yok öyle bişi.
Umutlu olmak zorundasın, bebeğin senden besleniyo şu anda pıt pıt..
Anlaştık mı arkadaşımm :)
Bak çok şükür hastanedesin.. Kontrol altındasınız bebeğinle..
Allahın izni ile doğduğunda bütün endişen yok olcak.
Doğumdan korkma..
Seni bebeğine kavuşturacak şey, doğum..
Sabırlı ol, dua et, sabret olur mu canım benim?
Kızlar ultrasondan çıktım bebeğim 33+1 günlük. 1644gr hala çok küçük normalde Doğum felan dedi başka doktor 2 hafta içinde ama ultrason doktoru tehlikeli dedi neden acaba ciğerleri için iğne bile oldum. Allahım Doğum olursa ben ne yapacağım
Canım çoook geçmiş olsun. Yalnız değilsin manevi desteklerimizle yanındayız.[/benim ilk çocuğum 38.haftada 2 kilo 240gr doğdu son beş hafta gerilemişti banada doğum tehlike bebekte bir sürü komplikasyon olur dediler ama Rabbime şükürler olsun hiç bişey olmadı doğduktan sonra iki buçuk ay araştırma hastanesine gittik geldik inanki doktorlar en kötü şeyi düşünüp söylüyorlar sen dua et tevekkül Allah
Excited_00 dualarimiz seninle canim. Inşallah bebisin biraz daha Sabreder içerde.
Kızlar bişey sorcam 36. Hafta icersindeyim. Bazen oğlan çok hızlı hareket ediyor. Yeni doğmuş bir bebegi düşünüyorum o kadar seri hareketler yapamaz gibime geliyor. Sizin hareketler nasil
Canım 32 den sonra 2 haftada bir oldu kontroller . Nstde her hafta bakılıyor bendeHerkese merhaba Allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin gitgide yaklaşıyoruz mutlu sona biz de dün kontrole gittik 34+2 de boyumuz 45 kilomuz 2500 doktorum herşey gayet yolunda 3 hafta sonra görüşelim dedi ama ben hiç nst ye girmedim bi de 3 hafta çok değil mi ya siz hangi araliklarda gidiyosunuz benim durumum normal mi ki
Herkese merhaba Allah hepimize sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin gitgide yaklaşıyoruz mutlu sona biz de dün kontrole gittik 34+2 de boyumuz 45 kilomuz 2500 doktorum herşey gayet yolunda 3 hafta sonra görüşelim dedi ama ben hiç nst ye girmedim bi de 3 hafta çok değil mi ya siz hangi araliklarda gidiyosunuz benim durumum normal mi ki
Kizlar bn fena grip oldum
Saol tatlm denicm hmn sorma son anlar ne bsey yapabiliyrm ne tam saglikli besleniyrm( sanki yeterli degilms gbi) elim kolum baglandi gecmesini bekliyrmGeçmiş olsun tamda son anlarda ılık limonlu ballı su çok iyi geliyor mutlaka dene ben griptim iyi geldi
Kizlar bn fena grip oldum
Cok tesekkur ederm cnm bnm elimden geldgimce bseyler yapyrm yarin dktr kntrolumz var bakalm ne dicekGeçmiş olsun arkadaşım bol bol yat dinlen ıhlamur kaynat ballı limonlu iç, tavuk suyu çorbası iç.
Bana bu aralar Ateş basıyor kızlar, çorap giyemiyorum tshirtle geziyorum evde. Bu son ay diye mi acaba ayy iyi ki yaza denk gelmedi
Çok sağol canım eve geldim az önce daha fazla durmak istemedim. Yarın nasılsa yine scan var sabah. Doğum tarihi vereceğiz dediler
Çok teşekkür ederim merak edip sorduğun içinCanım ne yaptın? Doktorlar ne dedi? Doğum tarihin bellimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?