- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı neyse o olsun. Bebeğine de çok çok sevindimmm ismiyle yaşasın. Bu arada benim miniğimde 33+2 günlük. Zamanında kucağımıza almak nasip olsun inşalalhMerhaba kizlar uzun suredir yazamamistim..bu guzel yolculukta sona yaklasirken heyecani sevinci stresleri burda paylasmak her haliyle ayri guzel..allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi..
Bizimde bugun kontrolumuz vardiPetunyasemen 33+2 de 2200gr olmus canim kizim bu arada isminede sonunda karar kildik İpek olcak nasipse:)
@Excited_00 cnim cok gecmis olsun dualarimiz seninle lutfen icini ferah tut hersey guzel olcktir ins..
Canim icini ferah tut sen bol bol dua et yatip dinlen hicbir sey yapma bugunlerinin keyfini cikarÇok teşekkür ederim merak edip sorduğun içindoktorlar uzun bir konuşma yaptılar. Artık haftada 2 gün ultrasona gideceğim şimdilik bebeği almak istemiyorlar herşeye rağmen az da olsa kilo alıyor. Ultrasona gelirken hep Doğuma hazırlıklı olarak gel dediler kafanı işlerini ona göre ayarla. Aksi bir durum olmadıkça 36. Haftaya kadar bekleyeceğiz.
Eğer 36. Haftaya kadar doğurmazsan kötü bir durum olmazsa kan akışı kalp v.s 36. Haftanın sonunda doğumuna karar vereceğiz ama normal 26 mart benim Doğum ama onu beklemeyeceğiz dedi. Suni sancı veya fitil gibi bişeyle bilmiyorum bu tarz şeylerle Doğum yapmanı isteyeceğiz tahmini 21 şubat tarih verilir inşallah o zamana kadar doğurmam.
Kizlar bn fena grip oldum
Geçmiş olsun arkadaşım bol bol yat dinlen ıhlamur kaynat ballı limonlu iç, tavuk suyu çorbası iç.
Bana bu aralar Ateş basıyor kızlar, çorap giyemiyorum tshirtle geziyorum evde. Bu son ay diye mi acaba ayy iyi ki yaza denk gelmedi
Saolasin cnm bugun daha iyimçok geçmiş olsun canım, aynen bol limonlu tavuk çorbası iç mutlaka.. toparlar seni..
o ateş olayı bendede var .. evde pencere açıyorum o derecedeyim. ve kaloriferi yakmıyorum .. eşim garibim üşüyor ama birşey de diyemiyor artık. sebebini bende merak ediyorum. yarın doktora gittiğimde sorucam sana da söylerim canım.
Umarım canım benim Dün acile gittim ağrım vardı nstye bağladılar. Yanımda bir bayan vardı gebelik zehirlenmesi yaşamış bebeği aynı bizim haftadaydıı 33. Hafta. İşte kadınada ciğer iğnesi vurulmuş bugün yarın alırlar zaten küveze giricek dedi ben serum yiyip cıktım bi baktım küvezde bir bebiş :) abla o kadar rahattıki sasirdım dedim simdi ben bu haftada dogursaydım dünyayı ayağı kaldırırdım :) iğne vurulduktan sonra cok korkma canım bebeğinin bi sorunu yoksa yaşar zaten. Bak yinede 36ya kadar dayan inşallah o zaman sağlıkla gelir bebişimizÇok teşekkür ederim merak edip sorduğun içindoktorlar uzun bir konuşma yaptılar. Artık haftada 2 gün ultrasona gideceğim şimdilik bebeği almak istemiyorlar herşeye rağmen az da olsa kilo alıyor. Ultrasona gelirken hep Doğuma hazırlıklı olarak gel dediler kafanı işlerini ona göre ayarla. Aksi bir durum olmadıkça 36. Haftaya kadar bekleyeceğiz.
Eğer 36. Haftaya kadar doğurmazsan kötü bir durum olmazsa kan akışı kalp v.s 36. Haftanın sonunda doğumuna karar vereceğiz ama normal 26 mart benim Doğum ama onu beklemeyeceğiz dedi. Suni sancı veya fitil gibi bişeyle bilmiyorum bu tarz şeylerle Doğum yapmanı isteyeceğiz tahmini 21 şubat tarih verilir inşallah o zamana kadar doğurmam.
lethem nefes darligini bende yasiyorum ve beni de bu durum tedirgin etmeye baslamisti dun kadin dogum doktorum gogus hastaliklarina yonlendirdi ve muayene oldum beni tedirgin eden bu durumun normal dogum yapmamizi etkilermi merak ediyodum.doktor beni rahatlatti hic bir problem cikmadi bebek buyudugu icin baski yapiyomus ve nefes darligi gibi problem yasamamiz normalmis..
Çok geçmiş olsun inşallah. Allah sabrını veriyor ben buna inanıyorum. Sağlıklı günler olsunnnnn hepimiz içinUmarım canım benim Dün acile gittim ağrım vardı nstye bağladılar. Yanımda bir bayan vardı gebelik zehirlenmesi yaşamış bebeği aynı bizim haftadaydıı 33. Hafta. İşte kadınada ciğer iğnesi vurulmuş bugün yarın alırlar zaten küveze giricek dedi ben serum yiyip cıktım bi baktım küvezde bir bebiş :) abla o kadar rahattıki sasirdım dedim simdi ben bu haftada dogursaydım dünyayı ayağı kaldırırdım :) iğne vurulduktan sonra cok korkma canım bebeğinin bi sorunu yoksa yaşar zaten. Bak yinede 36ya kadar dayan inşallah o zaman sağlıkla gelir bebişimiz
Kizlar bizim dogum gunumuz belli oldudoktorumuz dayanirsa ve nasip olursa 27 subat pztsi ddo bnde pztsi dogmusum sansa bak @Petunyasemen tatlm biz 36+1 2821 olmusuz bnde 74 kilo olmsum her seyimiz cok sukur iyi
Insallah arkadasm saolasn amin insallah hepimiz rahat atlatiriz kizlar bn dogum yaptim die yazarizHadi hayırlısı bakalım hepimiz sıkıntısız kurtuluruz inşallah bakalım önce sen mi doğum yapacan sırayla doğum haberlerimizide yazarız inşallah
Valla ne diyeyim öyle güzel açıklamissin ki baya rahatladım çok sağol Ewt yurtdışında kontroller daha seyrekmiş burda ayda bir gidiliyo doğum yaklaşınca da haftada veya 2 haftada bir ama ben artık çok özlüyorum ekranda görmek de yetmiyo inşallah sağlıkla kucagimiza alınca mis gibi kokularını çekeriz içimizeMaşallah ikinize de :)
Kontroller Türkiye'de oldukça sık.
Ama içini rahatlatır mı bilmem, burda 2 haftada bir ebe kalp atışını dinleyip idrar testi yapıyo sadece..
Ultrason ise 12-20 ve 36. Haftalarda.. yani sadece üç kere yapılıyo..
20. Haftadan beri görmedim ben bebeğimi ne kilosunu ne boyunu hiç birşeyini bilmiyorum..
Erken doğum riskin yoksa, rahim kanalı da uzunsa 37. Haftaya kadar rahatlıkla bebeğin anne karnında kalacaktır, doktorun da böyle düşünmüş olmalı.
Kasılman, sancın sıklaşırsa yine ararsın doktorunu ama bence telaş etme :)
Offf çok geçmiş olsun canım bol bol su iç c vitamini al dikkat et kendineKizlar bn fena grip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?