Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Merhaba kizlar uzun suredir yazamamistim..bu guzel yolculukta sona yaklasirken heyecani sevinci stresleri burda paylasmak her haliyle ayri guzel..allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi..
Bizimde bugun kontrolumuz vardi Petunyasemen 33+2 de 2200gr olmus canim kizim bu arada isminede sonunda karar kildik İpek olcak nasipse:)
@Excited_00 cnim cok gecmis olsun dualarimiz seninle lutfen icini ferah tut hersey guzel olcktir ins..

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı neyse o olsun. Bebeğine de çok çok sevindimmm ismiyle yaşasın. Bu arada benim miniğimde 33+2 günlük. Zamanında kucağımıza almak nasip olsun inşalalh

Petunyasemen son kontrolde 2500 gr. dı 34+2 de...

Bir terslik olmazsa 8 mart doğum tarihi normalde 15 mart beklenen doğum tarihi 1. de sezaryen o yüzden mecburi sezaryen...bana kalsa 40 a kadar bekliicem ama dr umh 39+0 a ikna ettim en son....8 mart dünya kadınlar günü....

Canim icini ferah tut sen bol bol dua et yatip dinlen hicbir sey yapma bugunlerinin keyfini cikar sonrasi malum kosusturmaca uykusuz geceler bizimle olcak hep mutlu sonu hayal et bizm de dualarmz sennle...

Kizlar bn fena grip oldum

çok geçmiş olsun canım, aynen bol limonlu tavuk çorbası iç mutlaka.. toparlar seni..

o ateş olayı bendede var .. evde pencere açıyorum o derecedeyim. ve kaloriferi yakmıyorum .. eşim garibim üşüyor ama birşey de diyemiyor artık. sebebini bende merak ediyorum. yarın doktora gittiğimde sorucam sana da söylerim canım.

Saolasin cnm bugun daha iyim

Umarım canım benim Dün acile gittim ağrım vardı nstye bağladılar. Yanımda bir bayan vardı gebelik zehirlenmesi yaşamış bebeği aynı bizim haftadaydıı 33. Hafta. İşte kadınada ciğer iğnesi vurulmuş bugün yarın alırlar zaten küveze giricek dedi ben serum yiyip cıktım bi baktım küvezde bir bebiş :) abla o kadar rahattıki sasirdım dedim simdi ben bu haftada dogursaydım dünyayı ayağı kaldırırdım :) iğne vurulduktan sonra cok korkma canım bebeğinin bi sorunu yoksa yaşar zaten. Bak yinede 36ya kadar dayan inşallah o zaman sağlıkla gelir bebişimiz

Slm annişler bgun dr kntrolümz vardı oğluşumu gördüm Çok şükür herşey iyi 2500 kilo boyu 46 cm olmuş dktor iyi dedi.. iki hafta snra tekrar gtcez..sezeryan için gün verck şubat 26 27. Gbi alırz dedi hayrlısı hepimz için

Arkadaşlar Ateş basıyor falan demiştim ya devam ediyor. Bir de 2 gündür nefes darlığı var böyle bir sorun yaşayan var mı? Kalp atışlarımı duyuyorum neredeyse.

lethem nefes darligini bende yasiyorum ve beni de bu durum tedirgin etmeye baslamisti dun kadin dogum doktorum gogus hastaliklarina yonlendirdi ve muayene oldum beni tedirgin eden bu durumun normal dogum yapmamizi etkilermi merak ediyodum.doktor beni rahatlatti hic bir problem cikmadi bebek buyudugu icin baski yapiyomus ve nefes darligi gibi problem yasamamiz normalmis..

Saol Canım biraz içim rahatladı, benim de haftaya kontrolüm var geçmezse Dr a danışırım. Nette okudum kimisi bi süre sonra kendiliğinden geçti son haftalar Bebek kanala inince rahatladım yazmış. Umarım bizimki de geçicidir. Zararı olmasa da rahatsızlık veriyor.

Merhabalar; öncelikle Allah hepimizi bir sancıda kolaylıkla kurtarsın. Ben de Nisan annesi olacağım inşallah , 32+1 im şu anda :) 4-5 gündür kaşıntı problemim var. Sizlerde bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Dr.umu aradım dermatolojiye Yönlendirdi yarın gideceğim ama internetten her zamanki gibi bir sürü olumsuz şeyler okudum. Yarına kadar sabırsızlanacağum...Yaşayan olduysa aranızda neler yaptınız? Geçti mi?

Çok geçmiş olsun inşallah. Allah sabrını veriyor ben buna inanıyorum. Sağlıklı günler olsunnnnn hepimiz için

Valla ne diyeyim öyle güzel açıklamissin ki baya rahatladım çok sağol Ewt yurtdışında kontroller daha seyrekmiş burda ayda bir gidiliyo doğum yaklaşınca da haftada veya 2 haftada bir ama ben artık çok özlüyorum ekranda görmek de yetmiyo inşallah sağlıkla kucagimiza alınca mis gibi kokularını çekeriz içimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…