Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bende de olmuştu senin gibi endiselendim internette araştırdım önce karnım sonra gogsum derken bacaklarim Allah dedim ya kolestaz olduysam doktorum endiselenme dedi kolestaz geceleri olurmuş ellerde ve ayaklarda gorulurmus ben yine de kan tahlili istedim Nolur nolmaz diye çok şükür temiz çıktı zaten o kasintilar iki hafta falan sürdü artık yoklar sen de hemen korkma cildimiz geriliyo kurutl normal bunlar

Teşekkürler , inşallah ciddi birşey değildir benimki de...

Kızlar dün bütün gün Karnım ağrıdı diye gece acile gittim. Cok sukur bişey yokmuş serum yedim geldim ama hala sağ tarafım hareket ettikçe agriyor. Ama bi daha asla ümraniye kadın doğuma dusurmesin insallah Allah . Özel hastaneye gitmediğime pişman oldum. Devlette bi daha gelmesinler diye kötü davranıyorlar bence insana

Arkadaşlar Ateş basıyor falan demiştim ya devam ediyor. Bir de 2 gündür nefes darlığı var böyle bir sorun yaşayan var mı? Kalp atışlarımı duyuyorum neredeyse.

aynı şey bendede var canım. hatta göğüslerim alev topu resmen.. zor dayanıyorum işyerinde. nefes darlığı akşamları çok oluyor özellikle .. sakin ol normalmiş öyle dedi benden önceki hamile arkadaşlarım :)

Arkadaşlar Ateş basıyor falan demiştim ya devam ediyor. Bir de 2 gündür nefes darlığı var böyle bir sorun yaşayan var mı? Kalp atışlarımı duyuyorum neredeyse.

aynı şey bendede var canım. hatta göğüslerim alev topu resmen.. zor dayanıyorum işyerinde. nefes darlığı akşamları çok oluyor özellikle .. sakin ol normalmiş öyle dedi benden önceki hamile arkadaşlarım :)

İnşallah geçicidir arkadaşlar:) kalan haftalar hep böyle geçmesin

Valla tatlm ayiptr soylemesi bnm de vajinama vuruyr arada doktorum norml dedi ama baklm cantam hazr bekliyrm
Ayyy çok heyecanlı değil mi? Ben korkmayı kötü düşünmeyi bıraktım. Hastaneden geldik 1 cm açılma var benim ki hala aşağıda bakalım sancı devam ederse gece hastane yolu görünüyor. Korkuyorum normal mi yoksa senin bugün mü vurmaya başladı?

Var tatlm ya olmaz mi aslinda bian once gelsn istyrm ama beklesn daha diyorum doktorumz 39 dior ama bakalm dayancak mi bebisim bnm vurma dunden beri tatlm

Var tatlm ya olmaz mi aslinda bian once gelsn istyrm ama beklesn daha diyorum doktorumz 39 dior ama bakalm dayancak mi bebisim bnm vurma dunden beri tatlm
Evin içinde 4 dönüyoruz sırttan karından tekmeler tekmeler birde aşağı vuruyor. Ne yapmaya çalışıyor acaba

Benim oğlum içerde büyümeye karar verdi galiba
Yoğun tekmeleri dindi..
Bi sakinleştii..
Usul usul sürekli hareket ediyo can yakmadan..
Yarın sabah ultrasonumuz var
Sanırım muhtemel doğum tarihini söylemez burdaki doktorlar ama,
Nasipse kilosunu öğrenebilicem ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…