- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Saolasin tatlm bugun braz daha iyimOfff çok geçmiş olsun canım bol bol su iç c vitamini al dikkat et kendine
Bende de olmuştu senin gibi endiselendim internette araştırdım önce karnım sonra gogsum derken bacaklarim Allah dedim ya kolestaz olduysam doktorum endiselenme dedi kolestaz geceleri olurmuş ellerde ve ayaklarda gorulurmus ben yine de kan tahlili istedim Nolur nolmaz diye çok şükür temiz çıktı zaten o kasintilar iki hafta falan sürdü artık yoklar sen de hemen korkma cildimiz geriliyo kurutl normal bunlarMerhabalar; öncelikle Allah hepimizi bir sancıda kolaylıkla kurtarsın. Ben de Nisan annesi olacağım inşallah , 32+1 im şu anda :) 4-5 gündür kaşıntı problemim var. Sizlerde bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu? Dr.umu aradım dermatolojiye Yönlendirdi yarın gideceğim ama internetten her zamanki gibi bir sürü olumsuz şeyler okudum. Yarına kadar sabırsızlanacağum...Yaşayan olduysa aranızda neler yaptınız? Geçti mi?
Teşekkürler , inşallah ciddi birşey değildir benimki de...Bende de olmuştu senin gibi endiselendim internette araştırdım önce karnım sonra gogsum derken bacaklarim Allah dedim ya kolestaz olduysam doktorum endiselenme dedi kolestaz geceleri olurmuş ellerde ve ayaklarda gorulurmus ben yine de kan tahlili istedim Nolur nolmaz diye çok şükür temiz çıktı zaten o kasintilar iki hafta falan sürdü artık yoklar sen de hemen korkma cildimiz geriliyo kurutl normal bunlar
Arkadaşlar Ateş basıyor falan demiştim ya devam ediyor. Bir de 2 gündür nefes darlığı varböyle bir sorun yaşayan var mı? Kalp atışlarımı duyuyorum neredeyse.
Arkadaşlar Ateş basıyor falan demiştim ya devam ediyor. Bir de 2 gündür nefes darlığı varböyle bir sorun yaşayan var mı? Kalp atışlarımı duyuyorum neredeyse.
aynı şey bendede var canım. hatta göğüslerim alev topu resmen.. zor dayanıyorum işyerinde. nefes darlığı akşamları çok oluyor özellikle .. sakin ol normalmiş öyle dedi benden önceki hamile arkadaşlarım :)
Geçmiş olsun nasıl oldun biraz daha iyisin inşallah ?Kizlar bn fena grip oldum
Iyim tatlm biraz tikaniklik var sen nasil oldn bebisin nasilGeçmiş olsun nasıl oldun biraz daha iyisin inşallah ?
Çok şükür bende iyiyim yaklaşık 40 dk dır alta vuruyor belime sancı giriyor Ateş bastı artık ne olur bilmiyorum tuhaf şeyler var şuan da :)Iyim tatlm biraz tikaniklik var sen nasil oldn bebisin nasil
Valla tatlm ayiptr soylemesi bnm de vajinama vuruyr arada doktorum norml dedi ama baklm cantam hazr bekliyrmÇok şükür bende iyiyim yaklaşık 40 dk dır alta vuruyor belime sancı giriyor Ateş bastı artık ne olur bilmiyorum tuhaf şeyler var şuan da :)
Ayyy çok heyecanlı değil mi? Ben korkmayı kötü düşünmeyi bıraktım. Hastaneden geldik 1 cm açılma var benim ki hala aşağıda bakalım sancı devam ederse gece hastane yolu görünüyor. Korkuyorum normal mi yoksaValla tatlm ayiptr soylemesi bnm de vajinama vuruyr arada doktorum norml dedi ama baklm cantam hazr bekliyrm
Var tatlm ya olmaz miAyyy çok heyecanlı değil mi? Ben korkmayı kötü düşünmeyi bıraktım. Hastaneden geldik 1 cm açılma var benim ki hala aşağıda bakalım sancı devam ederse gece hastane yolu görünüyor. Korkuyorum normal mi yoksasenin bugün mü vurmaya başladı?
Evin içinde 4 dönüyoruz sırttan karından tekmeler tekmeler birde aşağı vuruyor. Ne yapmaya çalışıyor acabaVar tatlm ya olmaz miaslinda bian once gelsn istyrm ama beklesn daha diyorum doktorumz 39 dior ama bakalm dayancak mi bebisim bnm vurma dunden beri tatlm
Annelerini meraklandirmktan baska ne yapabilirler kiEvin içinde 4 dönüyoruz sırttan karından tekmeler tekmeler birde aşağı vuruyor. Ne yapmaya çalışıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?