Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Yarın ikimizde ultrasonu var güzel güzel haberler inşallah ...
benimki de hep usuldu bugün nefesimi kesiyor
Ebe sana Doğum tarihi vermedi mi yani tahmini?

Yarın ikimizde ultrasonu var güzel güzel haberler inşallah ...
benimki de hep usuldu bugün nefesimi kesiyor
Ebe sana Doğum tarihi vermedi mi yani tahmini?

İnşallah güzel haberlerle dönelim canım benim.
Nefes darlığı var benim de ama ağrım sızım olmasın, cam kenarında sabah etsem de olur

Ebe 20 şubata randevu verdi, 23 şubatta annemler gelecek Türkiye'den nasipse.. Ay sonuna ancak olur doğum dedi.. Tarih vermedi.. zaten çok bişeyden anlayan bi hanım kızımız değil gibi Bir çok şeyi ben söyleyip anlatıyorum, o da onaylıyor sağ olsun

20. Hafta ultrasonumu yapan arkadaş 40 haftadan önce bekleme dedi kanal uzunluğuna bakıp .. Ama kim bilirr

Belki bebeğin büyümesine bakarak yarın daha mantıklı bi tarih verirler.. Şansımı deniicem ben bi

Ayy hayırlısı zaman inşalalh. Bende her gittiğimde bir çizelge var ona göre bakıp ay gün vermişlerdi. Her yerde farklı mı oluyor ne

Ayy hayırlısı zaman inşalalh. Bende her gittiğimde bir çizelge var ona göre bakıp ay gün vermişlerdi. Her yerde farklı mı oluyor ne

Her şehir farklı, hatta her ebe farklı..
Ben hiç birşey yapmıyor diyorum bnm ebe için mesela. İdrar testi, kalp ritmi bi de göbek boyu ölçüyo.. geçen sene doğum yapan arkadaş inanamadı.. ona hiçbiri yapılmamış.
Ebe sadece sohbet etmiş doğuma kadar şikayetin var mı şöyle yap böyle yap die..
NHS tam bir delilik kısaca

Senin randevun saat kaçta?

Bu ülkenin bu yanı da be tuhaf gerçekten.
Saat:2.10'da öğlen senin?

kızlar selam. dün kontrole gittik. oğlum gayet iyi ama kordonu boynuna dolanmış. biraz fazla hareketten oluyormuş.
doktorum çok endişelenme desede benim içimi sıkıntı kapladı. varmı bunu yaşayan?

bu arada güncellememi de yapayım hemen : Petunyasemen 47 cm ve 2600 gr olmuşuz.ama ben 3 kilo daha almışım

Bendede oldu canım her iki yanım ağrıdan iki büklüm oldum bişey yok dediler serum yedim geldim ama hala arada oluyor :/

İnşallalah hadi bakalım

Canım nasıl geçti scan? İyi haberlerini bekliyorumm

Nasilsnz kizlar bebislernz nasilll bizimki (ayagi die tahmn ediyrm) surekli disarida uzatp uzatp duruyr

Oy maşallah..
Ayağını öyle uzattığında topuğuna dokunuyorum ben çok değişik bi his..
Çok az kaldıı kucaklamaya inşallah
Bugün son ultrasonumuza girdik
Elleri yüzündeydi oğlumuzun , çok şükür herşeyi yolunda..

@Petunyasemen 2600 gr olmuş , yaklaşık 48 cm dediler.. (boy kesin değil tabi tahmini söyledi )

Doğum için tarih vermediler ama normal doğum için herşey uygunmuş..

Ultrason cihazını bi kaç kere tekmelemesi komikti

Kanı, suyu çok şükür yolunda dediler.
İçim rahatladı resmen..
Şimdi evde şekerleme yapıyoruz..
Annesi uyuyacak oğlu tekmelemeye devamm

Oy masallah kuzuma annesi buyumus senin minigin rahatlatms mutlu etmis annesini minik pasamiz az kaldi kucaklamaya az kaldi opup koklamaya hayirlisiyla insallah gun sayiyrz artik

Oy masallah kuzuma annesi buyumus senin minigin rahatlatms mutlu etmis annesini minik pasamiz az kaldi kucaklamaya az kaldi opup koklamaya hayirlisiyla insallah gun sayiyrz artik

Gerçekten öyle deriiiiin bi ohh çektim yani..
En son 20 haftalıkken görmüştüm kendilerini

Her mesajda altta kalan gün yazıyor ya , onu görmek kıpır kıpır ediyo kalbimi zaten

Seninle çok yakın günlerimiz ama sezeryan olacaktı sanırım yanlış hatırlamıyorsam? 2-3 hafta daha sabır bize.. Sonra cennet kokulu evlatlar kucaklarımızda inşallah

Amin kuzum insallah evet aramizda 1 gun var ama bn sezeryan olcam o yuzden de 39 haftada alincak duru hanim tabii dayanirsabnde hususi o yazilari takip ediyrm bugun neler oluyr diesizin ultrason aralari cok uzun smdi bidaha ne zman gorcksn

Amin kuzum insallah evet aramizda 1 gun var ama bn sezeryan olcam o yuzden de 39 haftada alincak duru hanim tabii dayanirsabnde hususi o yazilari takip ediyrm bugun neler oluyr diesizin ultrason aralari cok uzun smdi bidaha ne zman gorcksn

Sağlıkla gelsin Duru bebek
Bizde başka ultrason yok ne yazık ki, bi daha doğumda görücez artık

Zaten 9 ayda toplamda 3 ultrason yapılıyo.
Görmek neyse de insan sağlığını kilosunu vs merak ediyor işte. Bu son ultrasona baya heyecanlı gittik o yüzden.
Bugün doğsa bile kilosu kanı herşeyi iyi..
Allah'ın izni ile kurtarmış kendini , iyi hissettik biz de..
Rahatladık resmen..

Şubat sonu muhtemelen kızınız kucağınızda olcak. Belki Atlas da 40 haftayı beklemez, normal doğumun belirsizliği işte

Aynen kuzucum bizimkisi de belirsiz heran olabilir dedi ya nasip saglikli gelsinler de her seyimz hazr bekliyrz
Ay bugunku heyecanini iyi kotu tahmn ediyrm da nasil mutlu olmussunuzdur
Maasallah atlas bebisimizde saglikliyms cok sukur

Aynen kuzucum bizimkisi de belirsiz heran olabilir dedi ya nasip saglikli gelsinler de her seyimz hazr bekliyrz
Ay bugunku heyecanini iyi kotu tahmn ediyrm da nasil mutlu olmussunuzdur
Maasallah atlas bebisimizde saglikliyms cok sukur

Allah razı olsun cnm

Aynen öyle hazırlandık bekliyoruz, sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Daim olsun inşallah.
Ben de saat:14'te geldim scan a girdim 3 doktor dikildi birden başımda sonra yatışımı yaptılar. Bebeğimin 2 damar var ya 1'isi normal diğerinde kan akışı yok çalışmıyor v.s dediler. Haftasonu da burda kalmamı gerekirse Doğuma kadar göz önünde olmamı istiyorlar. Pazartesi günü bir ultrason daha olacak. Böyle giderse Doğum olurmuş ama bakacaklarmış doktorlar dosyamı inceliyor. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi pazartesi başka doktor görecekmiş felan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…