Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Hımm... Ben de duymadım hiç.. Beslenememe sebebi oymuş demek ki ..
Ağrın sızın yoktur inşallah..
Hastane gözetiminde olman nedense bana hep daha faydalı geliyo.
Pazartesi iyi haberler alırsın inşallah. Sen bu süreçte yemene içmene dikkat etmeye devam et bence, hastane yemekleri malum burda.
Duamdasınız ikiniz de

Yalnız değilsin canım. Ben de aynı durumdayım ayaklarımın altında adeta ateş yakıyorlar. Gece iç çamaşırlarıyla yatıorum duramıyorum diğer türlü.

Canım benim de kordonu boynunda dolanmış bir durumdaydı. Domtorum rahat ol bunun hiçbir sakıncası yok dedi. Birçik bebekte olabileceğini söyledi.

sonunda senden de ölçü alabildik kuzum ya..

maşallah bal oğlunaaa inşallah sağlıkla rahat doğumlarımız olurrr :)

canlar bende yarın sabah kuzumu görücemm :) çok heyecanlanıyorumm her doktora gidişimde zamanımız azaldı bakalım bizi nasıl senaryolar bekliyor.. Rabbim hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsinn inşallahhh

kızlar bebek bezi ve şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?

kızlar bebek bezi ve şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?
Tecrübeli Bi anne olarak yenidoğana en uygunu prima premium care öneririm. Diğerlerinden çok farklı. Şampuan olarak en doğalı bübchen ilkimde onun bütün ürünlerini almıştım çok memnun kaldım.bunda unibaby ürünlerini aldım onu da tavsiye ederim.

Canim skma canini hastanede olman bnce de iyi gozetim altinda olursn hayirli haberlerini bekliyrz

Kizlar mrb size bi sorum olcak sizin de ara ara adetiniz gelcekms gbi kasik agrilariniz oluyr mu
Bir aydır belki de daha uzun süredir tamda anlattığın gibi oluyor hatta 28.haftamda doktora sormuştum önemsememişti halada devam ediyor belimle beraber vuruyor özellikle de geceleri

Mrb annişler naslsnz.. Ben çok agırlaştım ağrılarmda oluyo , bacaklarmda kramp Oluyo.. haftya dktr gidp gün alıcz hayrlısylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…