- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Daim olsun inşallah.
Ben de saat:14'te geldim scan a girdim 3 doktor dikildi birden başımda sonra yatışımı yaptılar. Bebeğimin 2 damar var ya 1'isi normal diğerinde kan akışı yok çalışmıyor v.s dediler. Haftasonu da burda kalmamı gerekirse Doğuma kadar göz önünde olmamı istiyorlar. Pazartesi günü bir ultrason daha olacak. Böyle giderse Doğum olurmuş ama bakacaklarmış doktorlar dosyamı inceliyor. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi pazartesi başka doktor görecekmiş felan filan...
Yalnız değilsin canım. Ben de aynı durumdayım ayaklarımın altında adeta ateş yakıyorlar. Gece iç çamaşırlarıyla yatıorum duramıyorum diğer türlü.Geçmiş olsun arkadaşım bol bol yat dinlen ıhlamur kaynat ballı limonlu iç, tavuk suyu çorbası iç.
Bana bu aralar Ateş basıyor kızlar, çorap giyemiyorum tshirtle geziyorum evde. Bu son ay diye mi acaba ayy iyi ki yaza denk gelmedi
Canım benim de kordonu boynunda dolanmış bir durumdaydı. Domtorum rahat ol bunun hiçbir sakıncası yok dedi. Birçik bebekte olabileceğini söyledi.kızlar selam. dün kontrole gittik. oğlum gayet iyi ama kordonu boynuna dolanmış. biraz fazla hareketten oluyormuş.
doktorum çok endişelenme desede benim içimi sıkıntı kapladı. varmı bunu yaşayan?
bu arada güncellememi de yapayım hemen :Petunyasemen 47 cm ve 2600 gr olmuşuz. ama ben 3 kilo daha almışım
Canım nasıl geçti scan? İyi haberlerini bekliyorumm
Oy maşallah..
Ayağını öyle uzattığında topuğuna dokunuyorum ben çok değişik bi his..
Çok az kaldıı kucaklamaya inşallah
Bugün son ultrasonumuza girdik
Elleri yüzündeydi oğlumuzun , çok şükür herşeyi yolunda..
Petunyasemen 2600 gr olmuş , yaklaşık 48 cm dediler.. (boy kesin değil tabi tahmini söyledi )
Doğum için tarih vermediler ama normal doğum için herşey uygunmuş..
Ultrason cihazını bi kaç kere tekmelemesi komikti
Kanı, suyu çok şükür yolunda dediler.
İçim rahatladı resmen..
Şimdi evde şekerleme yapıyoruz..
Annesi uyuyacak oğlu tekmelemeye devamm
kızlar bebek bezi ve şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?
Tecrübeli Bi anne olarak yenidoğana en uygunu prima premium care öneririm. Diğerlerinden çok farklı. Şampuan olarak en doğalı bübchen ilkimde onun bütün ürünlerini almıştım çok memnun kaldım.bunda unibaby ürünlerini aldım onu da tavsiye ederim.kızlar bebek bezi ve şampuan olarak ne düşünüyorsunuz?
Canım petunyasemen@bugün kontrolümüz vardı 34.haftadayız kilosu 2 kilo 250gr boyu 49cm bende 67 kiloyum güncellermisin canım
Canim skma canini hastanede olman bnce de iyi gozetim altinda olursn hayirli haberlerini bekliyrzÇok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Daim olsun inşallah.
Ben de saat:14'te geldim scan a girdim 3 doktor dikildi birden başımda sonra yatışımı yaptılar. Bebeğimin 2 damar var ya 1'isi normal diğerinde kan akışı yok çalışmıyor v.s dediler. Haftasonu da burda kalmamı gerekirse Doğuma kadar göz önünde olmamı istiyorlar. Pazartesi günü bir ultrason daha olacak. Böyle giderse Doğum olurmuş ama bakacaklarmış doktorlar dosyamı inceliyor. Hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dedi pazartesi başka doktor görecekmiş felan filan...
Kizlar mrb size bi sorum olcak sizin de ara ara adetiniz gelcekms gbi kasik agrilariniz oluyr mu
MerhabaKizlar mrb size bi sorum olcak sizin de ara ara adetiniz gelcekms gbi kasik agrilariniz oluyr mu
Aynen tatlm hani boyle sanki geldi gelcek gbi ama kesiliyr snraBenim oluyo canım kasılıyorum birden birde belime kenarlarıma cok ağrı giriyor mahfoluyorum geceleri :/
Evet tatlm ara ara oluyr bakalm son 15 gunumuz kaldi o gune kadr dayanabilcek mi duru hanimMerhaba
Benimde sırt ve kasıklarımda bir anda bir sancı giriyor sonra gidiyor.Özellikle geceleri
İsmi de ne güzel yavrununEvet tatlm ara ara oluyr bakalm son 15 gunumuz kaldi o gune kadr dayanabilcek mi duru hanim
Bir aydır belki de daha uzun süredir tamda anlattığın gibi oluyor hatta 28.haftamda doktora sormuştum önemsememişti halada devam ediyor belimle beraber vuruyor özellikle de geceleriKizlar mrb size bi sorum olcak sizin de ara ara adetiniz gelcekms gbi kasik agrilariniz oluyr mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?