Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Mrb annişler naslsnz.. Ben çok agırlaştım ağrılarmda oluyo , bacaklarmda kramp Oluyo.. haftya dktr gidp gün alıcz hayrlısylaa

benim bacaklarımda da ağrılar oluyor Canım dizimde ve altında. Alt bacak yani. Geçen eşim biraz masaj yaptı rahatladım ama sık sık oluyor. Yine de yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Hareket olsun diye. Umarım varis falan olmaz

İnşallah olmaz.. benm ellerim ayak bileklermde sisti yeni yeni.. bakalm doğma kadarr hayrlısyla kurtulcaz inşllh

Çok sukur bende henüz agirlasma ve ödem falan olmadı. Çalışıyorum hala ama bu hafta son haftam okulda. Inşallah oglusum da 39 40 I bekler de bi iki hafta daha tadını cikartirim bu özel gunlerin:)

Kızlar ya bu ara benim kasılmalar arttı sanki bebis te hareket ettikçe Karnım sertlesiyor braxton hıcks dedikleri bu olsa gerek. Kontrolümde cuma günü ve hala çalışıyorum. Umarım bi sıkıntı olmaz. Bütün gece tedirgindim dogurcam diye. Bacaklarım terlemiş suyum geldi sandim:)

Oyyy zamanında gelsin inşallah

Aksm bnm de cok belim agridi gerck dogum sancisi belden baslayip yayilirms dedim galiba dogurcm snra sukur gecti

Mrb kızlar ben dün akşamdan beri çok kötüyüm.ayakta duramıyorum.aşağıda inanılmaz baskı hissediyorum sanki çıktı çıkacak gibi. Sizde de oluyor mu?normalde böyle değildim hatta akşama kadar ayakta geziniyordum inşallah erken gelmez 35+2 deyim.diğeri 33+0 günlük doğdu bu 37 yi doldursaydı bari

Bnde de var tatlm kasik ve bel agrisi tetikteym surekli

Benimde sol kalça kemiğim ve Bacagim ağrıyor kasılmalar ve oğlumun sert tekmeleri var. Anlaşılan hepimiz erken doğum stresindeyiz . Sanırım bu tarz ağrı acılar normal artik:)

Kızlar merhaba
Morel olarak iyi hissetmeye iyi düşünmeye çalışıyorum.
3 gündür hastanede yatıyorum.
Doktor bugün tüm sonuçlara bakarak dedi ki;
Bu hafta Doğum olabilir.
Yarın bir ultrason daha istiyorum son kez
Ama 2 seçenek var ya 12-13 gün sonra yada bu hafta
Doğum olacak. Bebeğimin kan akışını sağlayan 2 damar var birisi çalışmıyor kilo alamıyor v.s bu yüzden yani.
Kızlar bana suni sancı vereceklerini söylediler. Öğlenden beri elim ayağım titriyor yaşayan var mı? Özellikle bunun hakkında konu açsam iyi olacak galiba.
Kafam allak bullak

Benimde sol kalça kemiğim ve Bacagim ağrıyor kasılmalar ve oğlumun sert tekmeleri var. Anlaşılan hepimiz erken doğum stresindeyiz . Sanırım bu tarz ağrı acılar normal artik:)
Galiba tatlm e dogum yaklasti artik bnm kuzenim 37+3 iken dogum yapti sende oyle yapcaksn bak gor dior o oyle dedikce panik oluyrum

Valla tatlm suni sanci hakkinda pek bi fikrim yok bsey diyemem ama bebisin en hayirli zaman ne ise o zmn da gelsn

Galiba tatlm e dogum yaklasti artik bnm kuzenim 37+3 iken dogum yapti sende oyle yapcaksn bak gor dior o oyle dedikce panik oluyrum
Canım bana da geçen hafta okulda Karnın aşağıya düşmüş senin doğum yakındır dediler. Eve gelip agladim:) sonra gece acillik oldum korkudan stresten serum yeyip geldim

İyi geceler kızlar..
Adet ağrısı hiç çekmedim ben ama adet olmadan önceki hissi yaşıyorum bazı geceler.. Alt belimde oluyo ağrı. Yarım saat sonra falan geçiyor neyse ki

Bir dee, bir haftadır falan şöyle bişi yaşıyorum..
İdrara sıkışmış gibi hissediyorum (halbuki yeni gelmiştim diyorum) Gitmiyorum.. Sonra bi kaç damla kaçırıyorum gibi hissediyorum. Yani tutmanın imkanı yok. Pıt pıt akıyoo
Tuvalete gidince de tuvalet ihtiyacım olmuyo.. Yine berrak, içme suyu renginde bi kaç damla akıp bitiyoo..

Aranızda böyle bişey yaşayan var mı? Yani idrarımı tutamıyorum desem çamaşırdan vs belli olur. Bebişimin suyunda sızıntı olabilir mi diye düşündüm.. Bakalım devam edecek mi her gün böyle..

Annemlerin (kv yanii ) Türkiye'den gelmesine 10 gün kaldı
Umarım oğluşum bekler babaannesini

Valla tatlm bnde ona bnzer bi problm smdilik yok ama bnde sık wc ye gdyrm iste arada da adet agrisi oluyr doktoruna sorabilme imkanin var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…