- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Valla tatlm bnde ona bnzer bi problm smdilik yok ama bnde sık wc ye gdyrm iste arada da adet agrisi oluyr doktoruna sorabilme imkanin var mi
Anladim guzelim ordaki sistem buraya gore biraz karisik galibaMalesef burda doktor yok
Yanii düzenli kontrol olmadığı için o kontrolleri yapan bi doktorumuz da yok.
Ama iki haftada bir gördüğüm ebe var.. Ona mesaj atayım yarın..
Normal normal der muhtemelen..
Ama devam ederse ben bi "hastane ebesi"ni de ararım belki gel bi bakalım der.
Çok saçma bi his çünkü..
Su içmeye korkar oldum yanii..
Anladim guzelim ordaki sistem buraya gore biraz karisik galibahamile olmak zormus yine cok sukur rahat bi hamilelik gecirdim ama surekli kndimi dinlemek acaba ndn oyle mi boyle mi die merklanmk zormus
kızlar merhabalar,
37+4 teyim bebeğim iri 3600 gram.. doktorum muhtemelen sezeryan diyor ama son dakkaya kadar bekleyeceğini söylüyor.. 2-3 gündür diz kapaklarıma sanki bir şey oturmuş durumda.. çok kilo aldığımdan mıdır yoksa yaşayan var mı?artık çok yoruldum, nefes nefese kalıyorum, bebek iri ben kiloluyum bunlardan dolayı mı sizce
Teşekkürler.. Umarım hepsi bir an önce geçerMaşallah bebeğinize öncelikle..
Aldığınız her bir kilo dizlerinize +4 kilo yük bindiriyor. Yani zorlanıyor olması (başka kemiksel bi rahatsızlığınız yok ise) normal..
Muhtemelen hızlı kilo almaya bağlı ağrılar yaşadığınız.
Nefes darlığı bu haftalarda hepimizde var, konuşmak bile kafi. Yetmiyor nefes :)
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Hepimiz hayrlısıyla doğum yaparız inşallah... bende geceleri uyuyamaz oldum kramp bel ağrısı filan cok rahtsz oluyom.. oturduğum yerden kalkamıyorum geri... hem çok heycanlıym hem çok tedirgin tuhafmm wala
Amin kuzum insallahAynen öylee..
Ne problemlerle uğraşan anne adayları var, çok şükür benim de ne mide bulantım ne kusmam ne şişmem tansiyonum şekerim vs olmadı maşallah..
Son haftalarımız artık ufak ufak ağrılar olması normal .. Gelişmeleri burdan takip etmek, sizlere danışmak ebeden daha faydalı geliyo bana :)
İnşallah hepimiz kolaylıkla tamamlarız hamileliğimizi ve sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Kızlar bir skntım var ama nasıl anlatsam bilemedim 4 gün sonra doktor randevum var ama sanırım ona da anlatamam. bebek karnımda hareket ettikçe direndikçe sanki vajinamda sızlama oluyor. Böyle açılmışta bebiş bi yerini dışarı çıkarmış sokmuş gibi. Garip bi his. Anladınız mı yaşayan varmı?
Kızlar bir skntım var ama nasıl anlatsam bilemedim 4 gün sonra doktor randevum var ama sanırım ona da anlatamam. bebek karnımda hareket ettikçe direndikçe sanki vajinamda sızlama oluyor. Böyle açılmışta bebiş bi yerini dışarı çıkarmış sokmuş gibi. Garip bi his. Anladınız mı yaşayan varmı?
Benim bebiş baştan beri baş aşağıda ama. Ayaklarını yukarda hissediyorum ama anlatmak istediğim farklı o yukarda ayaklarıyla hareket ettikçe benim vajinam bi baskı oluyor işte sanki garipBendede var canım doktorum bebeğin ayakları aşagıda tekme atıyor dedi. Sanki vajima biri içeirden baskı yapıyor ve cok acıtıyordu pozisyon değiştirdikce azaldı. Birde bi kaç kez yasadım dönmesinden dolayıdır büyük ihtimal :)
Sabahları kalktığımda ya da gece tuvalete kalktığımda el bileğimden itibaren hissedemiyorum, ellerim şiş ve parmaklarım zor kapanıyor. Eldeki hissizlik çok korkutucu oluyor. Sizde de var mı böyle şeyler? Karpal tünel sendromu olabilir belki ama cuma günü doktora soracağım.
En azından benim gibi olan biri varmış biraz rahatladım. :) damarlara basınç yapıyor fazla kan o yüzden oluyor diye biliyorum ama doktorum belki bir şey tavsiye eder. Buraya paylaşırım yine.Bende oluyo aynısı.. Hatta uykumdan uyanıp eşime "Kalk..! Kalk..! Benim ellerim yook..!!" dediğim olmuştu
Karpal Tünel sendromunu duydum daha önce ama bi araştırayım ben de.. Doktorunla görüştükten sonra beni de aydınlatır mısın?
Tatlm aynisini bn yasiyrm garip bsey tam tarif edemiyrm bnde ayaklar yukarida.bazen hareket ettikce vajinam da tuhaf bsey oluyrBe
Benim bebiş baştan beri baş aşağıda ama. Ayaklarını yukarda hissediyorum ama anlatmak istediğim farklı o yukarda ayaklarıyla hareket ettikçe benim vajinam bi baskı oluyor işte sanki garip
Bnm de iki elimn ustu geceleri cok agriyr agrisndan uyaniyrm hamilelik mi baska bsey mi bilmiyrmEn azından benim gibi olan biri varmış biraz rahatladım. :) damarlara basınç yapıyor fazla kan o yüzden oluyor diye biliyorum ama doktorum belki bir şey tavsiye eder. Buraya paylaşırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?