Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Merhaba kızlar.
Bugün siteye akşam saatlerinde girdim size yarın Doğum yapacağım diye haber verecektim.
Doktor ani kararla 8 dk içinde ameliyata aldı.
Bebeğim 1900 küsür doğdu. Küveze gerek duymadılar. Şimdilik.
Herşey çok güzel olacak inşallah. Bebeğim çok mırıldanıyor niye bilmiyoruz antibiyotik vermek için götürdüler. Bebeğim çok küçük ama çok tatlı çok güzel.
Bugün bebeğimle beraber bende doğdum.
Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah.
Doğum Saati02
Doğum tarihi:14.02.2017

Amanınnn
Minik bebeğimiz dünyaya gözlerini açmış çok şükür..
Rabbim her saniyesini sağlıkla donatsın, ikiniz de bi an önce toparlanırsınız inşallah
Minik ayak parmakcıklarından öperim onun benn..
Darısı ben dahil hepimizin başına inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Aminnnn bu tarifsiz duyguyu isteyen herkes yaşasın. Biz doğumu attattık çok şükür darısı size ...

Canım Gözün aydin Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Analı babalı insallah

Hadi gözün aydın kilosundan hiç korkma benim oğlumda iki kilo civarıydı kuvöze alnamışlardı mırıldanması enfeksiyon vardır bir hafta içinde belkide daha kısa zamanda geçer antibiyotik veriyorlar darısıda bizlere ilk doğum haberini senden aldık

Tatlm.dert etme hayirlisi ne zamn ise o zamn gelsin bebisin Excited_00 bak sagsaglm alms bebisni kucagina

aman Allah'im topigimizin ilk bebisi gelmis hos gelmis sefa getirms cok sukur sagsalim atlatmsiniz smdi kimbilir ne guzel kokuyordur ocok tebrik ederim tatlm Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin en kisa zaman da evinize cikmayi nasip etsin
Ay heyecan yaptm bn bian

Canım benim gözünüz aydın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Hayirli olsun canım allah analı babalı büyütsun . Darısı bizlerin başına . Sezeryan sonun da ağrın varmı nasıl bır his ben normal dogumdan çok sezeryan dan korkuyorum

Canimmm benimm gozun aydin allah anali babali buyutsun ins:))cok mutlu oldum iyisiniz cok sukur:) ilk bebegimiz geldi sevgi dolu bi gunde..yasam boyu da yuregi hep sevgi dolu olsun..allah saglikla sihhatli dogumlar bizede nasip etsin

Gözün aydın canımm sağlıkla büyüt darısı başımıza

Bnde galiba kasilma olmuyr ya sadece karamelin dedigi gbi karnimin ortasinda top gbi oluyr ama agri sizi yok

benimde dediğiniz gibi ilk hamilelik olunca tecrübesiz olunuyor sanırım kasık ağrılarım oluyor zaman zaman ama önemsenmeli mi bilmiyorum :) bir de dün akşam ara ara akıntı gibi sıvı geldi suluydu idrar kaçırması gibi ama bir yandan da suyum mu geliyor diye korktum ama dağa sonra sabah kalktığımda her şey yolunda gözüküyordu kafamda deli sorular

37. haftadan sonra her haftamı çağırılıyor ? 1 hafta sonra bizde 37. haftamıza giricez birde çatı muayenesi oldunuz mu ?

Kızlar ben doğum yaptım. Pazartesi gecesi geldi yavrum. Hepinize Allah nasip etsin.

HAYırlı olsun canımcım..
Oğlun olcaktı sanırım. Erkek geç gelmeyebiliyo demek ki :)
Sağlıkla huzurla büyüsün inşallah ..

O akıntı bende de oldu dört gün. Hastane günlük ped yerine hamile pedi önerdi. Yarım saatte bir değiş, Ped dolarsa hastaneye gel dediler..
Ped dolmuyo ama şimdi tuvalete gittiğimde bi berrak su, bi idrar, bi su, bi idrar devam ediyo.
Ağrım yok ve bebek hareketleri aynen devam olduğu için normal olduğunu söylüyorlar

Bebeğinin hareketlerini takip et istersen, şüphe hissedersen ya da su artarsa hastaneyi aramanı tavsiye ederim..

Bi de nette okuduğuma göre eğer amniyon sıvısı sızıntı olarak akmaya başlamışsa bi haftaya falan normal suyun da gelebiliyomuş..
Şimdi tetikte bekliyoz bakalım :)
Vakti yaklaşıyo artık her şey mübah bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…