- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.021
Bende mart annesiyim :)listemize yeni bilgileri güncelleyemedim. diğer gruba geçmiş bütün yazılanlar takip edemedim. güncellenmesini istediğiniz bilgileri tekrar rica ederim..
Benimde Doğumum 12 mart aramizda bir gün var:)Çok güzel Güle güle kullan. Biz isim konusunda anlasamadigimiz için hala bi ismi yok oğlumun malesef
Maşallah bebeginize :) ne yedinizde yaradi boyle :) benimde sağ bacagimia kramp giriyor yürümekte bile zorlaniyorum son haftalardayiz ondandirkızlar merhabalar,
37+4 teyim bebeğim iri 3600 gram.. doktorum muhtemelen sezeryan diyor ama son dakkaya kadar bekleyeceğini söylüyor.. 2-3 gündür diz kapaklarıma sanki bir şey oturmuş durumda.. çok kilo aldığımdan mıdır yoksa yaşayan var mı?artık çok yoruldum, nefes nefese kalıyorum, bebek iri ben kiloluyum bunlardan dolayı mı sizce
teşekkür ederiz ki :) vallahi özel bir çaba sarfetmedim.. kendim de çok kilo aldım ama babasının soyuna çektiği için iri oldu bence.. iri olması da kötü maalesef.. doğum şeklini etkileyebilir.. sezeryan olabilir.. gerçi 2 gündür sancılarım var ümitleniyorum ama doktor karar verecek artık :) ben de 10 dk yürüyüp 15 dk dinleniyorum son haftalar zormuş gerçekten..Maşallah bebeginize :) ne yedinizde yaradi boyle :) benimde sağ bacagimia kramp giriyor yürümekte bile zorlaniyorum son haftalardayiz ondandir
37. haftadan sonra her haftamı çağırılıyor ? 1 hafta sonra bizde 37. haftamıza giricez birde çatı muayenesi oldunuz mu ?
Kızlar ben doğum yaptım. Pazartesi gecesi geldi yavrum. Hepinize Allah nasip etsin.
Hayirli ugurlu olsun canim.allah anali babali buyutsun ins :)Kızlar ben doğum yaptım. Pazartesi gecesi geldi yavrum. Hepinize Allah nasip etsin.
Bende çok kilo aldim 36+2 de gittik doktora 2900 dedi kizima ben uzun boyluyum kizimda bana çekmiş boyumuzda 50 cm idi. 38. Haftadan sonra heran doğum olur diye beklenir kendinizi çok yormayin herseyiniz hazirsa eğer bol bol dinlenin. Bizim henüz hic bi şey haziran değil.inş.bu hafta sonu artik odasini yapacagiz. Kiyafet olayida annem ve k.v yapiyor bizim adet usullere gore boyle.ama bizde baya bi şeyler aldik onlari dolabina yerletirim hastane cantami hazirlayayim diyorum . sanki karnim asagiya inmiş bugün fark ettim 38. Haftada bizim babamiz maalesef yurtdisinda gidiyor umarim doğumda tek kalmam bende. Bebeğimiz saglikli olsunda normal yada sezeryan farketmez siz ve bebeginizin sagligi en onemlisiteşekkür ederiz ki :) vallahi özel bir çaba sarfetmedim.. kendim de çok kilo aldım ama babasının soyuna çektiği için iri oldu bence.. iri olması da kötü maalesef.. doğum şeklini etkileyebilir.. sezeryan olabilir.. gerçi 2 gündür sancılarım var ümitleniyorum ama doktor karar verecek artık :) ben de 10 dk yürüyüp 15 dk dinleniyorum son haftalar zormuş gerçekten..
Evet çatı muayenesi oldum sadaece dediği şu artık bol bol yürü. Her yerde böyle mi bilmiyorum ama benim gittiğim doktor benimle birlikte aynı hafta olanlara gem dedi nst ye girdim iyi dedi. Bende de hamileik boyunca enfeksiyon vardı yine var fitil ve antibiyotik verdi kullanmak da istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağım
Merhaba kızlar.
Bugün siteye akşam saatlerinde girdim size yarın Doğum yapacağım diye haber verecektim.
Doktor ani kararla 8 dk içinde ameliyata aldı.
Bebeğim 1900 küsür doğdu. Küveze gerek duymadılar. Şimdilik.
Herşey çok güzel olacak inşallah. Bebeğim çok mırıldanıyor niye bilmiyoruz antibiyotik vermek için götürdüler. Bebeğim çok küçük ama çok tatlı çok güzel.
Bugün bebeğimle beraber bende doğdum.
Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah.
Doğum Saati02
Doğum tarihi:14.02.2017
Kızlar ben doğum yaptım. Pazartesi gecesi geldi yavrum. Hepinize Allah nasip etsin.
Bnm siddetli agrilarim yok ara ara adet sancisi gbi belim ve kasiklarm agriyr bazen de asagi vuruyr cmtsi kontrolm var bakalm ne dcek doktr
Bundan sonra korkmamak elde değil ki az kaldı. Sürekli kendimizi dinleyip duruyoruz.Kızlar ya bu ara benim kasılmalar arttı sanki bebis te hareket ettikçe Karnım sertlesiyor braxton hıcks dedikleri bu olsa gerek. Kontrolümde cuma günü ve hala çalışıyorum. Umarım bi sıkıntı olmaz. Bütün gece tedirgindim dogurcam diye. Bacaklarım terlemiş suyum geldi sandim:)
Naptn tatlm gttin mi doktoraBende günde 4-5 defadan fazla oluyor sadece gündüz gecede 2-3 defa mahfoluyorum ama idrarımı yapana kadar sonra geciyor sağa yatsam yine baslıyor :/ enfeksiyon gibide değil yanma felan yok doktoruma yarın tekrar sorucam bakalım belki yine tahlil yapar :/
Sanırım ben bugun çatı muayenesiyle tanisacagim muayenem var aksama yazarım :)Kızlar çatı muayenesi olanlar bilgi verebilir mi? Ben biraz korkuyorum çok Canım acır mı diyeVajinal usg ile muayene olmuştum hamilelikten önce ama bu Nasıl bişi acaba
Merhaba kızlar.
Bugün siteye akşam saatlerinde girdim size yarın Doğum yapacağım diye haber verecektim.
Doktor ani kararla 8 dk içinde ameliyata aldı.
Bebeğim 1900 küsür doğdu. Küveze gerek duymadılar. Şimdilik.
Herşey çok güzel olacak inşallah. Bebeğim çok mırıldanıyor niye bilmiyoruz antibiyotik vermek için götürdüler. Bebeğim çok küçük ama çok tatlı çok güzel.
Bugün bebeğimle beraber bende doğdum.
Allahım tüm bekleyenlere isteyenlere nasip etsin inşallah.
Doğum Saati02
Doğum tarihi:14.02.2017
Bende oluyo aynısı.. Hatta uykumdan uyanıp eşime "Kalk..! Kalk..! Benim ellerim yook..!!" dediğim olmuştu
Karpal Tünel sendromunu duydum daha önce ama bi araştırayım ben de.. Doktorunla görüştükten sonra beni de aydınlatır mısın?
Bu sorunu yaşayanların dikkatine biraz önce doktordan geldim bilek ağrısı Ve el uyuşması karpal tünel sendromuymuş hamilelikte ortaya çıkabiliyormuş ama ani kilo alımı nedeniyle bende olmuş 2 haftada 3 kilo almışım. Turşuyu abarttım 2 haftadır ve hiç tatlı yemezdim tatlı da yedim. Doktor kilona çok dikkat et, ellerin uyuştuğunda hareket ettirme bir yastık üzerine koy dinlendir ve gerekirse medikal bileklik kullanabilirsin dedi. İlerleyen vakalarda arter veya alçı kullanmak gerekebiliyormuş hatta ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. Bu sebepten bol su içip biraz kilo almamaya çalışmak Ve elleri dinlendirmek gerek. Hepimize şifalar diliyorum inşallah bu bilgiler bize yardımcı olur.Bnm de iki elimn ustu geceleri cok agriyr agrisndan uyaniyrm hamilelik mi baska bsey mi bilmiyrm
Naptn tatlm gttin mi doktora
Bu sorunu yaşayanların dikkatine biraz önce doktordan geldim bilek ağrısı Ve el uyuşması karpal tünel sendromuymuş hamilelikte ortaya çıkabiliyormuş ama ani kilo alımı nedeniyle bende olmuş 2 haftada 3 kilo almışım. Turşuyu abarttım 2 haftadır ve hiç tatlı yemezdim tatlı da yedim. Doktor kilona çok dikkat et, ellerin uyuştuğunda hareket ettirme bir yastık üzerine koy dinlendir ve gerekirse medikal bileklik kullanabilirsin dedi. İlerleyen vakalarda arter veya alçı kullanmak gerekebiliyormuş hatta ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. Bu sebepten bol su içip biraz kilo almamaya çalışmak Ve elleri dinlendirmek gerek. Hepimize şifalar diliyorum inşallah bu bilgiler bize yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?