Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Maşallah bebeginize :) ne yedinizde yaradi boyle :) benimde sağ bacagimia kramp giriyor yürümekte bile zorlaniyorum son haftalardayiz ondandir

Maşallah bebeginize :) ne yedinizde yaradi boyle :) benimde sağ bacagimia kramp giriyor yürümekte bile zorlaniyorum son haftalardayiz ondandir
teşekkür ederiz ki :) vallahi özel bir çaba sarfetmedim.. kendim de çok kilo aldım ama babasının soyuna çektiği için iri oldu bence.. iri olması da kötü maalesef.. doğum şeklini etkileyebilir.. sezeryan olabilir.. gerçi 2 gündür sancılarım var ümitleniyorum ama doktor karar verecek artık :) ben de 10 dk yürüyüp 15 dk dinleniyorum son haftalar zormuş gerçekten..

37. haftadan sonra her haftamı çağırılıyor ? 1 hafta sonra bizde 37. haftamıza giricez birde çatı muayenesi oldunuz mu ?

Evet çatı muayenesi oldum sadaece dediği şu artık bol bol yürü . Her yerde böyle mi bilmiyorum ama benim gittiğim doktor benimle birlikte aynı hafta olanlara gem dedi nst ye girdim iyi dedi. Bende de hamileik boyunca enfeksiyon vardı yine var fitil ve antibiyotik verdi kullanmak da istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağım

Bende çok kilo aldim 36+2 de gittik doktora 2900 dedi kizima ben uzun boyluyum kizimda bana çekmiş boyumuzda 50 cm idi. 38. Haftadan sonra heran doğum olur diye beklenir kendinizi çok yormayin herseyiniz hazirsa eğer bol bol dinlenin. Bizim henüz hic bi şey haziran değil.inş.bu hafta sonu artik odasini yapacagiz. Kiyafet olayida annem ve k.v yapiyor bizim adet usullere gore boyle.ama bizde baya bi şeyler aldik onlari dolabina yerletirim hastane cantami hazirlayayim diyorum . sanki karnim asagiya inmiş bugün fark ettim 38. Haftada bizim babamiz maalesef yurtdisinda gidiyor umarim doğumda tek kalmam bende. Bebeğimiz saglikli olsunda normal yada sezeryan farketmez siz ve bebeginizin sagligi en onemlisi

Enfeksiyon problemi bendede var sali günü doktara gideceğim bakalim ne dicek. Yürüyüş doğumu kolaylastiriyormus ben bugün tam 3 saat yurumusum :) ama biraz agrim oldu. Bide karnim asagiya indi cati muayenesi henüz olmadim bende muhtemelen bu hafta bakar ama istemiyorum utaniyorum. Normal doğumdan da korkuyorum buna rağmen normali bekliyorum :)

Kızlar ben doğum yaptım. Pazartesi gecesi geldi yavrum. Hepinize Allah nasip etsin.

Hayırlı olsun kızlar cook sevindim sağlıkla kucagınıza almanıza bizimkiler bakalım ne zaman gelecekler... sözde yarın kontrol var. Ben cok ağırlastım ya :/ geceleri cok sıkısınca belime ağrı vuruyor ama cok fena her iki tarafıma :/ her idrarda böyle bazen sağ tarafıma döndüğümde:/ krampla karısık birsey cok fena doğum sancısı gibi... gecen hafta ebe birşey yok dedi safradan süphelendiler ama mahfediyor beni. Benim gibi her iki yanında(böbrek kısmı) boydan boya bacaga vuran ağrılarınız varmı? Cok kötü oluyorum ağrıdan:/ birde kasıklarıma cok ağrı vuruyor bebek hareketli ama korkuyorum..... hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Bnm siddetli agrilarim yok ara ara adet sancisi gbi belim ve kasiklarm agriyr bazen de asagi vuruyr cmtsi kontrolm var bakalm ne dcek doktr

Bende günde 4-5 defadan fazla oluyor sadece gündüz gecede 2-3 defa mahfoluyorum ama idrarımı yapana kadar sonra geciyor sağa yatsam yine baslıyor :/ enfeksiyon gibide değil yanma felan yok doktoruma yarın tekrar sorucam bakalım belki yine tahlil yapar :/
Bnm siddetli agrilarim yok ara ara adet sancisi gbi belim ve kasiklarm agriyr bazen de asagi vuruyr cmtsi kontrolm var bakalm ne dcek doktr

Bundan sonra korkmamak elde değil ki az kaldı. Sürekli kendimizi dinleyip duruyoruz.

Kızlar çatı muayenesi olanlar bilgi verebilir mi? Ben biraz korkuyorum çok Canım acır mı diye Vajinal usg ile muayene olmuştum hamilelikten önce ama bu Nasıl bişi acaba

Naptn tatlm gttin mi doktora

ilk bebeğimiz hoşgeldi.. uzun sağlıklı mutlu bir ömrü olsun inşallahhh

Bnm de iki elimn ustu geceleri cok agriyr agrisndan uyaniyrm hamilelik mi baska bsey mi bilmiyrm
Bu sorunu yaşayanların dikkatine biraz önce doktordan geldim bilek ağrısı Ve el uyuşması karpal tünel sendromuymuş hamilelikte ortaya çıkabiliyormuş ama ani kilo alımı nedeniyle bende olmuş 2 haftada 3 kilo almışım. Turşuyu abarttım 2 haftadır ve hiç tatlı yemezdim tatlı da yedim. Doktor kilona çok dikkat et, ellerin uyuştuğunda hareket ettirme bir yastık üzerine koy dinlendir ve gerekirse medikal bileklik kullanabilirsin dedi. İlerleyen vakalarda arter veya alçı kullanmak gerekebiliyormuş hatta ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. Bu sebepten bol su içip biraz kilo almamaya çalışmak Ve elleri dinlendirmek gerek. Hepimize şifalar diliyorum inşallah bu bilgiler bize yardımcı olur.

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için..
Çok şükür bi süredir uyuşma kalmadı ellerimde.. Sadece parmaklarım şiştiği zaman garip hissediyorum .
Onların şişmesine de tamamen ben sebep oldum sanırım ( cam sildim)

Su konusu da karışık.. Ayaklarım şişip 3 gün inmeyince tansiyon, idrar vs kontrolleri de temiz çıkınca hastanenin ebesi ile görüştüm.. Normalde de düşük tansiyonlu olduğum için tuz ile ilgili bi sorunum olmadığını, suyu azaltmamı söyledi.. Sadece susayınca su iç dedi.. Şimdi sadece susadıkça su içiyorum belki de o yüzden şişme yok hala..

Bana Atlas, bir iki haftaya artık doğar gibi geldiği için kiloyu hiiiiç düşünmüyorum nedense.. Ama elleri dinlendirmek iyi fikir.. Bunu uygulamalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…