- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.041
Cok saol tatlm bnde yarin doktoruma sorucm bn cok kilo da almadim hatta gecen gittigimde yarim kilo almisim cok iyi dedi ama bilmiyrm ki umarim ciddi bsey degildrBu sorunu yaşayanların dikkatine biraz önce doktordan geldim bilek ağrısı Ve el uyuşması karpal tünel sendromuymuş hamilelikte ortaya çıkabiliyormuş ama ani kilo alımı nedeniyle bende olmuş 2 haftada 3 kilo almışım. Turşuyu abarttım 2 haftadır ve hiç tatlı yemezdim tatlı da yedim. Doktor kilona çok dikkat et, ellerin uyuştuğunda hareket ettirme bir yastık üzerine koy dinlendir ve gerekirse medikal bileklik kullanabilirsin dedi. İlerleyen vakalarda arter veya alçı kullanmak gerekebiliyormuş hatta ameliyat gerektiren durumlar olabiliyormuş. Bu sebepten bol su içip biraz kilo almamaya çalışmak Ve elleri dinlendirmek gerek. Hepimize şifalar diliyorum inşallah bu bilgiler bize yardımcı olur.
Masallah tatlmGittim canım bi sorun yoktu büyük ihtimal gaz sancısı oluyor :/ bebiş iyiydi 34 bucuk haftalıgız kilomuzda 2600 olmus doktorum iyi dedi herşey bakalım umarım böyle devam eder..
Masallah tatlm
Cok sukur gayet iyisiniz
Sorma.tatlm bayagi yaklastiSağol canım sizinki nasıl? İyimi dogumun cok yaklastı :))
Kızlar muayeneden geldim şimdi. Bebisim 2800 küsür olmuş. 37. Hafta raporunu aldım ve çatı muayenesi oldum. Çok şükür normal doğuma engel bişey yok . Cok rahat dogurursun dedi doktorum. Herşey yolunda çok şükür. Çatı muayenesi de korktuğum gibi olmadı doktorum sağolsun çok rahatlatiyor
Is doktorda bitiyor bence. Allah razı olsun sabırlı anlayışlı merhametli doktorlardan.Hadi hayırlısı canım darısı bize inşallah kolay atlatırım ben de.
Kızlar perşembe günü ben gittim doktora bana herşey çok güzel gidiyor doğurmak istiyor musun dedi ardından dün bi hastama çatı muayenesi yaptım bugün doğum yaptı dedi haftaya sana da çatı muayenesi yapcam hazırlıklı gel dedi bi anda afalladım daha 3 hafta var diye ne diyeceğimi bilemedim. Sonra internetten baktım bazı doktorlar muayene sırasında keseyle rahmi ayırıyormuş biraz o da doğumun başlamasına neden oluyormuş sizin böyle bişey başınıza geldi mi
aynen çok fenaKizlar sizinde ozellikle gece donerken cati agriniz oluyormu asagi dogru baski gibi bacak arasi agrisi
Doktor bilinçli yapıyor onu sanırım canım çünkü muayene yaptığı hastalar çok bağırıyor normalde o kadar acı olmaz diyorlar yine de belli olmaz herşeyin hayırlısıYaa böyle bir risk olduğunu bilmiyordum çantayı bir an önce hazırlayayım
Ay Kocama anlattım bu ihtimali gitti valizi getirdi önüme hemen hazırla diyekendi başına hazırlamaktan korktu
Stres yapma canım 37 den sonra doğması normalmiş kilosu da gayet iyi gününe göre inşallah herşey yolunda giderKizlar slmbugun kontrole gttim 3 kez nst ye baglandm sancim ve kasilmalarm varms smdilik azmis o yuzden eve gonderdiler ama doktorum sancn olursa hemn gel dedi karnim sertlesiyr surekli her an dogum olabilirms pztsiye kdr dogum yapmazsm pztsi yine gdicem 37+4 gunluguz bebgim 3.095 olmus artik iyi mi kotu az mi cok mu bilmiyrm doktorum korkulck bsy yok dedi ama bn stres oldum
Stres yapma canım 37 den sonra doğması normalmiş kilosu da gayet iyi gününe göre inşallah herşey yolunda gider
Hadi hayrlısı inşllh kzlarr Bebişler geliyo artk
Doktor bilinçli yapıyor onu sanırım canım çünkü muayene yaptığı hastalar çok bağırıyor normalde o kadar acı olmaz diyorlar yine de belli olmaz herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?