Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Cok saol tatlm bnde yarin doktoruma sorucm bn cok kilo da almadim hatta gecen gittigimde yarim kilo almisim cok iyi dedi ama bilmiyrm ki umarim ciddi bsey degildr

Kızlar muayeneden geldim şimdi. Bebisim 2800 küsür olmuş. 37. Hafta raporunu aldım ve çatı muayenesi oldum. Çok şükür normal doğuma engel bişey yok . Cok rahat dogurursun dedi doktorum. Herşey yolunda çok şükür. Çatı muayenesi de korktuğum gibi olmadı doktorum sağolsun çok rahatlatiyor

Hadi hayırlısı canım darısı bize inşallah kolay atlatırım ben de.

Kızlar perşembe günü ben gittim doktora bana herşey çok güzel gidiyor doğurmak istiyor musun dedi ardından dün bi hastama çatı muayenesi yaptım bugün doğum yaptı dedi haftaya sana da çatı muayenesi yapcam hazırlıklı gel dedi bi anda afalladım daha 3 hafta var diye ne diyeceğimi bilemedim. Sonra internetten baktım bazı doktorlar muayene sırasında keseyle rahmi ayırıyormuş biraz o da doğumun başlamasına neden oluyormuş sizin böyle bişey başınıza geldi mi

Yaa böyle bir risk olduğunu bilmiyordum çantayı bir an önce hazırlayayım

Ay Kocama anlattım bu ihtimali gitti valizi getirdi önüme hemen hazırla diye kendi başına hazırlamaktan korktu

Kizlar slm bugun kontrole gttim 3 kez nst ye baglandm sancim ve kasilmalarm varms smdilik azmis o yuzden eve gonderdiler ama doktorum sancn olursa hemn gel dedi karnim sertlesiyr surekli her an dogum olabilirms pztsiye kdr dogum yapmazsm pztsi yine gdicem 37+4 gunluguz bebgim 3.095 olmus artik iyi mi kotu az mi cok mu bilmiyrm doktorum korkulck bsy yok dedi ama bn stres oldum

Yaa böyle bir risk olduğunu bilmiyordum çantayı bir an önce hazırlayayım

Ay Kocama anlattım bu ihtimali gitti valizi getirdi önüme hemen hazırla diye kendi başına hazırlamaktan korktu
Doktor bilinçli yapıyor onu sanırım canım çünkü muayene yaptığı hastalar çok bağırıyor normalde o kadar acı olmaz diyorlar yine de belli olmaz herşeyin hayırlısı

Stres yapma canım 37 den sonra doğması normalmiş kilosu da gayet iyi gününe göre inşallah herşey yolunda gider

Kızlar ilk defa haftama göre ultrason geride kalmış, hep bikaç gün önde gidiyorduk şimdi 3 gün geride gösteriyordu
Doktor bilinçli yapıyor onu sanırım canım çünkü muayene yaptığı hastalar çok bağırıyor normalde o kadar acı olmaz diyorlar yine de belli olmaz herşeyin hayırlısı

Hımm o zaman o Dr A özgü bişey. Zaten korkuyorum acıtmadan muayene etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…