- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.061
Canım ben dün çatı muayenesi oldum daha dogurmadim amaKızlar perşembe günü ben gittim doktora bana herşey çok güzel gidiyor doğurmak istiyor musun dedi ardından dün bi hastama çatı muayenesi yaptım bugün doğum yaptı dedi haftaya sana da çatı muayenesi yapcam hazırlıklı gel dedi bi anda afalladım daha 3 hafta var diye ne diyeceğimi bilemedim. Sonra internetten baktım bazı doktorlar muayene sırasında keseyle rahmi ayırıyormuş biraz o da doğumun başlamasına neden oluyormuş sizin böyle bişey başınıza geldi mi
Aynen canım inanır mısın çok hareketli değil ama çok hıçkırıyor ve aynen yemekten sonra hatta doktor ultrason yaparken sordum ve yerini gösterdim evet hıçkırıyor dediKızlar benim bebiş çok hıçkırıyor özellikle yemeklerden sonra sizde de oluyormu?
Hiç stres yapma bence çok şükür miyadını tamamlamış rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsinKizlar slmbugun kontrole gttim 3 kez nst ye baglandm sancim ve kasilmalarm varms smdilik azmis o yuzden eve gonderdiler ama doktorum sancn olursa hemn gel dedi karnim sertlesiyr surekli her an dogum olabilirms pztsiye kdr dogum yapmazsm pztsi yine gdicem 37+4 gunluguz bebgim 3.095 olmus artik iyi mi kotu az mi cok mu bilmiyrm doktorum korkulck bsy yok dedi ama bn stres oldum
Amin canim saolasin insallahHiç stres yapma bence çok şükür miyadını tamamlamış rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlar benim bebiş çok hıçkırıyor özellikle yemeklerden sonra sizde de oluyormu?
Bu arada birşey daha söylemek istiyorum.
Çok zor bir hamilelik ve doğum geçirdim.
Bu duygu anlatılamaz yaşanır dilerim hepiniz isteyen herkes bu duyguyu yaşasın.
Kalbimdekiler kelimeye geçmiyor ama anne olmak
Bu hayatta olduğum geldiğim en güzel tek güzel yer.
Daha başka yazamıyorum kızlar sütüm kesilmesin
Canm bnm ki de mecburi sezeryan insallah daha kolay atlatirim bakalm bizimkisi de yolda sancilarm baslams heran gelebilir Rabbim sana da kolaylik versin cok sukur atlattin insallah en kisa zamnda ayaklanir bebeginle doya doya anin tadini cikarirsnBu arada birşey daha söylemek istiyorum.
Çok zor bir hamilelik ve doğum geçirdim.
Bu duygu anlatılamaz yaşanır dilerim hepiniz isteyen herkes bu duyguyu yaşasın.
Kalbimdekiler kelimeye geçmiyor ama anne olmak
Bu hayatta olduğum geldiğim en güzel tek güzel yer.
Daha başka yazamıyorum kızlar sütüm kesilmesin
Canm bnm ki de mecburi sezeryan insallah daha kolay atlatirim bakalm bizimkisi de yolda sancilarm baslams heran gelebilir Rabbim sana da kolaylik versin cok sukur atlattin insallah en kisa zamnda ayaklanir bebeginle doya doya anin tadini cikarirsn
Hayr tatlm hissetmiyrm doktor agrin esigin kuvvetli dediAmiin, inşallah kolaylıkla atlatır sağlıkla kucağına alırsın bebeğinizi..
Nst'de sancılarım çıktı demiştin ya (malum burda nst doğuma kadar yok) , merak ettiğim birşey var..
Nst 'de sancın çıkıyor ama sen şu an sancılarını hissediyor musun?
Hayr tatlm hissetmiyrm doktor agrin esigin kuvvetli dedi
Amin tatlm insallah hepimizin oyle gecsin bn bu gece bile baslamasindan korkuyrmBenim de şu ara şüphelendiğim bir şey bu. O yüzden sormak istedim..
İnşallah ağrısız sızısız geçsin günlerimiz, teşekkür ederimmm
Herşeyi çok zordu. Fakat bu ülkede bebeğe çok değer veriliyor. Aşırı titiz davranılıyor. Umarım sende iyi ebelerle Doğuma girersin. Bana o kadar çok yardımcı oldular ki anlatamam. Onlar sayesinde morel oldu bana. Sütüm gelsin diye bile göğsüme masajlar ayaklarıma ya neler neler çok şükür bu yönden allahım beni iyi insanlarla karşılaştırdı. Darısı başınıza. Biz annem için hızlandırmışmış vize extra ücretli olan 2 günde sonu çıkıyor ona başvura yaptık..Canım benim, okurken bile dua ettim inan..
İnşallah anneciğin en ksıa zamanda yanınıza gelebilir.
Annemlerin vizesi 3 haftada çıktı bizim.. Yani kayınvalidemin.. Nasipse perşembe geliyorlar.
Bakalım Atlas bebek onları bekleyecek mi ?
Tek başınıza mutlaka zor oluyordur. Normal doğum olsa bi nebze yine ayaklanırdın ama şimdi senin ağrıların bi yandan bebeğin bakımı bir yandan.
Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda sen daha iyi hissedersin, böylece bebeğinizle de kolaylıkla ilgilenebilirsin.
Sezeryan konusunda yazdıklarına katılıyorum, kesinlikle sevemedim gitti..
İnşallah mecbur kalmam diye diye 38. haftaya geldik bakalım..
Pek yakın zamanda hepimiz bu duyguyu yaşayacağız artık.
Allah hepimize doğumda kolaylık versin..
Merak etme senin daha kolay geçecektir. Doğuma lütfen yüksek enerji ve dua ile gir. Nasıl girersen öyle çıkarsın demişlerdi. İnşallah güzel olacak .. :)Canm bnm ki de mecburi sezeryan insallah daha kolay atlatirim bakalm bizimkisi de yolda sancilarm baslams heran gelebilir Rabbim sana da kolaylik versin cok sukur atlattin insallah en kisa zamnda ayaklanir bebeginle doya doya anin tadini cikarirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?