Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Sezeryandada mı çatı muayenesi olunuyor? Ben acile gittiğimde ebe alttan bakalım dedi. Dikişim oldugu için bakmadı anlamadım yoksa dikişimi alıpmı sezeryan olucam?

Canım ben dün çatı muayenesi oldum daha dogurmadim ama korkma

Hiç stres yapma bence çok şükür miyadını tamamlamış rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

Arkadaşlar herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. 2 gece bitti 1 saat 27 dk uyumuşum sadece.
Yurtdışında yaşadığım için ve erken Doğum nedeniyle annem henüz vize başvuru bile yapamadı. 15 gün içinde gelir yani umarım.
Beni zorlayan şeylerden biri de bu.
Bebeğe sadece eşim ve ben bakıyoruz yani en çok ben
Dikişlerim bir yandan eğilemiyorum felan tam perişan içindeyim yani.

Bence her Doğum kişiye özeldir diye düşünüyorum. Semra31 yani canım sormuşsun cevaplarım ama ciddiye alma derim ben.
Benim doğumum çok zor oldu. Yani bir daha çocuk düşünmek mi? Hiç sanmıyorum büyük konuşmuyorum.
Doğuma gireceğimi duydum ve 2 dk sonra elime kelebek takıldı o arada olacaklar tehlikeler anlatıldı.
7 dk sonra Doğum hanede Doğuma hazır şekilde iğneler vurulması için oturuyordum.

Allahtan eşim gelmişti sözde bornoz almaya gidecektik hastaneden tam çıkıyorduk ki doktor durdurdu ve acilen sezeryan dedi. Elime kelebek takılması giyinmem ameliyata girmem herşey çok hızlıydı.
Eşimi ilk iğne yapılırken almadılar uyuşturma işlemi bitince aldılar bende hiç almayacaklar korkusu mu bilmiyorum. Ameliyat başladı dediklerinden itibaren
İlk 15 dk kustum. Eşim çok fazla kustuğumu söyledi.
Bebeğimi 20 dk da çıkarmışlar. Dikiş işlemi v.s 1 buçuk saat sürmüş çok fazla. Bu sırada çok kan kaybetmişim kan takviyesi ve ameliyatın daha yavaş sürmesi gerekmiş.

Çok şükür bitti. Ama dikişler bel ağrısı çekilecek çile değil. Yani mecburi dışında sezeryan bence normalden daha zor. Yarım insandan farkım yok. Herkes farklıdır tabiki.
Bu satırları 2 günde yazdım bu gece 1 saat uyurum inşallah ..

Bu arada birşey daha söylemek istiyorum.

Çok zor bir hamilelik ve doğum geçirdim.

Bu duygu anlatılamaz yaşanır dilerim hepiniz isteyen herkes bu duyguyu yaşasın.
Kalbimdekiler kelimeye geçmiyor ama anne olmak
Bu hayatta olduğum geldiğim en güzel tek güzel yer.
Daha başka yazamıyorum kızlar sütüm kesilmesin

Canım benim, okurken bile dua ettim inan..
İnşallah anneciğin en ksıa zamanda yanınıza gelebilir.
Annemlerin vizesi 3 haftada çıktı bizim.. Yani kayınvalidemin.. Nasipse perşembe geliyorlar.
Bakalım Atlas bebek onları bekleyecek mi ?

Tek başınıza mutlaka zor oluyordur. Normal doğum olsa bi nebze yine ayaklanırdın ama şimdi senin ağrıların bi yandan bebeğin bakımı bir yandan.
Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda sen daha iyi hissedersin, böylece bebeğinizle de kolaylıkla ilgilenebilirsin.

Sezeryan konusunda yazdıklarına katılıyorum, kesinlikle sevemedim gitti..
İnşallah mecbur kalmam diye diye 38. haftaya geldik bakalım..
Pek yakın zamanda hepimiz bu duyguyu yaşayacağız artık.
Allah hepimize doğumda kolaylık versin..

Canm bnm ki de mecburi sezeryan insallah daha kolay atlatirim bakalm bizimkisi de yolda sancilarm baslams heran gelebilir Rabbim sana da kolaylik versin cok sukur atlattin insallah en kisa zamnda ayaklanir bebeginle doya doya anin tadini cikarirsn

Canm bnm ki de mecburi sezeryan insallah daha kolay atlatirim bakalm bizimkisi de yolda sancilarm baslams heran gelebilir Rabbim sana da kolaylik versin cok sukur atlattin insallah en kisa zamnda ayaklanir bebeginle doya doya anin tadini cikarirsn

Amiin, inşallah kolaylıkla atlatır sağlıkla kucağına alırsın bebeğinizi..
Nst'de sancılarım çıktı demiştin ya (malum burda nst doğuma kadar yok) , merak ettiğim birşey var..
Nst 'de sancın çıkıyor ama sen şu an sancılarını hissediyor musun?

Hayr tatlm hissetmiyrm doktor agrin esigin kuvvetli dedi

Ben çok kötüyüm ya sürekli sancı gibi birşey giriyor günde 6-7 den fazla... dediğim gibi bel tarafıma ama bacagıma cok vuruyo kramp diyorlar yel diyorlar iki büklüm oluyorum... sizdede böyle birsey varmı kızlar?...

Herşeyi çok zordu. Fakat bu ülkede bebeğe çok değer veriliyor. Aşırı titiz davranılıyor. Umarım sende iyi ebelerle Doğuma girersin. Bana o kadar çok yardımcı oldular ki anlatamam. Onlar sayesinde morel oldu bana. Sütüm gelsin diye bile göğsüme masajlar ayaklarıma ya neler neler çok şükür bu yönden allahım beni iyi insanlarla karşılaştırdı. Darısı başınıza. Biz annem için hızlandırmışmış vize extra ücretli olan 2 günde sonu çıkıyor ona başvura yaptık..

Merak etme senin daha kolay geçecektir. Doğuma lütfen yüksek enerji ve dua ile gir. Nasıl girersen öyle çıkarsın demişlerdi. İnşallah güzel olacak .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…