- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.081
Benim bilgileri vermiştim ama çok eskisi kalmış listede sürekli doktora gidince veriyorum ama gözden kaçmış demekki şuanda 35 haftalık bir hafta önce gittim doktora 2 kilo 250 gr 49 cm boyu bende 67 kiloyum 13 mart pazartesine Allah'tan bir şey olmazsa alacak doktor hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah
Amin kuzum insallahMerak etme senin daha kolay geçecektir. Doğuma lütfen yüksek enerji ve dua ile gir. Nasıl girersen öyle çıkarsın demişlerdi. İnşallah güzel olacak .. :)
Canım aynı sıkıntı bende de var. Ama sağ sol fark etmiyor karnımın yatağa değen kısmında pitir pitir hareket ediyor. Benim artık kalça ve kaburga kemiklerim batıyor yan yatmaktan. Onun acısına uyuyamiyorumGünaydın kızlar
Bütün gece üç saat uyuyabildim, çünkü bizim oğlan sürekli hıçkırıyo..
Sol tarafımda 3 saniyede bir ritmik şekilde pıt pıt yapıyor, hala da devam ediyo
Soluma yatmaya çalışıyorum, sevemedim gitti ama sağlıklı diye devam ediyorum..
Soluma yatınca da sanki göbeğimin altında kalmış da çırpınıyomuş gibi oluyo
Sonrası uykusuzluk işte
İnşallah sizler rahat rahat uyuyabiliyorsunuzdur..
Siz uyuyun ikimizin yerine
Canım aynı sıkıntı bende de var. Ama sağ sol fark etmiyor karnımın yatağa değen kısmında pitir pitir hareket ediyor. Benim artık kalça ve kaburga kemiklerim batıyor yan yatmaktan. Onun acısına uyuyamiyorum
Kızlar ilk defa haftama göre ultrason geride kalmış, hep bikaç gün önde gidiyorduk şimdi 3 gün geride gösteriyordu
Hımm o zaman o Dr A özgü bişey. Zaten korkuyorum acıtmadan muayene etsinler
Arkadaşlar herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. 2 gece bitti 1 saat 27 dk uyumuşum sadece.
Yurtdışında yaşadığım için ve erken Doğum nedeniyle annem henüz vize başvuru bile yapamadı. 15 gün içinde gelir yani umarım.
Beni zorlayan şeylerden biri de bu.
Bebeğe sadece eşim ve ben bakıyoruz yani en çok ben
Dikişlerim bir yandan eğilemiyorum felan tam perişan içindeyim yani.
Bence her Doğum kişiye özeldir diye düşünüyorum.Semra31 yani canım sormuşsun cevaplarım ama ciddiye alma derim ben.
Benim doğumum çok zor oldu. Yani bir daha çocuk düşünmek mi? Hiç sanmıyorum büyük konuşmuyorum.
Doğuma gireceğimi duydum ve 2 dk sonra elime kelebek takıldı o arada olacaklar tehlikeler anlatıldı.
7 dk sonra Doğum hanede Doğuma hazır şekilde iğneler vurulması için oturuyordum.
Allahtan eşim gelmişti sözde bornoz almaya gidecektik hastaneden tam çıkıyorduk ki doktor durdurdu ve acilen sezeryan dedi. Elime kelebek takılması giyinmem ameliyata girmem herşey çok hızlıydı.
Eşimi ilk iğne yapılırken almadılar uyuşturma işlemi bitince aldılar bende hiç almayacaklar korkusu mu bilmiyorum. Ameliyat başladı dediklerinden itibaren
İlk 15 dk kustum. Eşim çok fazla kustuğumu söyledi.
Bebeğimi 20 dk da çıkarmışlar. Dikiş işlemi v.s 1 buçuk saat sürmüş çok fazla. Bu sırada çok kan kaybetmişim kan takviyesi ve ameliyatın daha yavaş sürmesi gerekmiş.
Çok şükür bitti. Ama dikişler bel ağrısı çekilecek çile değil. Yani mecburi dışında sezeryan bence normalden daha zor. Yarım insandan farkım yok. Herkes farklıdır tabiki.
Bu satırları 2 günde yazdımbu gece 1 saat uyurum inşallah ..
Canım benim bebeğim de sürekli önden gidiyordu.geçen ay geriledi miyadına döndü bu son gittiğimde de Bi kaç gün geride kalmış çok üzüldüm.ben 170 boyundayım babası 190 a yakın ve ben hep minicik bebekler doğuruyorumben erken doğuruyorum Bir de. Bu da erken geliyor
Sende bndensn tatlm bugun yarin gelicek bnmki de kndimi dinliyrm sancim var mi die ama yok kasilmalar sertlesmeler var smdilikBenim ki bugün yarın gelecek kızlar bana dua edin.preeklemsiye girdim sıkı takip altındayım.tansiyonum 21/11 leri buldu.günde beş kez tansiyon ilacı kullanıyorum.kasılmalarım var.bakalım ne zamana gelecek 36+1 günlük hamileliğim.hayırlı bir şekilde gelir inşallah rabbim hepimizi hayırlısı ile sorunsuz kavuştursun bebişlerimize
Kizlarrr nasıl gidiyor son haftalar
Benimde sol kalça ve bacagimin ağrısından uyuyamiyorum. Magnezyum almıyor musun sen. Ben sadece 2 kez kramp yaşadım hamilelik boyuncaÇok zorrr... kramplar uykusuzluk mahfoldummmm
Kizlarrr nasıl gidiyor son haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?