Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Benim bilgileri vermiştim ama çok eskisi kalmış listede sürekli doktora gidince veriyorum ama gözden kaçmış demekki şuanda 35 haftalık bir hafta önce gittim doktora 2 kilo 250 gr 49 cm boyu bende 67 kiloyum 13 mart pazartesine Allah'tan bir şey olmazsa alacak doktor hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar inşallah

Günaydın kızlar

Bütün gece üç saat uyuyabildim, çünkü bizim oğlan sürekli hıçkırıyo..
Sol tarafımda 3 saniyede bir ritmik şekilde pıt pıt yapıyor, hala da devam ediyo

Soluma yatmaya çalışıyorum, sevemedim gitti ama sağlıklı diye devam ediyorum..
Soluma yatınca da sanki göbeğimin altında kalmış da çırpınıyomuş gibi oluyo

Sonrası uykusuzluk işte

İnşallah sizler rahat rahat uyuyabiliyorsunuzdur..
Siz uyuyun ikimizin yerine

Canım aynı sıkıntı bende de var. Ama sağ sol fark etmiyor karnımın yatağa değen kısmında pitir pitir hareket ediyor. Benim artık kalça ve kaburga kemiklerim batıyor yan yatmaktan. Onun acısına uyuyamiyorum

O en zoru galiba, yorgun yattığımda oluyo öyle, kalça kemiğim uyuşuyo resmen..
Bi' daha eskisi gibi olcak mıyım diye düşündürüyo o an ..
Hamilelik geçicek, Allahım kimsenin sağlığına kalıcı zarar vermesin.
Yataktan kalkamayınca oğlumu verdiği için Allah'a , kolundan bacağından çekiştirip kalkmama yardım ettiği için de eşime şükrediyorum valla

Kızlar ilk defa haftama göre ultrason geride kalmış, hep bikaç gün önde gidiyorduk şimdi 3 gün geride gösteriyordu

Hımm o zaman o Dr A özgü bişey. Zaten korkuyorum acıtmadan muayene etsinler

Canım benim bebeğim de sürekli önden gidiyordu.geçen ay geriledi miyadına döndü bu son gittiğimde de Bi kaç gün geride kalmış çok üzüldüm.ben 170 boyundayım babası 190 a yakın ve ben hep minicik bebekler doğuruyorum ben erken doğuruyorum Bir de. Bu da erken geliyor

İnşallah annenler erken gelir. Çok üzüldüm yanliz tek basina eşinle zor oluyordur.. Ama çok şükür ki iyi insanlar çıkmış karşına rabbim inşallah herkese sağlıklı ağrısız bir doğum nasip eder.

Ben ufak tefeğim çok iri bi Bebek beklemiyorum aslında :) Dr bişey demedi ama normal dedi, sağlıkla gelsinler de artık bir şekilde büyürler.

Benim ki bugün yarın gelecek kızlar bana dua edin.preeklemsiye girdim sıkı takip altındayım.tansiyonum 21/11 leri buldu.günde beş kez tansiyon ilacı kullanıyorum.kasılmalarım var.bakalım ne zamana gelecek 36+1 günlük hamileliğim.hayırlı bir şekilde gelir inşallah rabbim hepimizi hayırlısı ile sorunsuz kavuştursun bebişlerimize

Sende bndensn tatlm bugun yarin gelicek bnmki de kndimi dinliyrm sancim var mi die ama yok kasilmalar sertlesmeler var smdilik

ya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorum Bazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?

Kramp ya da sancim henüz yok sadece aşırı büyüyen göbüşüm yüzünden uykumda dönerken sıkıntı yaşıyorum ve ayakkabı ya da çorap giyerken. Onun dışında başka bir şeyim yok. Son günler geçmek bilmiyor ayrıca iyice sabırsızlanıyorum. Çocuğumun kiyafetleri eskidi sevmekten gelsin onarı sevelim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…