Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

ya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorum Bazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?

Hiç sancı çekmeyen, ya da çektiği sancıyı gün içinde fark etmeyenler var..
Kuzenim yalancı sancı bi yana brixton hicks kasılmalarınıbile hissetmiyordu mesela..
39. Hafta damla damla suyu geldi, doğuma gitti..

Doktorun haklı :) ben poposunu ayaklarını topuklarını hissedebiliyorum parmağımla..

Geceleri regl sancısı gibi oluyo bazen.. Bazen de ayakta çok kaldığımda belime sancı giriyo.. Ama yorgunluktan mı yoksa yalancı sancı mı bilemiyorum..

İçimden bi his bu kadar hafif olmamalı bu sancı dio :)

Yarın ebe randevumuz var bakalım neler olacak :)

Benimde sol kalça ve bacagimin ağrısından uyuyamiyorum. Magnezyum almıyor musun sen. Ben sadece 2 kez kramp yaşadım hamilelik boyunca
Alıyorum canım hem sağ bacagıma kramp hemde belime ağrı olarak giriyor mesela yarım dakika sürüyor özellikle tuvalete ne zaman gitsem bitene kadar ağrı cekıyorum birde geceleri uzanırken uykumda cok cekiyorum günde 6-7den fazla :/

Kizlarrr nasıl gidiyor son haftalar

Heyecan ve korku karışık
Son birkaç şey var aklımda onları da tamamlayayım.
Bir de çorap giymek zor olmaya başladı.
Yürüyüş yapıyorum ama bel ve bacaklar hemencik ağrımaya başlıyor.
Bebiş bazen sağlam bi atış yapıyor artık dizi mi poposu mu bilmiyorum ama sanki çıkmaya çalışıyor
Dr um artık haftalık görüşecez dedi. Acaba hep böyle mi gider yoksa haftada 2-3 çıkar mı. İnsan 1 hafta beklerken bile tedirgin oluyor artık.

ya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorum Bazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?
Bende de yok bişey sadece bazen karnım gerginlesiyo, agirlasiyo sanki. Bi süre sonra da hafifliyorum bu sürekli böyle devam edip gidiyo bazı günler karnimin ağırlığından uyuyamiyorum bazen de kuş gibi hafifim sabaha kadar uyuyorum ama ayaklarımın altı ve ellerim aciyo uyusuyo neyse ki az kaldı tek tesellim bu

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Petunyasemen ben 64 kilo olmuşum oğluş da 35+6 da 3070 gr doktor bu beklemez 37 hafta gibi gelir dedi beni bastı bir heyecan. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalm ne olacak :)

Ben doğum sancısı gelene kadar gitmicem doktora
Benim doktor iyi ama çok kurcalıyorlar ya alttan muayene yaparken hastalar çok bağırıyor tırsıyorum hiç gereği yok bebişim ne zaman isterse gelsin.

Neden cıglık atıyorlarki? Doğum sancılarınımı başlatmaya çalışıyor?
Ben doğum sancısı gelene kadar gitmicem doktora
Benim doktor iyi ama çok kurcalıyorlar ya alttan muayene yaparken hastalar çok bağırıyor tırsıyorum hiç gereği yok bebişim ne zaman isterse gelsin.

Aynen canım muayene sırasında keseyle rahim arasını açıyormuş biraz o da doğumu tetikliyormuş

Burda dr görmüyoruz die garip geliyodu baştan ama okudukça sevmeye başladım..
Resmen doğumunuzu hızlandırıyorlar yani.. Ben tartışırdım galiba o doktorla o ne yahu..

Ben bi ebe görüyorum. Bi de gelirse die sancı ya da su gibi doğum belirtisi bekliyorum..
Gayet doğal bi süreç oldu yanii..

Benim 30 haftada basladi suanda cok cok fazla ama 2. Gebeligim 2.lerde daha erken hissediliyomus ben ilk oglumda hic biseyim yoktu dogumdan 2 gun once tatli bir bel agrisi vardi belimden bisey akiyo gibiydi

Kızlar dün kontrolum vardı. 36 haftalik olduk bugün. 2850 kilomuz .ben 79 oldum. Haftaya tekrar gitcez bakalım. Doktorum günde 1 saat yuru dedi. Egilip dogrulma ve yer silme hareketleri yap dedi.

Ya kizler sizde de oluyor mu bu ara yani 2 3 gündür bebek hareketleri azaldı bende. Bide karnimin bir tarafı çok sert .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…