- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.101
ya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorumBazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?
Alıyorum canım hem sağ bacagıma kramp hemde belime ağrı olarak giriyor mesela yarım dakika sürüyor özellikle tuvalete ne zaman gitsem bitene kadar ağrı cekıyorum birde geceleri uzanırken uykumda cok cekiyorum günde 6-7den fazla :/Benimde sol kalça ve bacagimin ağrısından uyuyamiyorum. Magnezyum almıyor musun sen. Ben sadece 2 kez kramp yaşadım hamilelik boyunca
Kizlarrr nasıl gidiyor son haftalar
Bende de yok bişey sadece bazen karnım gerginlesiyo, agirlasiyo sanki. Bi süre sonra da hafifliyorum bu sürekli böyle devam edip gidiyo bazı günler karnimin ağırlığından uyuyamiyorum bazen de kuş gibi hafifim sabaha kadar uyuyorum ama ayaklarımın altı ve ellerim aciyo uyusuyo neyse ki az kaldı tek tesellim buya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorumBazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?
Ben doğum sancısı gelene kadar gitmicem doktora
Benim doktor iyi ama çok kurcalıyorlar ya alttan muayene yaparken hastalar çok bağırıyor tırsıyorum hiç gereği yok bebişim ne zaman isterse gelsin.
Aynen canım muayene sırasında keseyle rahim arasını açıyormuş biraz o da doğumu tetikliyormuşNeden cıglık atıyorlarki? Doğum sancılarınımı başlatmaya çalışıyor?
Aynen canım muayene sırasında keseyle rahim arasını açıyormuş biraz o da doğumu tetikliyormuş
Kizlar bn dogum yaptm
Maşallah Rabbim esirgesin analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlereKizlar bn dogum yaptm
ya ben hala yalanci kasilmalari falan yasamiyorumBazen karnimda sislik, sertlik oluyor, bugun kontrolde doktora sordum bebegin poposudur dedi. Artik baslamis olmasi gerekmiyor muydu bu kasilmalarin? Sizin ne zaman basladi?
Kizlar bn dogum yaptm
Hayirli olsun tatlim nasil oldu dogmunKizlar bn dogum yaptm
Hayirli ugurlu olsun canim allah anali babali buyutsun..darisi hairlisiyla bizlerin basina:)Kizlar bn dogum yaptm
Kizlar bn dogum yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?