- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.121
evet benimki de çok hıçkırıyor :)Aynen canım inanır mısın çok hareketli değil ama çok hıçkırıyor ve aynen yemekten sonra hatta doktor ultrason yaparken sordum ve yerini gösterdim evet hıçkırıyor dedi
Ya kizler sizde de oluyor mu bu ara yani 2 3 gündür bebek hareketleri azaldı bende. Bide karnimin bir tarafı çok sert .
Kuzum yalancı sancı diyelim. Doğuma hazırlanıyo vücudun. Bende iki hafta önce o da vardı hatta buraya yazmıştım..Kızlar ya ara sıra adet sancısı gibi ağrı giriyor doğum sancısı olabilirmi?
Olabilir ama kötü hissediyorum birde kasık ağrım bel ağrım ve kramplar beni mahfetti... doğru düzgün dısarı cıkamıyorum cıksam da yarım saatten fazla ayakta duramıyorum..Geçen hafta öyleydi benim de .. hatta elimle poposunu dürtüp piştt orda mısın diodum tekmeliyodu falan..
Büyüdükçe yerleri azalıyo ve hareket etmekte zorlanıyorlar. Bu yüzden eskisi gibi taklalar atmıyorlar. Hareketlerde azalma normal ama endişelenecek boyutta olursa bi doktorunla görüş istersen..
Kuzum yalancı sancı diyelim. Doğuma hazırlanıyo vücudun. Bende iki hafta önce o da vardı hatta buraya yazmıştım..
doğum yaklaştıkça sancılara alışıyo vücut. Doğum sancısı adet sancısı kadar hafif olmayacak bence..
Sağlıkla gelsin canım atlascık:) doğunca aile fotografı istiyorum ardından benim minik kızımda gelicek bizde atarız:) sanki benimki37de gelicek gibime geliyor hadi bakalım :))Biz de ebeden geldik az önce..
Yine eli ile bebeğin başını buldu bi güzel tuttu.. Baya aşağı yola girmiş dedi..
Bi randevu daha yazıyorum ama gelebileceğini sanmıyorum dedi..
Bugün yarın gelebilir çünkü karnında da pek yeri kalmamış. Artık hazır olmamı söyledi..
Günlerdir doğru düzgün uyuyamıyorum kemik ağrısından.. Ne kalsiyum ne magnezyum.. hiçbirini kullanma doğal birşey pelvis kemiklerin açılmaya başlamış bebek için dedi..
Nasılsa uyumuyorum bari Atlas'cığım doğsaydı
Olabilir ama kötü hissediyorum birde kasık ağrım bel ağrım ve kramplar beni mahfetti... doğru düzgün dısarı cıkamıyorum cıksam da yarım saatten fazla ayakta duramıyorum..
Sağlıkla gelsin canım atlascık:) doğunca aile fotografı istiyorum ardından benim minik kızımda gelicek bizde atarız:) sanki benimki37de gelicek gibime geliyor hadi bakalım :))
Valla ben de çok yakın hissediyorum..
Bence biz ne hissediyosak o yani..
Kızın da oğlum da sağlıkla gelsin ama gelsin artık yanii.. Fotoğraf kolay
Sendeki gibi ağrılar uyuşmalardan sıkıldım ben de. Sadece kramp yok bende şükür.. Hala dışarı çıkıyorum her gün, 1-3 saat arası yürüyorum alışverişimi yapıorum .. Annemler yolda doğurcağımı düşünüyo
Perşembe geliyo kayınvalidemler Cuma doğurayım inşallah
Kızlar ya ara sıra adet sancısı gibi ağrı giriyor doğum sancısı olabilirmi?
Canım aynen bu iki gündür daha da arttı tam adet sancısı belime ayaklarıma vuruyor kasılmalarım da fazlalaştı bence seninle aynı haftadayız 13 mart pazartesi gün verdi doktor bana eğer daha önce gelmezse Rabbim bilir yinede ne zaman geleceğiniKızlar ya ara sıra adet sancısı gibi ağrı giriyor doğum sancısı olabilirmi?
Canım aynen bu iki gündür daha da arttı tam adet sancısı belime ayaklarıma vuruyor kasılmalarım da fazlalaştı bence seninle aynı haftadayız 13 mart pazartesi gün verdi doktor bana eğer daha önce gelmezse Rabbim bilir yinede ne zaman geleceğini
Sanıyorum çoğunluk sezeryan oldu / olacak..Mart annelerinden normal dogum yapan oldu mu
İnşallah canım bende normal olsun diye dualar ediyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa şuan hetşey normal için uygunSanıyorum çoğunluk sezeryan oldu / olacak..
Bi ben normal doğum yapıcam galiba ..
İngiltere'de sezeryan olağanüstü hallerde geçerli.. Bebeğim de ben de çok şükür bi sorun yok şu an için normal doğum olacak gibi gibi
İnşallah canım bende normal olsun diye dualar ediyorum inşallah bi aksilik çıkmazsa şuan hetşey normal için uygun
Sanıyorum çoğunluk sezeryan oldu / olacak..
Bi ben normal doğum yapıcam galiba ..
İngiltere'de sezeryan olağanüstü hallerde geçerli.. Bebeğim de ben de çok şükür bi sorun yok şu an için normal doğum olacak gibi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?