Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar bende normal istiyorum insallah. Çatı muayenesin den başarıyla gectim:) doktorum Çok olumlu konuştu. Ama ben Henüz sanci falan hissetmiyorum 39. Haftayı falan görürüm insallah. Petunyasemen bu arada isim belli oldu sonunda Mert olucam paşamin adi

İri bebeği olan mart annişleri var mıdır aramızda? Doğum şeklini nasıl öngörüyor doktorunuz?

Aynen canım aynı haftadayız normal ağrılar ama böbrek ağrısı gibi ağrın oluyormu? Özellikle tuvalletteyken. Hem belime hemde bacagıma vuruyor :/
Ya inanmayacaksın ama tıpkı tarif ettiğin gibi 4.aydan beri tuvalette o sancı var bende sırf bunun için kaç defa gittim doktora hiç bir sorun yok dedi ama aynen tuvalette ağrım oluyor az kaldı canım yüzdük yüzdük kuyruğa geldik inşallah bizde sağlıklı doğum haberlerimizi yazarız

bende de yalancı sancılar başladı kuzular ama hala çalışıyorum artık zorlaştı herşey gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıp işe gitmek ölüm bu cuma son inşallahhh

canım allah kolaylık versin. ben geçen cuma işi bıraktım ve iyiki bırakmışım. haftaya pazartesi en güzel uykunu alacaksın emin ol :)
güncellememizi de yapalım. oğlum 3010 gr olmuş 49 cm iz ultrasona göre 38 ci haftadayız. 10 mart sezeryan ile doğum olacak. (1 yıl önce yumurtalık ameliyatı olduğu için içerdeki dikişlerden dolayı normal doğum riskli dedi mecburen yani )
sancı bende hiç yok . hafif regl ağrısı var ama NST de bile sancı yok yani o derece... benimki yerinden memnun anlaşılan

sadece son günlerde ellerimde ve ayaklarımda diken gibi batmalar oluyor. oda normalmiş öle dedi doktor.kendimi dinlemekten vazgeçtim zaten artık. oğluşum gelmek isterse başım üstüne

Kizlar insallah en kisa zamnda hayirlisi ile evlatlariniza kavusursnz cook guzel bi duygu bugun baktikca agladim tekrardan icime alasim geliyr tum acilara degiyor Rabbim korusun evlatlarimizi amin
Suan yasadgim skntilar ise gaz sancisi kizlar yapamiyrm oda dikislerimi acityor bol sivi tuketmeye calisiyrm ama yapamamak cook zorms kabizlik surubu icmeye basladm insallah ise yarar ha bide gogus uclarm cok aciyorr
Ama her seye deger

Kizlar benimde bugun kontrolum vardi normal dogum icin hersey uygun gorunuyo ins hepimiz icin en hayirlisi olur fakat cati kontrolunu 39.haftada yapicaz dedi biraz gec degil mi sanki...bu arada Petunyasemen bilgilerimi guncellersen sevinirim ipek kizim 35+4 de 2700 gr bende 64 kilo olmsum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…