- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.141
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün artıkArkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Ya inanmayacaksın ama tıpkı tarif ettiğin gibi 4.aydan beri tuvalette o sancı var bende sırf bunun için kaç defa gittim doktora hiç bir sorun yok dedi ama aynen tuvalette ağrım oluyor az kaldı canım yüzdük yüzdük kuyruğa geldik inşallah bizde sağlıklı doğum haberlerimizi yazarızAynen canım aynı haftadayız normal ağrılar ama böbrek ağrısı gibi ağrın oluyormu? Özellikle tuvalletteyken. Hem belime hemde bacagıma vuruyor :/
Bende antepteyim nerde yaptın doğumunu fırsatın olursa yazar mısınArkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Zormuydu sezeryanArkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Kizlar bn dogum yaptm
bende de yalancı sancılar başladı kuzular ama hala çalışıyorum artık zorlaştı herşey gece uyuyamıyorum sabah erken kalkıp işe gitmek ölüm bu cuma son inşallahhh
Ayy ayy ne guzel sirayla dogum haberleri almaya basladik :)hayirli ugurlu olsun ins canimArkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Arkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
Arkadaşlar ben dün sabah sekizbuçuk gibi sezaryenle doğurdum. Bebeğim beklediğimden çok daha iyi çok şükür. 36+3 günlük bekleyemedi miniğimmm
kızlar yalancı sancılarla uğraşıyorum iki gündür
kızlar yalancı sancılarla uğraşıyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?