Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim.ben daha önce sezaryen olduğum için mecburen tekrar sezaryen oldum.her ikisi de çok kötü bir deneyim oldu benim için.eğer gerçekten bile bile sezaryene gitmek isteyen varsa kendi adıma asla önermiyorum. Ağrıdan sızıdan bebeğime bile doğru düzgün bakamıyorum.ayağa kalkamıyorum oturamıyorum. Üstelik göğüs uçlarım çatladı. Herkeste aynı olmayabiliyor ama yine de sezaryeni tavsiye etmiyorum. Herşeyin doğalı güzel

merhaba, bebeğiniz hayırlı olsun.. umarım ağrınız sızınız da hemencik iyileşir.. iki sezeryan arasında fark var mıydı peki? aynı yerden ikinci kere kesik olması daha mı zor acaba? ilkinde bebeğinizle ilgilenebildiniz mi?

Hayrlı olsn annişlerrr Darısı bzlere inşallah emsinler büyüsnler telaşmz ole şeler olsun inşallah Allah esirgesin hepsini.. yarnda benm muayenm var hayrlısı bakalm

Gecmis olsun cnm bebisin hayirli olsun. Cok haklisin sezeryen konusunda benim ilki sezeryandi cok zor oluyor ben bunu normal dusunuyorum doktorum da hersey yolunda olursa neden olmasin dedi KESINIKLE keyfi sezeryan olmayin ...

kızlar yalancı sancılarla uğraşıyorum iki gündür

Nasıl oluyor o ya
Bende de alt kısımda baskı var birkaç gündür sanki sıkışık gibi wc gidiyorum ama afedersiniz azcık geliyor. Bugün de ağrım var vajinaya doğru. Batmalar var gibi. Telaş yapmak istemiyorum ama ya doğum sancısı başlar da anlamazsam

Aynı ağrı bende var sanki bebek o kısmı tekmeliyor gibi bazen tuvalete gidyorum ardından yine sabahtandir gitmemişim gibi tuvaletim geliyor:/

Kizlar sabahtan beri az az suyum.geliyo kontrolum.vardi oglen doktor normal suyun dedi ama hala geliyo miktarida artti tekrar gidicem dua edin nolur 37+1

Kizlar sabahtan beri az az suyum.geliyo kontrolum.vardi oglen doktor normal suyun dedi ama hala geliyo miktarida artti tekrar gidicem dua edin nolur 37+1

Su gelince de anlaşılıyor yani dimi Nasıl bişi az az gelmesi?

Benim ağrılarım azaldı kızlar sanırım yokladı öyle

Bugün tekrar kontrol e gittim suyu iyi . Sancim falan da yok haftaya cumaya kadar doğum başlamazsa cuma günü doğum olacagini söyledi doktorum. Ya bi de çati muayenesi yapıldı ve ardından kanamam geldi halen var. Normal mi acaba basina böyle birşey gelen var . Daha doktoru arayamadim

Ça Çatı muayenesinden sonra oluyormuş hatta bir gün sonra doğum da yapanı duydum korkma bence doğsada miyadını tamamalamıştır zaten öyle olmasa çatı muayenesi yapmazlar

Ça
Çatı muayenesinden sonra oluyormuş hatta bir gün sonra doğum da yapanı duydum korkma bence doğsada miyadını tamamalamıştır zaten öyle olmasa çatı muayenesi yapmazlar
şuana kadar 3 kere çatı muayenesi oldum kanamam olmadı hiç.. bence yine de doktor görse iyi olur beni ufak bi kanaman olursa bile çağırıyor doktor..

38+2..
Türkiye'den kayınvalidemler geldi Atlas doğmadan..
Atlas hala doğmadı..
Sancım yok.. Ağrım yok.. Suyumdan falan da haberim yok.. :)
Bi nişan ya da sancı bekliyorum artık ama o da yok.. :)
3 saat yürüyüş yaptık geldik..
Bu hafta böyle sürerse belki doğar küçük prensim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…