- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.181
Allah yardimcin olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına bize de haber vermeyi unutmaKızlar kontrole geldim suyum çok azalmış ve bana suni sancı vermeye basladılar. Kısmetse bu geceye kadar kızıma kavuşucam. Dualarınızı eksik etmeyin :)
Ça
Çatı muayenesinden sonra oluyormuş hatta bir gün sonra doğum da yapanı duydum korkma bence doğsada miyadını tamamalamıştır zaten öyle olmasa çatı muayenesi yapmazlar
Canım neden acele ediyorsun ki. 10 Mart görünüyor 40. Haftan varsın o zaman dogsun.Cuma günü gel dedi doktor sanci olmazsa. ya kızlar hiç suni sanci ile doğum yapan oldu mu benim ki böyle giderse öyle olur gibi. Tabi Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin .
Canm aynı şeyi yaşıyoruz şu an bende bugün doktora gittim çatı muayenesinde elini sokar sokmaz nişan geldi hiç acımadı da açılman başlamış rahmin çok yumuşak dedi bebeğin başı kanaldaymış ultrasonda da basık çıktı suyun gelirse kanaman kırmızı olup artarsa hemen haber ver dedi kanama oldu aynı eve gelince kahverengi sümüksü nişan yine geliyo parça Parça. Bi kaç güne doğum başlayabilirmiş bu gece diken üstündeyim garip bi mutluluk da var içimdeCuma günü gel dedi doktor sanci olmazsa. ya kızlar hiç suni sanci ile doğum yapan oldu mu benim ki böyle giderse öyle olur gibi. Tabi Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin .
Bitane bitkisel krem biliyorum tavsiye etsem lansinoh tamamen doğal göğsünü yıkamana gerek yokKizlar emzirme isini beceremiyrm yara oldu hepmama veriyrm diger turlu doymuyr off
Kizlar ben dogum yaptim suyum geiyodu yazmistim suni sanciyla normaol dogum yaptim pasam 2650 gram 51 cm boyu var 37+2 allah kurtarsin hepinizi
Kızlar bende normal doğumla 3.30 da kavuştum kuzuma. Cok uzun sure sanci çektim ama doğum şükürler olsun ki kolay oldu. Şimdi çok uykusuz ve yorgunum bosluklarda uyuyorum. Kızım da 3700 gr ve 48 cm doğdu bu arada. Hepinizi Rabbim bi avazda kurtarsın
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Normalmi yaptın dogumuKızlar bende doğum yaptm oğluma kavuştum Allh esrgesin hepsni çok güzel bi duygu ... öptm hepnizi
Saol cnm tşklerr Yok sezeryan yptm normali yapamadm acil aldılar çok şükr bişi yk smdiHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Normalmi yaptın dogumu
Aman canim önemli olan sizin iyi olmaniz:)Saol cnm tşklerr Yok sezeryan yptm normali yapamadm acil aldılar çok şükr bişi yk smdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?