Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ça
Çatı muayenesinden sonra oluyormuş hatta bir gün sonra doğum da yapanı duydum korkma bence doğsada miyadını tamamalamıştır zaten öyle olmasa çatı muayenesi yapmazlar

Sancim yok ağrım falan da yok .doktoru aradım muayane sonucu olur dedi 1 gün içinde durur dedi . Rabbim sağlıkla kucağımıza verir inşallah .

Cuma günü gel dedi doktor sanci olmazsa. ya kızlar hiç suni sanci ile doğum yapan oldu mu benim ki böyle giderse öyle olur gibi. Tabi Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin .

Cuma günü gel dedi doktor sanci olmazsa. ya kızlar hiç suni sanci ile doğum yapan oldu mu benim ki böyle giderse öyle olur gibi. Tabi Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin .
Canm aynı şeyi yaşıyoruz şu an bende bugün doktora gittim çatı muayenesinde elini sokar sokmaz nişan geldi hiç acımadı da açılman başlamış rahmin çok yumuşak dedi bebeğin başı kanaldaymış ultrasonda da basık çıktı suyun gelirse kanaman kırmızı olup artarsa hemen haber ver dedi kanama oldu aynı eve gelince kahverengi sümüksü nişan yine geliyo parça Parça. Bi kaç güne doğum başlayabilirmiş bu gece diken üstündeyim garip bi mutluluk da var içimde

Bizde çatı muayenesi vs olmadığına göree doktor eliyle falan doğum başlamicak anlaşılan..
Doğurmuyom ben ya..!

Sağlıkla büyüt canım darısı bize inşallah

Kızlar bizim de kontrol vardı bugün, suyu falan iyi ama nst de bikaç kere 50-60 arası sancı çıktı sonra yine 20lere düştü. O anda ağrı hissetmedim ama nefesim kesilir gibi oldu. Böyle bişey mi acaba doğum sancısı? İnsanın nefesi kesilir gibi mi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…