Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kizlar emzirme isini beceremiyrm yara oldu hep mama veriyrm diger turlu doymuyr off
Canim bize hastanede emzirme ile bilgi verildiginde cocuga sadece gogus ucunu verirseniz hem cocuk ememez zorlanir hemde sadece gogsunuzu yara yaparsiniz demislerdi..onmeli olan kahverengi halka alanla birlikte cocugun emmesini saglamakmis..ilk zamnlar sutunuzun olmamasi normal cok bisey beklemeyin ama emdikce gelicek sutunuz articaktir dendi zaten bebegin midesi bi tatli kasigi kadar seyle doyar demisti telasa kapilmayin diye anlattilar sizde emmesi icin ugrasin..birde cok caniniz yaniyosa slikon meme uclari temin edebilirsiniz bi muddette olsa iylesme surecinde isinize yarayabilir.ben kendime aldim ama bakalim bizleri neler bekliyor.

Çok şükür kanamam bugün durdu fakat sanci falan yok. Rabbim hayırlisiyla versin kucağımıza evlatlarimizi

Kizlar emzirme isini beceremiyrm yara oldu hep mama veriyrm diger turlu doymuyr off
Canım niye emziremiyorsun? Sütün mü gelmiyor bebek mi emmiyor? Benim 3. Gün sütüm gelmeye başladı. Duş aldım o zaman daha da akmaya başladı. Bide bebek çok ememiyordu yani süt yok diye bırakıyordu hemen biz de bi göğüs pompası aldım onla indirmeye çalıştık sütü. Biraz çektik ve öyle emzirdik benişi. Bunları deneyebilirsin. Bide acıyan yerleere kendi sütünden ve zeytinyağınsür.

Bişey sorucam bişey sorucam 2 kat iç çamaşırı bide arada peçete vardı tam çekerken boşaldı kalkıp ıslak mendille hemenn sildim aradaki peçeteyi aldım yeni koydum peçeteye bile geçmemiş ıslaklık o şekilde hamilelik olur mu

Beyin bedava kullanmak istersen eğer ?

Evet hamile kalabilirsin..
Çünkü bir birliktelik yaşamışsın.
Ama bunun yumurtlaması var, sperm sayısı var, adet döngüsü var, şansı var, kaderi var..
Eşinle yaşadığın bir birliktelik ise, ve çocuk sahibi olmayı planlıyorsanız beklemekten başka yolu yok.
En güzeli evde test yapmak..
Ama eşin olmayan birinden, sevgilinden ya da olmaması gereken bi durumda ilişki yaşayıp hamilelik şüphesi yaşıyorsan da biz değil doktor yardım edebilir ancak sana.. Çünkü bu konu başlığında bebeğini kucağına alan (ve almayı bekleyen ) anneler var.. Ve hiç birimiz, yumurtlama günün, partnerinin sperm sayısı ya da şans ihtimaliniz üzerinde bilgi ve yetki sahibi değiliz.

Doktor iyidir iyi..
İmkanınız ve şüpheniz varsa , ve ya adet gecikmesi yaşarsanız , bir doktor muayenesi ile şüpheleriniz son bulabilir..

Sevgiler :)

Dalgamı geçiyosunuz sonunda güldüğünüze göre

Dalgamı geçiyosunuz sonunda güldüğünüze göre

Dalga geçsem bunu anlardınız emin olun..
Gülümsemek güzel bir şey, enerji verir, iyi hissettirir, samimiyettir.
Siz sorunuzun cevabını aramak yerine sondaki :) ifadesine takıldıysanız bence kesinlikle yanlış yerdesiniz..
Tekrarlıyorum ki;
Sevgiler :)

Ondan sonra adet oldum ilaçla hamile olsam adet olmamam gerkir dimi

Ondan sonra adet oldum ilaçla hamile olsam adet olmamam gerkir dimi

İlaçla ya da ilaçsız, gebelik oluşmuş olsa dahi, adet olabilirsiniz. "Üstüne görme" olarak aratıp deneyimlileri okuyabilirsiniz..

Bence şüphelerinizin en güzel yanıtı kanınızla yapılacak testtir. Zira evde yapılan idrar testleri bile yanıltıcı olabiliyor..
Şahsi fikrimi soracak olursanız hamile değilsiniz..
Ama emin olmak için doktor gibi bi şansınız var, muayene olmanızı tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…