Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Çok şükür kanamam bugün durdu fakat sanci falan yok. Rabbim hayırlisiyla versin kucağımıza evlatlarimizi
Bende de bi kaç parça daha nişan geldi çok koyu sümüksü koyu kahve ama su ya da sancı yok henüz bebek hareket ediyor ama karnım çok sertleşiyor sık sık. Git gide stres basıyor beklemekten bakalım hayırlısıyla gelsin de

O sertleşme bende de oluştu göbek ağrısı da başladı bu ara. Heyecanla bekliyorum . Rabbim hayırla versin yavrularimizi bize.

Kizlar ben dogum yaptim suyum geiyodu yazmistim suni sanciyla normaol dogum yaptim pasam 2650 gram 51 cm boyu var 37+2 allah kurtarsin hepinizi

Hayirli olsun canım . Kaç saat çektin sancıyi. Bende cumaya kadar sanci gelmezse doktor suni sanci ile alacak bebeğimi.nasıl bir aşamada geçtin . Anlatırmisin

Bende varım keyfimiz yerinde simdilik:)

O sertleşme bende de oluştu göbek ağrısı da başladı bu ara. Heyecanla bekliyorum . Rabbim hayırla versin yavrularimizi bize.

Bende varım kızlar bizdede bi hareket yok daha artık gelsin istiyorum bende hayırlısıyla

Her gün, "doğmadı mııı??!" sorularına yanıt vermekten sıkılmış biri olarak hepimize günaydın

Öyle saçma diyaloglara giriyorum ki Türkiye'deki tanıdıklarla.. Kendi aralarında kulaktan kulağa mı oynuyolar nedir..
Dün biri arayıp "aaa ebe yarına gün vermiş.. doğum yarınmış" dedi..
"Ebe bana haber vermedi ama size söylediyse doğrudur" dedim artık

Dün gece toplasan bi saat uyumuşumdur onda da rüyamda tanımadığım kadının biri soruyo "ne zaman hamile kaldın" die.. söyledim.. "3 Mart istiyosun ama 2 Martta doğcak oğlun" dedi..

Ben en iyisi yürüyüşe çıkayım
Tatlı haftalar arkadaşlar

Benim de Çarşamba günü çatı muayenem var 37. Haftadayim, muayeneden sonra doğumu başlayanlar oluyormuş endişeliyim, Atlas haftasını doldurmadan gelecek diye

Benim de Çarşamba günü çatı muayenem var 37. Haftadayim, muayeneden sonra doğumu başlayanlar oluyormuş endişeliyim, Atlas haftasını doldurmadan gelecek diye

Aaa biz de Atlas bekliyoruz

Çatı muayenesinde doktor müdahalesi ile doğumun hızlandırıldığını burda okudum ben de.. Belki endişenizi doktora söylerseniz o da kendi kararına göre müdahale etmez..

Sonuçta 37 haftalıkken doğumu başlatmak istemeyecektir diye düşünüyorum..

Ama duracağı varsa da duruyo bebek annesinin karnında..
Ben her gün dans ediyorum, yürüyorum, pilatesi merdiveni hurması.. Yok doğmuyo yani gayet rahat yeri galiba

Hiiiç endişe etme annesi..
Sağlıkla gelsin Atlas bebeklerimiz

Doktorumuz aşırı rahat takma böyle şeyleri kafana diyor. Aslında kafaya taktığım tek şey benim gevsekligim :) beşiği gelmedi daha çok gec kaldım ufak tefek eksikler kaldı sanki hep karnımda kalacakmış gibi bu kadar geçe kaldım :) Gerçi belirtim falanda yok çok şükür ağrısız, sancısız geçiriyorum günleri :)
Sağlıkla gelsin Atlas'larimiz :) Belki aynı gün doğarlar belli mi olur

Ay kizlar delircm almiyr memeyi biberona alisiyr gogus uclarim cok aciyr o bi taraftan bebegin memeyi almamasi bi taraftan kendimi cok kotu ve suclu hissediyrm

Biz odasını geçen hafta tamamladık. Senden de ağırdan aldım yanii..
Moses basket denilen sallanabilen yatak yanı sepetlerden almıştık.. o sebeple rahat davrandık ama yetişti..
En güzel vaktinde gelsin evlatlarımız..
Dediğin gibi; belki aynı günde

Aynı ben :))) daha yeni odam geldi beşiğimi spariş verdim hastane cantam dogru düzgün hazır değil ve kıyafetleri taksit taksit yıkıyorum... odası temizlenecek ev temizlenecek halılar yıkamaya....... daha cok iş var bebek arabası bile almadım daha(gerçi benim sucum değil) :// gözümde büyüyor yapmak istediğim cok sey var aslında. Hastane süsleri hazırlıcam carsıya cıkamadım of offffff. K _karamel_ canım su sacma insana cevap bile verme belliki fake. Sinir oluyorum konu dısında konu yazanlara....

Ay kizlar delircm almiyr memeyi biberona alisiyr gogus uclarim cok aciyr o bi taraftan bebegin memeyi almamasi bi taraftan kendimi cok kotu ve suclu hissediyrm

Canım lansinoh krem sür işe yarıyordu yengemde. Birde sütü sıkıp kasıkla ver diyorlar biberona alışmaması için :/

Kendini neden suçlu hissediyorsun ki?
Hiç meme almayan bebekler var, karakteri böyle diyolar burda..

Meme ucunu burnuna değdirerek bekle ağzı tamamen açılmadan memeyi verme.. Tamamen açıldığında da memeyi bebeğe götürmek yerine bebeğinin başını memeye yasla.. Kahverengi alanı tamamen ağzına aldığından emin ol, olmadıysa parmağını ağzına sokarak memeden ayır bi daha dene..

Sütün geldiyse ve hala emmiyosa huy olarak memeci değildir belki bilemiyorum..
Ama kendini suçlama. Sen stres yaptıkça daha zor olur bence..

Fake değil ya..
Korkudan soru sormak için üye olmuş , bi sürü dm atmış. Genelden cevap yazdım aradığını bulamayınca gitmiş zaten :))))

Hastane çantanı hazırla kuzum sen.. Odası arabası neyse de çantan hazır olsun onu başkaları hazırlamasın sonra.. kafana göre sen hazırla :)

Aynen canım hazırlıcam yarın sparişlerim var onları bekliyorum onlarıda eklesem bitiyor :)
Cok saçma insanlar var bilerek yapıyorlarmbak okadar acıklayıcı yazdın sondaki gülümsemeye takıldı garip bunlar ya.....

Canım benimki de almıyor
bende delirmek üzereyim
Biberonla veriyorum bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Hergün ağlayıp kafayı yemiştim.
Ama artık takmıyorum sağlıklı olsun da ne yapalım olmayınca olmuyor demek ki zorlamıyorum.
Bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün öyle zorlamaya başlayacağım
Üzülme sende lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…