- 26 Nisan 2016
- 159
- 112
- 33
- 34
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.221
Bende de bi kaç parça daha nişan geldi çok koyu sümüksü koyu kahve ama su ya da sancı yok henüz bebek hareket ediyor ama karnım çok sertleşiyor sık sık. Git gide stres basıyor beklemekten bakalım hayırlısıyla gelsin deÇok şükür kanamam bugün durdu fakat sanci falan yok. Rabbim hayırlisiyla versin kucağımıza evlatlarimizi
Yok bence kapanışı ben yapacam çünkü 36.haftadayım 13 mart pazartesi günü sezaryen tarihi verdi doktor artık günler geçmek bilmiyor biran önce kucağımıza almak istiyoruz helede doğum haberlerini duyuncaKapanış doğumunu ben yapıcam anlaşılan..
Bende de bi kaç parça daha nişan geldi çok koyu sümüksü koyu kahve ama su ya da sancı yok henüz bebek hareket ediyor ama karnım çok sertleşiyor sık sık. Git gide stres basıyor beklemekten bakalım hayırlısıyla gelsin de
Kizlar ben dogum yaptim suyum geiyodu yazmistim suni sanciyla normaol dogum yaptim pasam 2650 gram 51 cm boyu var 37+2 allah kurtarsin hepinizi
Yok bence kapanışı ben yapacam çünkü 36.haftadayım 13 mart pazartesi günü sezaryen tarihi verdi doktor artık günler geçmek bilmiyor biran önce kucağımıza almak istiyoruz helede doğum haberlerini duyunca
Bende varım keyfimiz yerinde simdilik:)
O sertleşme bende de oluştu göbek ağrısı da başladı bu ara. Heyecanla bekliyorum . Rabbim hayırla versin yavrularimizi bize.
Bende varım kızlar bizdede bi hareket yok daha artık gelsin istiyorum bende hayırlısıyla
Benim de Çarşamba günü çatı muayenem var 37. Haftadayim, muayeneden sonra doğumu başlayanlar oluyormuş endişeliyim, Atlas haftasını doldurmadan gelecek diye
Aaa biz de Atlas bekliyoruz
Çatı muayenesinde doktor müdahalesi ile doğumun hızlandırıldığını burda okudum ben de.. Belki endişenizi doktora söylerseniz o da kendi kararına göre müdahale etmez..
Sonuçta 37 haftalıkken doğumu başlatmak istemeyecektir diye düşünüyorum..
Ama duracağı varsa da duruyo bebek annesinin karnında..
Ben her gün dans ediyorum, yürüyorum, pilatesi merdiveni hurması.. Yok doğmuyo yani gayet rahat yeri galiba
Hiiiç endişe etme annesi..
Sağlıkla gelsin Atlas bebeklerimiz
Doktorumuz aşırı rahat takma böyle şeyleri kafana diyor. Aslında kafaya taktığım tek şey benim gevsekligim :) beşiği gelmedi daha çok gec kaldım ufak tefek eksikler kaldı sanki hep karnımda kalacakmış gibi bu kadar geçe kaldım :) Gerçi belirtim falanda yok çok şükür ağrısız, sancısız geçiriyorum günleri :)
Sağlıkla gelsin Atlas'larimiz :) Belki aynı gün doğarlar belli mi olur
Doktorumuz aşırı rahat takma böyle şeyleri kafana diyor. Aslında kafaya taktığım tek şey benim gevsekligim :) beşiği gelmedi daha çok gec kaldım ufak tefek eksikler kaldı sanki hep karnımda kalacakmış gibi bu kadar geçe kaldım :) Gerçi belirtim falanda yok çok şükür ağrısız, sancısız geçiriyorum günleri :)
Sağlıkla gelsin Atlas'larimiz :) Belki aynı gün doğarlar belli mi olur
Ay kizlar delircm almiyr memeyi biberona alisiyr gogus uclarim cok aciyr o bi taraftan bebegin memeyi almamasi bi taraftan kendimi cok kotu ve suclu hissediyrm
Ay kizlar delircm almiyr memeyi biberona alisiyr gogus uclarim cok aciyr o bi taraftan bebegin memeyi almamasi bi taraftan kendimi cok kotu ve suclu hissediyrm
Aynı ben :))) daha yeni odam geldi beşiğimi spariş verdim hastane cantam dogru düzgün hazır değil ve kıyafetleri taksit taksit yıkıyorum... odası temizlenecek ev temizlenecek halılar yıkamaya....... daha cok iş var bebek arabası bile almadım daha(gerçi benim sucum değil) :// gözümde büyüyor yapmak istediğim cok sey var aslında. Hastane süsleri hazırlıcam carsıya cıkamadım of offffff. K _karamel_ canım su sacma insana cevap bile verme belliki fake. Sinir oluyorum konu dısında konu yazanlara....
Fake değil ya..
Korkudan soru sormak için üye olmuş , bi sürü dm atmış. Genelden cevap yazdım aradığını bulamayınca gitmiş zaten :))))
Hastane çantanı hazırla kuzum sen.. Odası arabası neyse de çantan hazır olsun onu başkaları hazırlamasın sonra.. kafana göre sen hazırla :)
Canım benimki de almıyorAy kizlar delircm almiyr memeyi biberona alisiyr gogus uclarim cok aciyr o bi taraftan bebegin memeyi almamasi bi taraftan kendimi cok kotu ve suclu hissediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?