Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Canım ya seninle haftamız aynı diye soruyorum dün geceden beri karnımın etleri mi içi mi ayırt edemiyorum bir ağrı ve kasılmalarım çok fazlalaştı ayağa kalkıp yürüyemiyorum benim ağrı çok oluyor kasılırken sende durumlar nedir

Bencede katılıyorum sana ben ilk çocuğumu hiç emzirememiştim başka sorunlar olmasında inşallah da düzelirler tadını d çıkarmaya çslışın lohusalığın çok özel bu günler

Sorma ya bende cok kötüyüm karın sertlesmesi dısında sanki bacaklarım ayrılmış gibi bir ağrı
var. Kasıklarıma vuruyor. Göbeğim aşagı inmeye basladı ve cok ayakta duramıyorum. Birde ağrılarım arttı kramplar desen mahfoluyorum 20 günüm kaldı sabredicem :/ senin dogum tarıhın ne zaman canım?

13 mart pazartesi benim

13 mart pazartesi benim 13 mart pazartesi sezaryen benimki sen normal mi bekliyosun

13 mart pazartesi benim 13 mart pazartesi sezaryen benimki sen normal mi bekliyosun

Ay bilmiyrm tatlm cok uzuluyrm nasil olcak nasil duzene gircek insallah sende bnde duzelebiliriz

Her yolu deniyrm tatlm bugun ebe de gosterdi ama olmuyr cok da huzursuz kan alndi ondan mi bilemiyrm ac kalmasin da

Kızlar ben nişanım geldi yazmıştım bugün doktora gittik evet gelen nişanmış alttan mıayene etti. Benim dr 2 metre boyunda ve o elleri siz düşünün artk nasıl soktuysa bağırdım normal doğurabilirsin ve bir iki güne gelir dedi çok heyecanlıyım ama şöyle bir durum var benim bebiş ultrasona göre 1 hafta önde gittiği için öyle oldu bakalm ne olacak suyu veya ağrıları bekliyorum :)

Arkadaşlar normal doğumdan ne kadar sonra dikişler düzeliyor 3 gün oldu ve her geçen saat ağrısı acısı artıyor. Memelerim yara oldu acısına katlanıyorum ama sütüm gelmiyor. Lohusalık başlı başına zorken her kafadan ses çıkması ve benden çok bebeğimin bakımına müdehale eden büyükler de artık sabrımı tüketti. Bir ay geçse de kızımla baş başa kalabilsem diye dua eder oldum

Eşimle konustum işte beni üzüyosun istediğim isimle hitap edemiyorum bir tane onlarn istediği oldu ikincisi benim istediğim olsun vs dedim. O da bu kadar üzüldüğünü bilmiyordum nasıl istersen dedi ama emin değilim cünkü hemen kararını değiştiriyor bizim kv kurnaz eşimin kafasını dolduruyor bakalım ne olacak kimliğe yazana kadar içim rahat etmicek.....
Koreanmom canim isim işini ne yaptin

Çok zor canım ya :/ allah yardımcın olsun o büyükler yokmu lohusa depresyonuna girmeyeni zorla sokuyorlar. Sakin ol canım bebeğine odaklan onunla temasını kaybetmeki sana alıssın. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın... üzülme inşallah bunlarda geçer..:)))

Kızlar idrar benim karnımda baya aşağı düştü mesaneye baskı yapıyo yaşlı teyzeler gibi idrar kaçırıyorum sürekli benim kızımında gelmeye niyeti yok gibi

Biz bugün kontrole gittik 37+2 yiz kilomuz 3200 boyumuz 48 nst ye de girdik herşey yolunda içerde keyfi yerinde galiba bizim kızın doktor bir hafta sonraya randevu verdi çatı muayenesi de yapmadi yirttik bu sefer bu arada doğum yapanların yorumlarını heyecanla sevinçle okuyorum hepinizi tebrik ediyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın darisi basimizaaaaa kizlaarrr

Topigin son anneligini kimseye birakmicam bu gidisle Dun kontrolum vardi, catim cok darmis. Yine de normal dogum baslamasini beklicek belki bebek kanala girer diye. Olmazsa cok zorlamicam tup oldugu icin dedi, direk sezeryan gorunuyo. Bizimki fildir fildir zira, kasilma namina da belirti yok zaten. Ama onun disinda iyiyiz, hep normal isterdim ama en iyisi neyse bizim icin o olsun bakalim
Bir de yeni ogrendim, burda kesi yapmaktansa yirtilma olmasini tercih ediyolarmis, yeni uygulama bu sekilde dediler. Yirtilma dogal sekilde olunca damarlarin etrafindan dolasarak oluyormus, ama kesi atilirken damarlara da girmek zorunda kaliyolarmis, dogali tercih ediliyomus o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…