- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.241
Canım ya seninle haftamız aynı diye soruyorum dün geceden beri karnımın etleri mi içi mi ayırt edemiyorum bir ağrı ve kasılmalarım çok fazlalaştı ayağa kalkıp yürüyemiyorum benim ağrı çok oluyor kasılırken sende durumlar nedirAynı ben :))) daha yeni odam geldi beşiğimi spariş verdim hastane cantam dogru düzgün hazır değil ve kıyafetleri taksit taksit yıkıyorum... odası temizlenecek ev temizlenecek halılar yıkamaya....... daha cok iş var bebek arabası bile almadım daha(gerçi benim sucum değil) :// gözümde büyüyor yapmak istediğim cok sey var aslında. Hastane süsleri hazırlıcam carsıya cıkamadım of offffff. @_karamel_ canım su sacma insana cevap bile verme belliki fake. Sinir oluyorum konu dısında konu yazanlara....
Bencede katılıyorum sana ben ilk çocuğumu hiç emzirememiştim başka sorunlar olmasında inşallah da düzelirler tadını d çıkarmaya çslışın lohusalığın çok özel bu günler
Canım benimki de almıyor
bende delirmek üzereyim
Biberonla veriyorum bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Hergün ağlayıp kafayı yemiştim.
Ama artık takmıyorum sağlıklı olsun da ne yapalım olmayınca olmuyor demek ki zorlamıyorum.
Bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün öyle zorlamaya başlayacağım
Üzülme sende lütfen
var. Kasıklarıma vuruyor. Göbeğim aşagı inmeye basladı ve cok ayakta duramıyorum. Birde ağrılarım arttı kramplar desen mahfoluyorum 20 günüm kaldı sabredicem :/ senin dogum tarıhın ne zaman canım?Canım ya seninle haftamız aynı diye soruyorum dün geceden beri karnımın etleri mi içi mi ayırt edemiyorum bir ağrı ve kasılmalarım çok fazlalaştı ayağa kalkıp yürüyemiyorum benim ağrı çok oluyor kasılırken sende durumlar nedir
Sorma ya bende cok kötüyüm karın sertlesmesi dısında sanki bacaklarım ayrılmış gibi bir ağrı
var. Kasıklarıma vuruyor. Göbeğim aşagı inmeye basladı ve cok ayakta duramıyorum. Birde ağrılarım arttı kramplar desen mahfoluyorum 20 günüm kaldı sabredicem :/ senin dogum tarıhın ne zaman canım?
13 mart pazartesi sezaryen benimki sen normal mi bekliyosunSorma ya bende cok kötüyüm karın sertlesmesi dısında sanki bacaklarım ayrılmış gibi bir ağrı
var. Kasıklarıma vuruyor. Göbeğim aşagı inmeye basladı ve cok ayakta duramıyorum. Birde ağrılarım arttı kramplar desen mahfoluyorum 20 günüm kaldı sabredicem :/ senin dogum tarıhın ne zaman canım?
13 mart pazartesi sezaryen benimki sen normal mi bekliyosunSorma ya bende cok kötüyüm karın sertlesmesi dısında sanki bacaklarım ayrılmış gibi bir ağrı
13 mart pazartesi benim 13 mart pazartesi sezaryen benimki sen normal mi bekliyosun
Suruyrm tatlm ama ise yaramiyrCanım lansinoh krem sür işe yarıyordu yengemde. Birde sütü sıkıp kasıkla ver diyorlar biberona alışmaması için :/
Ay bilmiyrm tatlm cok uzuluyrm nasil olcak nasil duzene gircek insallah sende bnde duzelebiliriz
Canım benimki de almıyor
bende delirmek üzereyim
Biberonla veriyorum bakalım nereye kadar böyle gidecek.
Hergün ağlayıp kafayı yemiştim.
Ama artık takmıyorum sağlıklı olsun da ne yapalım olmayınca olmuyor demek ki zorlamıyorum.
Bebeğim çok küçük biraz daha büyüsün öyle zorlamaya başlayacağım
Üzülme sende lütfen
Her yolu deniyrm tatlm bugun ebe de gosterdi ama olmuyr cok da huzursuz kan alndi ondan mi bilemiyrm ac kalmasin daKendini neden suçlu hissediyorsun ki?
Hiç meme almayan bebekler var, karakteri böyle diyolar burda..
Meme ucunu burnuna değdirerek bekle ağzı tamamen açılmadan memeyi verme.. Tamamen açıldığında da memeyi bebeğe götürmek yerine bebeğinin başını memeye yasla.. Kahverengi alanı tamamen ağzına aldığından emin ol, olmadıysa parmağını ağzına sokarak memeden ayır bi daha dene..
Sütün geldiyse ve hala emmiyosa huy olarak memeci değildir belki bilemiyorum..
Ama kendini suçlama. Sen stres yaptıkça daha zor olur bence..
Koreanmom canim isim işini ne yaptin
Arkadaşlar normal doğumdan ne kadar sonra dikişler düzeliyor3 gün oldu ve her geçen saat ağrısı acısı artıyor. Memelerim yara oldu acısına katlanıyorum ama sütüm gelmiyor. Lohusalık başlı başına zorken her kafadan ses çıkması ve benden çok bebeğimin bakımına müdehale eden büyükler de artık sabrımı tüketti. Bir ay geçse de kızımla baş başa kalabilsem diye dua eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?