- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.261
Hala sancı çekiyorum
Çoğu gidip azı kalmıştır eminim, Allah yardımcın olsun, ucundaki sonsuz mutluluğu düşün :)Hala sancı çekiyorum
Hadi gözün aydın bi solukta kurtul inşallah Allah yardimcin olsunSuyum geldiiiii dua edinnnn
Naptın canım doğurdun mu var mı bi gelişmeO sertleşme bende de oluştu göbek ağrısı da başladı bu ara. Heyecanla bekliyorum . Rabbim hayırla versin yavrularimizi bize.
Gözün aydın Rabbim güzel günlerini göstersinBen anne oldum darısı sizin başınıza her ne yaşarsanız buna değiyor. Miniğim 3250 kilo doğdu. Zaman buldukça mesaj atacğm
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt insallahBen anne oldum darısı sizin başınıza her ne yaşarsanız buna değiyor. Miniğim 3250 kilo doğdu. Zaman buldukça mesaj atacğm
Kızlar Marta girdik sonunda kaç kişi kaldık doğuracak. Ben iyice stres olmaya başladım hazır hissetmiyorum kendimi. 40 haftayı doldursam bu seferde olmadı diye stres yapıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah:)
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt insallahhben doğurdum tospirik kızımı.. Allah herkese nasip etsin..
Naptın canım doğurdun mu var mı bi gelişme
Bugün kontrolüm vardı benim de Atlas 2800gr olmuş, çatı muayenesi olumlu geçti normal doğum yapabiliyorum Allahın izniyle, açılmam yokmuş ama biraz aşağıya inmiş sıpam :) hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?