Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bi de bu gece ruyamda devasa bir insaat alaninda koca koca demirlerin ustunde binlerce akrobat gosterilerimize calisiyoduk. Kimisi amuda kalkma alistirmasi yapiyo kimi demir etrafinda donmeye calisiyo. Benle birlikte dogurmaya calisan binlerce anne adayiymis meger her biri. Metafora gel :))))

Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum benim adetim 7 gün sürüyo bugün 10. günüm ve adetim 3. günde kesildi beklerim belki gelir diye ama gelmedi ve adet belirtileride çektim karnım falan ağrıdı aynı şekilde acaba üstüne görmemi

Kızlar Marta girdik sonunda kaç kişi kaldık doğuracak. Ben iyice stres olmaya başladım hazır hissetmiyorum kendimi. 40 haftayı doldursam bu seferde olmadı diye stres yapıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah:)

Şubat ayında gelir diye bekledik bekledik ama anlaşılan Mart anneleri olacağız biz

38+6 bugün..
40. Haftamıza da girdik sayılır..
Bende hala stres yok.. Her gün onlarca kişiye "bugün de doğurmadım evet tamam sakin olun tabi ki haber veririm hı hı tamam korkmayın lütfen sakin olun iyisiniz di mi? Aman diyim tansiyon falan" diyorum..

Ben fazla rahatım nedense, ne korku ne stres ne panik var.. Doktor teması olmadığından belki de..

Sakin sakin nişan su sancı falan bekliyorum..

Dipnot : Pilates topu üstünden bildiriyorum

Maşallah oğlumun adaşına
İnşallah normal doğum olur sağlıkla kucağımıza almak en önemlisi tabii..

Bugün de günlük yürüyüşümü yaptım, 10.000 adım atıp 6 km yürümüşüz paytak paytak..

Kuyruk sokumu ağrısı geçmedi sabahtan beri, yürüdükçe geçer dedim ama işe yaramadı..
Ebe de hala hamile misin die mesaj attı sabah..
Birazdan eve kontrole gelcekmiş..

Bakalım ne diyecek, belki açılma var mı yok mu kontrol eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…