- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.281
İnsallah canım :)Maşallah oğlumun adaşına
İnşallah normal doğum olur sağlıkla kucağımıza almak en önemlisi tabii..
Bugün de günlük yürüyüşümü yaptım, 10.000 adım atıp 6 km yürümüşüz paytak paytak..
Kuyruk sokumu ağrısı geçmedi sabahtan beri, yürüdükçe geçer dedim ama işe yaramadı..
Ebe de hala hamile misin die mesaj attı sabah..
Birazdan eve kontrole gelcekmiş..
Bakalım ne diyecek, belki açılma var mı yok mu kontrol eder
İnsallah canım :)
Ben de bol bol yürüyorum penguen gibi, kendi kendime gülüyorum valla :)
Ebe kontrole geldi mi?
Geldii,
Kalp atışını dinledik, tansiyona baktı , idrar testi yaptı.. Ayak bileklerimde şişlik var mı diye baktı ve gitti..
En sağlıklı gebem sensin dedi :)) Türk genleri taşıyoruz ne sandınn dedim artık anlatır herkese
6 Mart için randevu verdi ama bir iki güne doğacağını düşünüyo halen..
Bel ağrısı dışında belirtim yok halen..
Bakalım :)
Ben bugün gittim doktora suyu azalmış 2 cm açılma var dedi dün akşamdan beri kasılma artmıştı düzensiz sancılarım vardı nst de sancı çıktı 50 60 civarında çantanı al gel dedi eve geldim sancı azaldı 2 cm açıkla gitsem direk suni sancı vereceklerdi doktoru aradım hareketleri normalse evde bekle ama hareket azalırsa hemen gel dediHalen beklemedeyim Canim. Cuma günü kontrol var. Rabbim hayırlı sini versin inşallah
Hehee iyi demişsin :) doktor kontrolün yok mu bundan sonra, ebe mi bakacak? Sen hazırlıklı ol içimden bi ses 6 Mart'a kalmaz diyo :) Dizlerini hafif kırarak çömelip kalk o da iyi geliyormuş doktor söyledi bana
Ben bugün gittim doktora suyu azalmış 2 cm açılma var dedi dün akşamdan beri kasılma artmıştı düzensiz sancılarım vardı nst de sancı çıktı 50 60 civarında çantanı al gel dedi eve geldim sancı azaldı 2 cm açıkla gitsem direk suni sancı vereceklerdi doktoru aradım hareketleri normalse evde bekle ama hareket azalırsa hemen gel dedi
Karnım taş gibi sancı var sürekli bugün şiddetlenecek gibi duruyo biraz önce de tekmeledi ben kahvaltı yapıym hazırlanıym en iyisi artıyor sancı yavaştan ama düzensiz öğle gibi giderim inşallah açılma artmıştırŞu , hareketleri normalse cümlesini bi ben anlayamıyorum galiba..
Arada bi hareket ediyo, az mı diye düşününce.. Normal çünkü yeri dar artık, çok hareket etmez diyolar..
Ay hiç durmuyooo dersen de, eee rahim kasılıo doğcak artık tabi hareket eder diyorlar :)
Evde kalabildiğin kadar kalmak ennnn iyisi.. Duş al, uyumaya çalış, film izle vs zaman geçir..
Kasılmalara odaklanıp birazdan yine olcak die bekleme.. aklın ne kadar meşgul olursa o kadar kolay geçirirsin bi kaç cm'i daha..
Benim de 9 marttı ama bel ağrısı dışında tık yok.. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, haberdar et bizi iyi hissettikçe.. :)
Yarın doğum yapsamm ne güzel olur 03.03 tarihi hoş bir tarih :) dün gece yatmadan bir bel agrısı girdi heh dedim başlıyor muyuz acaba ama devamında bir değişiklik yok bekliyoruzz.. Ve sen hala doğurmadın mı soruları bunaltıcı.. Arkadaş daha 2 hafta vaktimiz var neden doğum moduna sokuyosunuz insanı :)
Ya bi tek ben miyim 40 I tamamlamak isteyen. 13.03 istiyorum ben:)
Benimde kp gorumce falan gelecek bende onlar gittikten sonra doğurmak istiyorum:)Bak o da güzel bi' tarihmiş :)
Kayınvalidemler Atlas için geldi Tr'den, 11 martta babamla kayınbiraderim döncek geri.. İnşallah gitmeden görebilirler :)
Erkek bebek gününü geçirir derler ama kızı da erkeği de erken gelebiliyo burda..
Tarihe tamamen kendileri karar veriyo..
41 - 42 olmasın, bu hafta doğsun istiyorum,
Şaka bi yana inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Benimde kp gorumce falan gelecek bende onlar gittikten sonra doğurmak istiyorum:)
Kızlar ben hastaneye yatış yaptım suyu az diye suni sancı veriyorlar alttan verdiler o bitince serumla verecekler 2 cm açılmayla dua edin kolay geçsin
Kızlar ben hastaneye yatış yaptım suyu az diye suni sancı veriyorlar alttan verdiler o bitince serumla verecekler 2 cm açılmayla dua edin kolay geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?