- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.301
Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımYavaş yavaş artıyor sancı açılma 2 saatte yarım cm gibi olmuş rahim yumuşak tahminen 12 den önce doğum olur dediler
Hayrlısı olsun cnm inşallah . Ben sezeryan oldum bi hafta olcak ağrı sızı var evt çekiyon ama bir iki hafta ayakşanırsn iradeli olursan.. yarm saat flan sürüyo ameliyat sonra odandasın hayrlısıylaherkese selam ..
uzun zamandır yazamadım çünkü batuhan bey ile uğraşıyoruz.. yeri çok daraldığı için ve kendisi 2 hafta önden geldiği için hareketleri azaldı.. tabi bende bir panikdoktor doktor gezdim bu ara.. birde kordonu boynuna doladığı için tekrar renkli doplere girdik kan akışı suyu vs derken zaman geçmiş
sonuçta paşamız 3400 grm ve 51 cm olmuş ve sıkışmış kısaca geri kalan herşey normal görünüyor şimdilik. tabi her gülme ve hapşurmada altıma kaçırma hariç!! ve o fecii reflü!! 2 günde 1 şişe renee bitiyor resmen..
bu arada ne güzel bebişler gelmiş. tüm bebişler sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah..
sezeryan ile 10 martta doğacak inşallah oğlum ama gerçekten fazlaca heyecanlı ve panik atağım sanırım.
bu arada kaçırmış olabilirim ama sezeryan olan oldumu hiç? olduysa az biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.
Hayrlısı olsun cnm inşallah . Ben sezeryan oldum bi hafta olcak ağrı sızı var evt çekiyon ama bir iki hafta ayakşanırsn iradeli olursan.. yarm saat flan sürüyo ameliyat sonra odandasın hayrlısıyla
Yarın doğum yapsamm ne güzel olur 03.03 tarihi hoş bir tarih :) dün gece yatmadan bir bel agrısı girdi heh dedim başlıyor muyuz acaba ama devamında bir değişiklik yok bekliyoruzz.. Ve sen hala doğurmadın mı soruları bunaltıcı.. Arkadaş daha 2 hafta vaktimiz var neden doğum moduna sokuyosunuz insanı :)
Bosver canim son günlerin tadını çıkar. Ben kendim kimse sormadan daha dogurmadim keyfimiz cok yerinde diyorum :)Aynen katılıyorum ben de 03.03 düşündüm ve ben de ne zaman doğacak sorularından sıkılmaya başladım
Ben de ocak annelerine bakıyordum arada sonra şubattakilere :)) ayy sıra bize geldi artıkkMart anneleri sizin paylaşımları okumak bile çok heyecanlı, darısı sağ salim bizlere inşallah (bu arada ben mayıs sonu haziran başı anne adayıyım)
Bende bol bol hurma yiyorum sık sık duş almaya çalışıyorum çömelip kalkıyorum hızlandırmak içinDurmak yok,
Hurma yemeye devam..
Bende sekee var diye hurma yiyemiyorum . Pilates topunda yayla ni yorum bol bolDurmak yok,
Hurma yemeye devam..
Birde karın ağrım var regl sancısı gibi
Bende bi haftadır var aynıları.. İshal dışında.. ishal değil de tuvalete rahat çıkıyorum..
Ebe, bebek aşağı indikçe bağırsaklar rahatlayıp daha iyi çalışır dedi. Sebebi oymuş yani..
Ve dediğin gibi doğum belirtilerinden biri aslında..
Ama düzenli hale gelse de gittikçe sıklaşan ve artan bi sancı kramp ya da ağrı yok..
Maşallah fıldır fıldır dönüyo oğlum içerde..
Sabaha Allah kerim :)
Bende hemen doğum olur diye umut ediyordum bir haftadır bunları yaşıyosan daha vaktim olabilir benimde ya gelsin artıkkkkk :))
İnşallah canım ya artık hepimiz kucağımıza almayı istiyoruz heyecanlıyız meraklıyız ve özlem doluyuz.. Doğunca çok zor bi süreç bizi bekliyor ama artık gelsin ne göreceksek görelim :)))Sanırım adaşız biz seninle
Bu arada; Kayınvalidem eşimin doğumunu anlattı da..
Belirti yok.. Sancı yok.. Kanama.. Su.. Ağrı bile yok.. Doktor artık yarın sabah gelin sezeryan yapalım demiş..
Gece sancı başlamış.. Sabah hastane, öğlen bebek
Yani biricik kocacımm
Yaniii belirtimiz olmasa da sabaha doğum olabilir..
Kimseyle kıyaslamamak lazım, her bebek kendi vaktine özel
Herşey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?