Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

herkese selam ..
uzun zamandır yazamadım çünkü batuhan bey ile uğraşıyoruz.. yeri çok daraldığı için ve kendisi 2 hafta önden geldiği için hareketleri azaldı.. tabi bende bir panikdoktor doktor gezdim bu ara.. birde kordonu boynuna doladığı için tekrar renkli doplere girdik kan akışı suyu vs derken zaman geçmiş

sonuçta paşamız 3400 grm ve 51 cm olmuş ve sıkışmış kısaca geri kalan herşey normal görünüyor şimdilik. tabi her gülme ve hapşurmada altıma kaçırma hariç!! ve o fecii reflü!! 2 günde 1 şişe renee bitiyor resmen..

bu arada ne güzel bebişler gelmiş . tüm bebişler sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah..
sezeryan ile 10 martta doğacak inşallah oğlum ama gerçekten fazlaca heyecanlı ve panik atağım sanırım.

bu arada kaçırmış olabilirim ama sezeryan olan oldumu hiç? olduysa az biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.

Hayrlısı olsun cnm inşallah . Ben sezeryan oldum bi hafta olcak ağrı sızı var evt çekiyon ama bir iki hafta ayakşanırsn iradeli olursan.. yarm saat flan sürüyo ameliyat sonra odandasın hayrlısıyla

Hayrlısı olsun cnm inşallah . Ben sezeryan oldum bi hafta olcak ağrı sızı var evt çekiyon ama bir iki hafta ayakşanırsn iradeli olursan.. yarm saat flan sürüyo ameliyat sonra odandasın hayrlısıyla

çok sağol canım. bakalım 10 marta kadar neler olacak.. epidural olacağı için başağrısı yapar dediler ama görücez. allah bebişine sana sağlık huzur uzun ömür versin

Aynen katılıyorum ben de 03.03 düşündüm ve ben de ne zaman doğacak sorularından sıkılmaya başladım

Kızlar sabahtan beri çok derin bir bel ağrısı var.. Afedersiniz ishal oldum. Aynı zamanda kasık kasılmalarım var bunların hepsi doğum belirtileri ama artar mı yalancı belirtiler mi bilmiyorumm

Birde karın ağrım var regl sancısı gibi

Bende bi haftadır var aynıları.. İshal dışında.. ishal değil de tuvalete rahat çıkıyorum..
Ebe, bebek aşağı indikçe bağırsaklar rahatlayıp daha iyi çalışır dedi. Sebebi oymuş yani..
Ve dediğin gibi doğum belirtilerinden biri aslında..

Ama düzenli hale gelse de gittikçe sıklaşan ve artan bi sancı kramp ya da ağrı yok..

Maşallah fıldır fıldır dönüyo oğlum içerde..
Sabaha Allah kerim :)

Bende hemen doğum olur diye umut ediyordum bir haftadır bunları yaşıyosan daha vaktim olabilir benimde ya gelsin artıkkkkk :))

Bende hemen doğum olur diye umut ediyordum bir haftadır bunları yaşıyosan daha vaktim olabilir benimde ya gelsin artıkkkkk :))

Sanırım adaşız biz seninle

Bu arada; Kayınvalidem eşimin doğumunu anlattı da..

Belirti yok.. Sancı yok.. Kanama.. Su.. Ağrı bile yok.. Doktor artık yarın sabah gelin sezeryan yapalım demiş..
Gece sancı başlamış.. Sabah hastane, öğlen bebek
Yani biricik kocacımm

Yaniii belirtimiz olmasa da sabaha doğum olabilir..
Kimseyle kıyaslamamak lazım, her bebek kendi vaktine özel

Herşey çok güzel olacak

İnşallah canım ya artık hepimiz kucağımıza almayı istiyoruz heyecanlıyız meraklıyız ve özlem doluyuz.. Doğunca çok zor bi süreç bizi bekliyor ama artık gelsin ne göreceksek görelim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…