Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Günaydın kızlar bizim de yarın kontrol var. Bu dediğiniz belirtilerin hiç biri ben de yok henüz deli gibi de uyuyorum
Bana sen 40ı tamamlayacan bu gidişle diyorlar ama bakalım

Kızlar şimdi hastaneden geldim. Nst güzeldi sancim 20 lerde ama suyum azalmis. Açıklık yarım santim. Eğer pazartesiye kadar doğum baslamazsa suni sanci verebiliriz dedi doktor. Stres yaptım çok heyecanlandım. 3370 olmuş oglusum da. Dua edin bana da

Çok heycanlı ya :)) allah sağsalim doğurmayı nasip etsin canım :)) seninde güzel haberlerini bekliyoruzz

Tatlm bn sezertn yaptm bnm cok rahat gecti tabi agrim sizim oldu ama agri kesici isimi gordu bn daha o gece ayaklandm gezdm hastanedn yuruyerk ciktm evde de hic yatmadm bas agrim oldu o biraz fazla oldu ama onu da agri kesici nescafe ile atlattm bol bol nescafe turk kahvesi ic ki anesteziyi ustundn atabilesin

Kızlar benimde dün kontrolum vardı 37 haftayız her şey yolunda şükür. 18 marta kadar kendiliğinden gelmezse sezaryenle alırım dedi doktorum

Sonunda olacagı var sanki sonlara gelince kaçasımız geliyor :)) ben korkmaya basladım 17 günüm kaldı hayırlısı olsun ama cok büyük sorumluluk korkuyorum.. birde isim konusu hala cözülmedi cok sinirlerim bozuluyor...
Office hemde ne heyecan yaaa doktor pazartesi dediğinden beri kalbim farklı atıyor sanki. Korku heyecan gerilim.

Canım isim sorununu bizde cok yaşadık . Seni cok iyi anlıyorum . insallah sizde halledersiniz biran önce.

İnşallah canım bakalım nasıl çözücem.. ne kadar düşüncesiz insanlar var hem yardımları dokunmuyor hemde bebeğime kv kendi isimini koymaya çalısıyor.........
Canım isim sorununu bizde cok yaşadık . Seni cok iyi anlıyorum . insallah sizde halledersiniz biran önce.

İnşallah canım bakalım nasıl çözücem.. ne kadar düşüncesiz insanlar var hem yardımları dokunmuyor hemde bebeğime kv kendi isimini koymaya çalısıyor.........
Canım sen Eşinle halletmeye çalış . Benim Kv kp bişey demedigi halde tutturmustu eşim babamın adı olacak diye. Kavga etmiyoduk ama Bi kaç gün küs kalıyorduk her isim mevzusunda çok dua ettim. Sonunda razi oldu. Çok şükür. Inşallah sende razi edersin

Türkiye'de bebeğin günü olsa dahi, açılma başlamışsa suni sancı ile doğumu başlatıyolar anladığım kadarıyla..

Burda doktor yok tabi :)
Suyu azalsa haberim olmaz.
Allah'a emanet tamamen.
Herhangi bir doğum belirtisi gelene kadar beklicez ..

Canım belki de öylesi daha iyi . Su az deyince çok stres oldum ben. Bebeğin hareketlerine dikkat et dedi bide azalırsa gel dedi daha da tedirgin oldum. Şu iki günü geçirsem pazartesi Sabaha karşı kendi sancim gelse gitsem kolay kolay doğursam Allahim çok mu şey istiyorum

Bende şimdi doktordan dönüyorum sancım 60 65 lerde doğum için yetersizmiş bekleyeceğiz ve ultrasyonda baktı gelecek gibi görünmüyor dedi. Beklentiye girmiştim beklemiyorum artık daha 14 günümüz var keyfi bilir asya hanımın.. Doktor hala alttan bakmadı. Çarşamba gel bakalım normal doğuma uygunmuyuz dedi normal doğuma şartladım kendimi pat diye sezeryan derse afallarım..

Benimde 10 günüm kaldı gerçekten çok sabırsızlanıyoruz sanki 9 ay göz açıp kapayana kadar geçti ama son günler geçmiyor sağlıkla sıhhatle gelsinler de napalım biraz daha sabır

Genel uyuttular mi, yoksa epidural dediklerinden mi oldun?

Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim 2 hurma yedim. bi kaç dakika pilates topunda geçirdim . Pazar gününe kadar sancim olmazsa pazarı yürüyüş ve pilates ile geciricem pazartesi suni sanci ya gerek kalmadan kendi sancim girse normal normal doğursam . Bu arada doğum sancısı gelen olursa bana da dua etsin lutfen

Kızlarr hastaneye gittik bugün..
Atlas önceki günlere göre daha az hareket ediyo ve iki gündür ara ara mide bulantım oluyo diye aradım..
Hastaneye gelin monitörleyelim dediler (NST yanii)

İdrar testi aldılar, Tansiyon normaldi, bebeğin kalp atışları da..
ilk defa Nst bağlandı bana cihazı tam bilemiyorum o yüzden ama bebeğin kalp atışı yanında %20-%30 gibi Toco değerleri vardı.. İnternetten baktım sancı değeriymiş..
Ara ara %9'lara düştü maksimum da %90'a çıktı..

Sonra bi idrar testi daha aldılar, su içirdiler ve bi daha monitöre bağladılar..

Bi süre sonra ebe geldi, tansiyon ve monitör değerlerinin iyi olduğunu ama idrarda az miktarda protein çıkışı olduğunu söyledi.
Preeklampsi ihtimali olması için tansiyonun yüksek olması gerekir ama biz bi kan alalım kan değerlerine bakalım dediler..

Kan verdik, eve döndük..
Bebek hareketleri hala çok iyi maşallah..
Kan sonucu kötü çıkarsa gelin die arıyorlar burda, henüz arayan da yok.
Bakalım neler olacak ..

Bana da bugün sezaryen günü verildi. Bebeğim ters duruyor diye. Hala dönmedi eğer o tarihe kadar dönmezse sezaryen olacağım.som dakika döner mi sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…