- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.321
Benimde bel ağrım ve kasık ağrım arttı sanki regl olucakmısım gibi bacaklarım birde salıyo kendini:/ cok ağırlaştım ve ağrılarım arttı :/ birde kaburgan ağrıyormu? Benim bi tarafı resmen sızlıyor :///Birde karın ağrım var regl sancısı gibi
Kızlar şimdi hastaneden geldim. Nst güzeldi sancim 20 lerde ama suyum azalmis. Açıklık yarım santim. Eğer pazartesiye kadar doğum baslamazsa suni sanci verebiliriz dedi doktor. Stres yaptım çok heyecanlandım. 3370 olmuş oglusum da. Dua edin bana da
Tatlm bn sezertn yaptm bnm cok rahat gecti tabi agrim sizim oldu ama agri kesici isimi gordu bn daha o gece ayaklandm gezdm hastanedn yuruyerk ciktm evde de hic yatmadm bas agrim oldu o biraz fazla oldu ama onu da agri kesici nescafe ile atlattm bol bol nescafe turk kahvesi ic ki anesteziyi ustundn atabilesinherkese selam ..
uzun zamandır yazamadım çünkü batuhan bey ile uğraşıyoruz.. yeri çok daraldığı için ve kendisi 2 hafta önden geldiği için hareketleri azaldı.. tabi bende bir panikdoktor doktor gezdim bu ara.. birde kordonu boynuna doladığı için tekrar renkli doplere girdik kan akışı suyu vs derken zaman geçmiş
sonuçta paşamız 3400 grm ve 51 cm olmuş ve sıkışmış kısaca geri kalan herşey normal görünüyor şimdilik. tabi her gülme ve hapşurmada altıma kaçırma hariç!! ve o fecii reflü!! 2 günde 1 şişe renee bitiyor resmen..
bu arada ne güzel bebişler gelmiş. tüm bebişler sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün inşallah..
sezeryan ile 10 martta doğacak inşallah oğlum ama gerçekten fazlaca heyecanlı ve panik atağım sanırım.
bu arada kaçırmış olabilirim ama sezeryan olan oldumu hiç? olduysa az biraz bilgi verebilirse çok sevinirim.
Office hemde ne heyecan yaaa doktor pazartesi dediğinden beri kalbim farklı atıyor sanki. Korku heyecan gerilim.Çok heycanlı ya :)) allah sağsalim doğurmayı nasip etsin canım :)) seninde güzel haberlerini bekliyoruzz
Office hemde ne heyecan yaaa doktor pazartesi dediğinden beri kalbim farklı atıyor sanki. Korku heyecan gerilim.
Canım isim sorununu bizde cok yaşadık . Seni cok iyi anlıyorum . insallah sizde halledersiniz biran önce.Sonunda olacagı var sanki sonlara gelince kaçasımız geliyor :)) ben korkmaya basladım 17 günüm kaldı hayırlısı olsun ama cok büyük sorumluluk korkuyorum.. birde isim konusu hala cözülmedi cok sinirlerim bozuluyor...
Canım isim sorununu bizde cok yaşadık . Seni cok iyi anlıyorum . insallah sizde halledersiniz biran önce.
Canım sen Eşinle halletmeye çalış . Benim Kv kp bişey demedigi halde tutturmustu eşim babamın adı olacak diye. Kavga etmiyoduk ama Bi kaç gün küs kalıyorduk her isim mevzusunda çok dua ettim. Sonunda razi oldu. Çok şükür. Inşallah sende razi edersinİnşallah canım bakalım nasıl çözücem.. ne kadar düşüncesiz insanlar var hem yardımları dokunmuyor hemde bebeğime kv kendi isimini koymaya çalısıyor.........
Canım belki de öylesi daha iyi . Su az deyince çok stres oldum ben. Bebeğin hareketlerine dikkat et dedi bide azalırsa gel dedi daha da tedirgin oldum. Şu iki günü geçirsem pazartesi Sabaha karşı kendi sancim gelse gitsem kolay kolay doğursam Allahim çok mu şey istiyorumTürkiye'de bebeğin günü olsa dahi, açılma başlamışsa suni sancı ile doğumu başlatıyolar anladığım kadarıyla..
Burda doktor yok tabi :)
Suyu azalsa haberim olmaz.
Allah'a emanet tamamen.
Herhangi bir doğum belirtisi gelene kadar beklicez ..
Benimde 10 günüm kaldı gerçekten çok sabırsızlanıyoruz sanki 9 ay göz açıp kapayana kadar geçti ama son günler geçmiyor sağlıkla sıhhatle gelsinler de napalım biraz daha sabırBende şimdi doktordan dönüyorum sancım 60 65 lerde doğum için yetersizmiş bekleyeceğiz ve ultrasyonda baktı gelecek gibi görünmüyor dedi. Beklentiye girmiştim beklemiyorum artık daha 14 günümüz var keyfi bilir asya hanımın.. Doktor hala alttan bakmadı. Çarşamba gel bakalım normal doğuma uygunmuyuz dedi normal doğuma şartladım kendimi pat diye sezeryan derse afallarım..
Genel uyuttular mi, yoksa epidural dediklerinden mi oldun?Tatlm bn sezertn yaptm bnm cok rahat gecti tabi agrim sizim oldu ama agri kesici isimi gordu bn daha o gece ayaklandm gezdm hastanedn yuruyerk ciktm evde de hic yatmadm bas agrim oldu o biraz fazla oldu ama onu da agri kesici nescafe ile atlattm bol bol nescafe turk kahvesi ic ki anesteziyi ustundn atabilesin
Spinal canimGenel uyuttular mi, yoksa epidural dediklerinden mi oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?