Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ah Atlas ah :)

Ben de ayniyim yaa kendimi çok hazırladım normal doguma ama önümüzdeki salı kontrol var ya sezaryen derse...En iyisi dediğin gibi bekleyiş içine girmemek arzuları bilir kuzucuklarin

Ben de ayniyim yaa kendimi çok hazırladım normal doguma ama önümüzdeki salı kontrol var ya sezaryen derse...En iyisi dediğin gibi bekleyiş içine girmemek arzuları bilir kuzucuklarin
Son zamanlar gecmez demislerdi hakkaten gecmiyo artik koklamak istiyoruz miniklerimizi acelemiz sabirsizligimiz hep bu yuzden kuzucumm

Hayirli olsun canım . Kaç saat çektin sancıyi. Bende cumaya kadar sanci gelmezse doktor suni sanci ile alacak bebeğimi.nasıl bir aşamada geçtin . Anlatırmisin

Msji gec gordum kusura bakma gece yatisim yapildi sabah 6 gibi sanci vermeye basladilar oglen 3 te dogum yaptim ama son aciki sancilari 2 saat kadar cektim sende sag salim kurtul insallah

Ben henuz almadım elektronik mi almak iyi manuel mi karar veremedim

Düzenli kullanmayı düşünüyorsan elektrikli modeller daha kullanışlı..
Çalışan anneler için özellikle.
Ve ritm ayarlaması daha kolay o modellerde.

Ama benim aldığım , biberon, emzik, sterilizatör ve pompa setiydi. Manuel olarak geldi die bi de elektrikli almaya gerek yok dedik.

İlerde ihtiyacımız artarsa ve uzun süre kullanacağımıza karar verirsek elektronik olan modele geçeriz dedik..

Doktordan cıktım sezeryan tarihi verdi 18mart... çok moralim bozuk bebeğim cok şükür cok sağlıklı ama eşimle cok büyük kavga ettik. Bebeğimin eksiklerini ne zaman alırız dedim patladı bana düşüncesizmişim bencilmişim neler neler.. oysaki birşey istemedim bi arabayı söyledim bide ufak eksiklerimi.. düzgün bir şekilde ama onun siniri farklıydı hastaneye götürdüğü içindi. Lafları o kadar ağırdıki dayanamıyorım kızlar psikolojim bozuldu durumları o kadar iyiki desem cebinde para yok alamıyor..ama işleri yogunmuş sorumlulugu ona atıyormusum. İsim konusunda ağzına geleni söyledi ne kadar ağladım bilemezsiniz vicdanmı bu? Benimle evlendiğine cok pişmanmıs... bende pişmanım bu hayatı yasadıgıma iki hafta kalmısken dogumuma ölmek istedim kızımla. Kıyamıuorum ona ama dayanamıyorum.. eve gelmicem dedi tamam dedim eve geldim ve mahfoldum cok kötüyüm su an intiharı bile düşünüyorum 2 yıl boyunca cok cektim her konuda ama dayanamıyorum artık bebeğime kıyamıyorum onuda sevmiyorum artık cok kötüyüm cok..........

Yahu dur bi..
Bak azıcık kalmış kucağına almana kızını..
Saçmalama.. Ne ölmesi ne intiharı..
Senin karnında dünyanın en güzel mucizesi var..

Eşinin, eşinin ailesi hakkındaki düşüncelerimi biliyosun, buraya yazmiicam..
Ama senin gücün kızın. Senin gücün sen'sin..

Silkelen bi an önce ve hak ettiğin değeri kimseden bekleme, öncelikle sen kendine ver..

K _karamel_ çok kötüyüm sana anlatamam sabahtandır gözüm yanıyor ağlamaktan. Beni hiç sevmiyormus evlendiğine cok pişmanmış. Hiç bir konuda sıkmadım onu cocugumu görmeye bile gelmek istemiyor cok bıktım git dogumunu yap işlerim var o günde dedi ya.. bende dedimki bırak o zaman bizi hep ailesi hep ailesi ama yok olmuyor böyle sen biliyorsun ne kadar üzüldüğümü sıkıntıda oldugumu resmen mahfoluyorum psikolojim alt üst oldu. Ne yapacagımı bilmiyorum ondan nefret ediyorum artık. Tek dayanagım kızım. Ne demiş biliyomusun annesine koreanmom'ın gece agrısı oluyor yatamıyorum sizde kalalım. Bende dedimki bu kadar rahatsız oldugunu bilseydim gider diğer odada rahatsızlanırdım. O kadar sevmiyor beni 2 yılım boşa gitti kızım bir yıkımın ortasına geldi istemiyorum artık o adamı cok mutsuzum gözlerim kurudu artık..

Ben çok şey yazmak istedim ama üzerime vazife olmayan bir şeyler yazmak istemedim. Herşeyi ve herkesi lütfen unut sadece evladına odaklan, onu kucağına aldığın anı düşün. Kolay değil biliyorum ama stres yapmamaya çalış, üzüntü süt oluşumunu engelliyor benim ablam bu yüzden bebeğini emziremedi ve emin ol bu daha üzücü. Eden bulur, bunu da unutma Allah büyük...

Allah büyük ama içimdeki acı çok büyük herşeye neden olucak stresten bebeğime birşey olucak bir yandan korkuyorum bir yandan ölmek istiyorum ama dayanamıyorum... hakkımı o adama helal etmiyorum beni sevmiyormuş o kadar üzgünümki deli gibi titriyorum

Ölümü düşünmek ya da ölmek çözüm değil. Sen hele dünyaya getir yavrunu belki onun da huyları değişir. Baktın değişmiyor bosanirsin. Hayat herşeyiyle yaşamaya değer. Ölmek de neymiş..

Canım ya senin bu durumunu okuyunca bende çok üzüldüm zaten insanın canı çok ağır bide böyle sorunlar yinede bebeğine sarıl ne eziyetlerle gelindi bu güne

Çok şükür emiyo oğlum süt arttırıcı çay içiyorm faydsnı gördm.. bu arada sarılıktan yatrdk oğlumu bi gun kaşdk cktk şkür btti oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…