- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.341
Kızlarr hastaneye gittik bugün..
Atlas önceki günlere göre daha az hareket ediyo ve iki gündür ara ara mide bulantım oluyo diye aradım..
Hastaneye gelin monitörleyelim dediler (NST yanii)
İdrar testi aldılar, Tansiyon normaldi, bebeğin kalp atışları da..
ilk defa Nst bağlandı bana cihazı tam bilemiyorum o yüzden ama bebeğin kalp atışı yanında %20-%30 gibi Toco değerleri vardı.. İnternetten baktım sancı değeriymiş..
Ara ara %9'lara düştü maksimum da %90'a çıktı..
Sonra bi idrar testi daha aldılar, su içirdiler ve bi daha monitöre bağladılar..
Bi süre sonra ebe geldi, tansiyon ve monitör değerlerinin iyi olduğunu ama idrarda az miktarda protein çıkışı olduğunu söyledi.
Preeklampsi ihtimali olması için tansiyonun yüksek olması gerekir ama biz bi kan alalım kan değerlerine bakalım dediler..
Kan verdik, eve döndük..
Bebek hareketleri hala çok iyi maşallah..
Kan sonucu kötü çıkarsa gelin die arıyorlar burda, henüz arayan da yok.
Bakalım neler olacak ..
Ben de ayniyim yaa kendimi çok hazırladım normal doguma ama önümüzdeki salı kontrol var ya sezaryen derse...En iyisi dediğin gibi bekleyiş içine girmemek arzuları bilir kuzucuklarinBende şimdi doktordan dönüyorum sancım 60 65 lerde doğum için yetersizmiş bekleyeceğiz ve ultrasyonda baktı gelecek gibi görünmüyor dedi. Beklentiye girmiştim beklemiyorum artık daha 14 günümüz var keyfi bilir asya hanımın.. Doktor hala alttan bakmadı. Çarşamba gel bakalım normal doğuma uygunmuyuz dedi normal doğuma şartladım kendimi pat diye sezeryan derse afallarım..
Son zamanlar gecmez demislerdi hakkaten gecmiyo artik koklamak istiyoruz miniklerimizi acelemiz sabirsizligimiz hep bu yuzden kuzucummBen de ayniyim yaa kendimi çok hazırladım normal doguma ama önümüzdeki salı kontrol var ya sezaryen derse...En iyisi dediğin gibi bekleyiş içine girmemek arzuları bilir kuzucuklarin
Canım ne yaptın emzirebiliyor musun?Ay bilmiyrm tatlm cok uzuluyrm nasil olcak nasil duzene gircek insallah sende bnde duzelebiliriz
Hayirli olsun canım . Kaç saat çektin sancıyi. Bende cumaya kadar sanci gelmezse doktor suni sanci ile alacak bebeğimi.nasıl bir aşamada geçtin . Anlatırmisin
Allah yardimcin olsun canım benim, Rabbim o güzel meleğin le ömür boyu güzel bir hayat nasip eder inşallah, bebisin resmini isteriz...Dua edin kızlar sezeryan A alıyorlar
Allah yardımcın olsun kuzucummmDua edin kızlar sezeryan A alıyorlar
Kızlar süt pompası aldınız mı?
Ben henuz almadım elektronik mi almak iyi manuel mi karar veremedimBen aldım, Philips Avent manuel olanlardan..
Burda ebeler de öneriyo anne sağlığı ve süt kalitesi için..
Ben henuz almadım elektronik mi almak iyi manuel mi karar veremedim
Doktordan cıktım sezeryan tarihi verdi 18mart... çok moralim bozuk bebeğim cok şükür cok sağlıklı ama eşimle cok büyük kavga ettik. Bebeğimin eksiklerini ne zaman alırız dedim patladı bana düşüncesizmişim bencilmişim neler neler.. oysaki birşey istemedim bi arabayı söyledim bide ufak eksiklerimi.. düzgün bir şekilde ama onun siniri farklıydı hastaneye götürdüğü içindi. Lafları o kadar ağırdıki dayanamıyorım kızlar psikolojim bozuldu durumları o kadar iyiki desem cebinde para yok alamıyor..ama işleri yogunmuş sorumlulugu ona atıyormusum. İsim konusunda ağzına geleni söyledi ne kadar ağladım bilemezsiniz vicdanmı bu? Benimle evlendiğine cok pişmanmıs... bende pişmanım bu hayatı yasadıgıma iki hafta kalmısken dogumuma ölmek istedim kızımla. Kıyamıuorum ona ama dayanamıyorum.. eve gelmicem dedi tamam dedim eve geldim ve mahfoldum cok kötüyüm su an intiharı bile düşünüyorum 2 yıl boyunca cok cektim her konuda ama dayanamıyorum artık bebeğime kıyamıyorum onuda sevmiyorum artık cok kötüyüm cok..........
Yahu dur bi..
Bak azıcık kalmış kucağına almana kızını..
Saçmalama.. Ne ölmesi ne intiharı..
Senin karnında dünyanın en güzel mucizesi var..
Eşinin, eşinin ailesi hakkındaki düşüncelerimi biliyosun, buraya yazmiicam..
Ama senin gücün kızın. Senin gücün sen'sin..
Silkelen bi an önce ve hak ettiğin değeri kimseden bekleme, öncelikle sen kendine ver..
Doktordan cıktım sezeryan tarihi verdi 18mart... çok moralim bozuk bebeğim cok şükür cok sağlıklı ama eşimle cok büyük kavga ettik. Bebeğimin eksiklerini ne zaman alırız dedim patladı bana düşüncesizmişim bencilmişim neler neler.. oysaki birşey istemedim bi arabayı söyledim bide ufak eksiklerimi.. düzgün bir şekilde ama onun siniri farklıydı hastaneye götürdüğü içindi. Lafları o kadar ağırdıki dayanamıyorım kızlar psikolojim bozuldu durumları o kadar iyiki desem cebinde para yok alamıyor..ama işleri yogunmuş sorumlulugu ona atıyormusum. İsim konusunda ağzına geleni söyledi ne kadar ağladım bilemezsiniz vicdanmı bu? Benimle evlendiğine cok pişmanmıs... bende pişmanım bu hayatı yasadıgıma iki hafta kalmısken dogumuma ölmek istedim kızımla. Kıyamıuorum ona ama dayanamıyorum.. eve gelmicem dedi tamam dedim eve geldim ve mahfoldum cok kötüyüm su an intiharı bile düşünüyorum 2 yıl boyunca cok cektim her konuda ama dayanamıyorum artık bebeğime kıyamıyorum onuda sevmiyorum artık cok kötüyüm cok..........
Ben çok şey yazmak istedim ama üzerime vazife olmayan bir şeyler yazmak istemedim. Herşeyi ve herkesi lütfen unut sadece evladına odaklan, onu kucağına aldığın anı düşün. Kolay değil biliyorum ama stres yapmamaya çalış, üzüntü süt oluşumunu engelliyor benim ablam bu yüzden bebeğini emziremedi ve emin ol bu daha üzücü. Eden bulur, bunu da unutma Allah büyük...
Allah büyük ama içimdeki acı çok büyük herşeye neden olucak stresten bebeğime birşey olucak bir yandan korkuyorum bir yandan ölmek istiyorum ama dayanamıyorum... hakkımı o adama helal etmiyorum beni sevmiyormuş o kadar üzgünümki deli gibi titriyorum
Canım ya senin bu durumunu okuyunca bende çok üzüldüm zaten insanın canı çok ağır bide böyle sorunlar yinede bebeğine sarıl ne eziyetlerle gelindi bu güneDoktordan cıktım sezeryan tarihi verdi 18mart... çok moralim bozuk bebeğim cok şükür cok sağlıklı ama eşimle cok büyük kavga ettik. Bebeğimin eksiklerini ne zaman alırız dedim patladı bana düşüncesizmişim bencilmişim neler neler.. oysaki birşey istemedim bi arabayı söyledim bide ufak eksiklerimi.. düzgün bir şekilde ama onun siniri farklıydı hastaneye götürdüğü içindi. Lafları o kadar ağırdıki dayanamıyorım kızlar psikolojim bozuldu durumları o kadar iyiki desem cebinde para yok alamıyor..ama işleri yogunmuş sorumlulugu ona atıyormusum. İsim konusunda ağzına geleni söyledi ne kadar ağladım bilemezsiniz vicdanmı bu? Benimle evlendiğine cok pişmanmıs... bende pişmanım bu hayatı yasadıgıma iki hafta kalmısken dogumuma ölmek istedim kızımla. Kıyamıuorum ona ama dayanamıyorum.. eve gelmicem dedi tamam dedim eve geldim ve mahfoldum cok kötüyüm su an intiharı bile düşünüyorum 2 yıl boyunca cok cektim her konuda ama dayanamıyorum artık bebeğime kıyamıyorum onuda sevmiyorum artık cok kötüyüm cok..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?