- 26 Nisan 2016
- 159
- 112
- 33
- 34
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.381
Züleyha gedik di benim doktor canım o da muayenehane açtı geçen hafta ayrıldı hastaneden de takibimi o yapıyordu gece olmasa o gelecekti doğuma ama onun yerine fatma diye uzman bi doktor girdi personelin hepsi de samimiydi o konuda hiç sıkıntı yaşamadım zaten sancılar artınca kimseyi gözüm görmedi de :) ebeler falan iyiydiGözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Ben de orada doğum yapicam. Senin doktorun kimdi ve doktorun mu girdi doğuma? Memnun kalmışsın anladığım kadarıyla içim rahatladi. Orda doğum yapan tanidigim kimse yoktu çünkü :)
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gelsin de stres yapma akışına bırak herşeyi eşim çok gergindi ben onu sakinleştirmeye çalışmaktan kendim stres yapamadım :)Rabbim biz geri kalanlara da kolay doğum nasip etsin insallah. Sabah bende gidiyorum hastaneye . Cuma kontrolde suyumu az gördü doktor. Buyük ihtimal yarın suni sanci verecek. Gerginlik başladı simdiden
Benim doktorum da Ayfer hanım, maalesef mesai saatleri dışında doguma girmiyormus o yüzden sogumustum oraya:)Züleyha gedik di benim doktor canım o da muayenehane açtı geçen hafta ayrıldı hastaneden de takibimi o yapıyordu gece olmasa o gelecekti doğuma ama onun yerine fatma diye uzman bi doktor girdi personelin hepsi de samimiydi o konuda hiç sıkıntı yaşamadım zaten sancılar artınca kimseyi gözüm görmedi de :) ebeler falan iyiydi
Kızlarrr...
Ben de anne oldum :)
Bu sabah 04:59'da doğdu Atlas'ımız..
Koreanmom :)
Saat 10 gibi suyum geldi sancım yoktu..
12'de hastane eve yolladı kontrol sonrası..
1'de sancı başladı.. 12 dk'da bir.. 8 dk'da bir.. 6 dk'da bir.. 5 dk'da bir..
2'de hastaneye gittik yine.. Açılma nerdeyse 3 cm, 4cm olmadan yatıramayız dediler.. inatlaştım azcık sancım sık die.. Ağrı kesici hap içirdiler.. Kağıt işlerini halletmeye gitti ebe..
Sancım 2 dk'da bir olmaya başladı o ara.. Hayır eve gidemem dedim..
gidersiiiiin dedi..
Gidemem, kendi kendine itmeye başladı dedim..
Saat 3 gibi kontrol ettiler 9 cm'di..
İnanamadılar.. Ben de inanamadım..
Eee suda doğum olcaktı havuzu doldurun dedim iki sancı arası..
Asla yetişemezsin bebek geliyo dediler..
Yetişirim dedim, havuz doldu..
Bitmek bilmedi o süreç..
04:20 gibi havuza girdim ben..
04:59 Atlas doğdu..
İkimiz de iyiyiz, evdeyiz çok şükür..
Rabbimin mucizesi..
Allah geride kalan anne adaylarımıza yardım etsin, duamdasınız..
Sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın inşallah :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı geri kalanlaraKızlarrr...
2'de hastaneye gittik yine.. Açılma nerdeyse 3 cm, 4cm olmadan yatıramayız dediler.. inatlaştım azcık sancım sık die.. Ağrı kesici hap içirdiler.. Kağıt işlerini halletmeye gitti ebe..
gidersiiiiin dedi..
Bitmek bilmedi o süreç..
Rabbimin mucizesi..
Ayy gözünüz aydın olsun canım, Allah analı babalı, sağlıklı büyütmeyi nasip etsin oglumun adasini :)Darısı bizim başımıza inşallah
Amiiin , çok teşekkürler.. Haberlerini bekliyorumm :)Ayy ne güzel hemen doğmuş ya . Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Yarın gece bende yazarim insallah güzel doğum hikay emi
Amiin çok teşekkürler kuzum.. ikimiz de iyiyiz çok şükür..Canım benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :))) cok sevindim suyum geldi diyince merak catladım su yazdıgını görene kadar :))) nasılsın atlas bebek nasıl suda dogurdun ya helal sana :) en kısa zamanda rahat bir an buldugunda bize geri dön fotografını bekliyorum prensimin :))
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı geri kalanlara
Tatlm cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ne guzel cogaliyruzAmiiin Allah razı olsun, inşallah bi' avazda :)
Amiiin , çok teşekkürler.. Haberlerini bekliyorumm :)
Amiin çok teşekkürler kuzum.. ikimiz de iyiyiz çok şükür..
Suda doğum şahane bi deneyimdi, herkese se tavsiye ederim galiba :))
Âminn Allah razı olsunn.. Darısı bebeklerini kucaklamayı bekleyen herkesin başına :)
Herkese çooook teşekkürler,
Allah razı olsun... Ne güzel bişi burdan birbirimize destek olmak :)
Canım canım Allah razı olsunnTatlm cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ne guzel cogaliyruz
Bzde dertliyz hem sariligimiz var hem de gaz sancilarimiz basladi ;(
Gozunaydin canım sağlıkla büyüt oğlunu inşallahKızlar bende çok şükür normal doğumla oğluşuma kavuştum. Perşembe günü saat 2 buçukta alttan suni sancı verdiler 22.40 da oğlum dünyaya geldi. Son 2 saat çok kötü geçti nefes almayı unutuyorum sandım etrafımda ne oluyo çoğunun farkında bile değildim masada 5. Ikınmada falan doğum oldu. Doktorumuz ebemiz çok iyilerdi Esenler avicenna hastanesinde doğum yaptım. Çok tatlı bana benzeyen bi oğluşum var 22. Haftada aldığımız ultrason resminin aynısı görür görmez hiç değişmemiş dedim Rabbim herkese sağlıklı bir şekilde yavrusuna kavuşmayı nasip etsin. Bu arada yüzü sarılaştı sarılık var sanırım yarın kontrole gidecez inşallah kısa zamanda düzelir o da. İlk gün emzirmede baya sıkıntı yaşadık ama gece hallettim. Emzirirken ellerini kundak yapın memeye konsantre olamıyor memeyi verirken ucunu hafif sıcak suyla yumuşatın ya da sıkın biraz süt çıkınca verin öyle hemen alıyor emdikçe göğsüm şişti süt geldi çok şükür. Bizim macera da böyle başladı kısaca özet geçtim öpüyorum hepinizi güzel dilekleriniz için
Yaa ne güzel darisi başımıza doğum hiksayelerinizi duydukça daha cesur hissediyorum kendimi umarım biz de başarıriz doğurmayıKızlarrr...
gidersiiiiin dedi..
Bitmek bilmedi o süreç..
Rabbimin mucizesi..
Aynen canim 1 ay sonunda gecmezse o zamn isin veriliyor ya da max sınırı gecerse veriliyorCanım canım Allah razı olsunn
Emzirerek geçmesini mi bekliyo doktor? Işın verilmesi gibi bişiler okuyodum ama?
Allah 'ın dediği olur vakti saatini bekliyor sağlıklı gelsinde geç gelsinKızlar sabah toplanıp gittik doğuma gider gibi. Hiç sancim çıkmadı. Doktor bebeğin keyfi yerinde perşembe gel dedi. Geri döndük bizde :)
Canım ne yaptın emzirebiliyor musun? Ben hala emziremiyorum.Allah sağlıkla kucağınıza versn insallah.. bende emzirme derdine düştüm inşallh hemen ayaklanır oğluma bakarm
Ben sütümü sağıyorum biberon ile veriyorum. Çok üzülüyorum.Canim silikon ucu ile cozum bulabildim iyi kotu emziriyrm ama sarilikla ugrasiyrz smdi sn nptn
Ayfer hanıma bi kere muayene oldum çok hayal kırıklığı yaşadım resmen azarlamıştı beni ağzımı açıp da bi cümle diyememiştim kalakalmıştım öyle. Ama züleyha Hanım çok ilgili hiç kırmadı sertan aksu da on numara doktor erkek olduğu için çok tercih etmiyorlar ama doktor gibi doktor yani. İstersen o doktor doğuma giriyor ama mesai haricinde fark ücreti alıyorlar onu vezneden görüşüyorsun canımBenim doktorum da Ayfer hanım, maalesef mesai saatleri dışında doguma girmiyormus o yüzden sogumustum oraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?