Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Züleyha gedik di benim doktor canım o da muayenehane açtı geçen hafta ayrıldı hastaneden de takibimi o yapıyordu gece olmasa o gelecekti doğuma ama onun yerine fatma diye uzman bi doktor girdi personelin hepsi de samimiydi o konuda hiç sıkıntı yaşamadım zaten sancılar artınca kimseyi gözüm görmedi de :) ebeler falan iyiydi

Rabbim biz geri kalanlara da kolay doğum nasip etsin insallah. Sabah bende gidiyorum hastaneye . Cuma kontrolde suyumu az gördü doktor. Buyük ihtimal yarın suni sanci verecek. Gerginlik başladı simdiden
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla gelsin de stres yapma akışına bırak herşeyi eşim çok gergindi ben onu sakinleştirmeye çalışmaktan kendim stres yapamadım :)

Benim doktorum da Ayfer hanım, maalesef mesai saatleri dışında doguma girmiyormus o yüzden sogumustum oraya:)

Canım benim hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :))) cok sevindim suyum geldi diyince merak catladım su yazdıgını görene kadar :))) nasılsın atlas bebek nasıl suda dogurdun ya helal sana :) en kısa zamanda rahat bir an buldugunda bize geri dön fotografını bekliyorum prensimin :))

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı geri kalanlara

Ayy gözünüz aydın olsun canım, Allah analı babalı, sağlıklı büyütmeyi nasip etsin oglumun adasini :)Darısı bizim başımıza inşallah

Amiiin Allah razı olsun, inşallah bi' avazda :)

Ayy ne güzel hemen doğmuş ya . Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Yarın gece bende yazarim insallah güzel doğum hikay emi
Amiiin , çok teşekkürler.. Haberlerini bekliyorumm :)

Amiin çok teşekkürler kuzum.. ikimiz de iyiyiz çok şükür..
Suda doğum şahane bi deneyimdi, herkese se tavsiye ederim galiba :))

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün darısı geri kalanlara

Âminn Allah razı olsunn.. Darısı bebeklerini kucaklamayı bekleyen herkesin başına :)

Herkese çooook teşekkürler,
Allah razı olsun... Ne güzel bişi burdan birbirimize destek olmak :)

Tatlm cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ne guzel cogaliyruz
Bzde dertliyz hem sariligimiz var hem de gaz sancilarimiz basladi ;(

Tatlm cok sevindim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ne guzel cogaliyruz
Bzde dertliyz hem sariligimiz var hem de gaz sancilarimiz basladi ;(
Canım canım Allah razı olsunn
Emzirerek geçmesini mi bekliyo doktor? Işın verilmesi gibi bişiler okuyodum ama?

Gozunaydin canım sağlıkla büyüt oğlunu inşallah

Yaa ne güzel darisi başımıza doğum hiksayelerinizi duydukça daha cesur hissediyorum kendimi umarım biz de başarıriz doğurmayı ve sağlıkla alırız minikleri kucagimiza

__karamel__ gozun aydin gecmis bitmis :)

Ben de bugun kontrolden geldim. 3243 gr ve 52 cm benim tosun. Normal dogum sansim %10a dustu. Sezeryan bile olcak olsam normal dogum baslangicini beklicek doktorum. En gec 20sine kadar, sonra tarih sectircek artik. Alistim iyice sezeryan fikrine ben de :)
Hepimiz tosuncuklara kolayca kavusalim umarim :)

Gecen hafta cati muayenemi yapmisti zaten ama bu hafta baska sebepten yine alttan muayene yapinca catina da bakiim gelisme var mi dedi. Muayeneden beri cocugum sanki asagi dogru ittirip duruyo kendini. Hayir kanala girmemisti hala donup duruyo dedi, catim da dar giremiyo da zaten. Acitiyo bi de ziplayip duruyorum. Gecen hafta olmamisti boyle bisey, muayeneyle alakasi var mi ki?

Kızlar sabah toplanıp gittik doğuma gider gibi. Hiç sancim çıkmadı. Doktor bebeğin keyfi yerinde perşembe gel dedi. Geri döndük bizde :)

Canim silikon ucu ile cozum bulabildim iyi kotu emziriyrm ama sarilikla ugrasiyrz smdi sn nptn
Ben sütümü sağıyorum biberon ile veriyorum. Çok üzülüyorum.
Aynı şekilde canım bizde sarılık ile uğraşıyoruz.
İnşallah bir an önce atlatırlar.

Benim doktorum da Ayfer hanım, maalesef mesai saatleri dışında doguma girmiyormus o yüzden sogumustum oraya:)
Ayfer hanıma bi kere muayene oldum çok hayal kırıklığı yaşadım resmen azarlamıştı beni ağzımı açıp da bi cümle diyememiştim kalakalmıştım öyle. Ama züleyha Hanım çok ilgili hiç kırmadı sertan aksu da on numara doktor erkek olduğu için çok tercih etmiyorlar ama doktor gibi doktor yani. İstersen o doktor doğuma giriyor ama mesai haricinde fark ücreti alıyorlar onu vezneden görüşüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…