- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.401
Madela almıştım ama daha kullanmadım tabiKızlar süt pompası aldınız mı?
Canım ne kadar sürede ayıldın ve sonrasında ne kadar sürede kendine geldin, millet ayilmadan korktukları için epiduralı tavsiye ediyorda ondan merak ettim?
canım tecrübeli kuzenim dün arayıp aaa aklında olsun karbonatlı su kullandım hiç meme yaram olmadı hem de bebekçiğin ağzındaki pamukçuğa iyi geliyor dedi.. bugün Lansinoh la birlikte emzirmeden önce sildim karbonatlı suyla.. Deneyebilirsin.. Süt sıtması için de Lansinoh'un sıcak soğuk terapisini aldık hemen.. Sıcak olan damarları açıp rahatlatıyor.. Soğuk olan acıları dindiriyor.. Aynı zamanda pompasına da takılabilen cicişli mor kılıfları var..Meme ucum yara oldu emmeyince oğlum emzirince ben ağlıyorum. Lansinoh bana mısın demiyor. acıdan ememediği için sertlikler oluştu sağıp dolaba atmaya başladım. Süt ateşi yaşıyorum iki gündür ateş ve titreme var sağdım da rahatladım ama 1 saat sonrs yine aynı acı. Bebeğime yarayacağını bilmesem emziremezdim emzirmekten soğudum
Beni de terslese hayatta gitmezdim. Biz onlara mutlu olmak için gidiyoruz neticede. Aslına baktığında doktor çok da mühim değil nasılsa doğal doğumu ebeler yaptırıyor. Teşekkür ederim canım :)Ayfer hanıma bi kere muayene oldum çok hayal kırıklığı yaşadım resmen azarlamıştı beni ağzımı açıp da bi cümle diyememiştim kalakalmıştım öyle. Ama züleyha Hanım çok ilgili hiç kırmadı sertan aksu da on numara doktor erkek olduğu için çok tercih etmiyorlar ama doktor gibi doktor yani. İstersen o doktor doğuma giriyor ama mesai haricinde fark ücreti alıyorlar onu vezneden görüşüyorsun canım
Cnm bn silikon ucu ile care buldm diyebilirm yine aciyr ama dayanabiliyrsnMeme ucum yara oldu emmeyince oğlum emzirince ben ağlıyorum. Lansinoh bana mısın demiyor. acıdan ememediği için sertlikler oluştu sağıp dolaba atmaya başladım. Süt ateşi yaşıyorum iki gündür ateş ve titreme var sağdım da rahatladım ama 1 saat sonrs yine aynı acı. Bebeğime yarayacağını bilmesem emziremezdim emzirmekten soğudum
Emziriyorum cnm çok şkür tutuyo gögüs ucum yara olmaya baslıyo bu sefer cok sızlıyo yinede emziriyom.. zeytin yağı sürüyo. Gögs ucuma krem aldm kullanıyorum bakalm.. bde süt arttırıcı çay içiyorum faydası var tavsiye ederimCanım ne yaptın emzirebiliyor musun? Ben hala emziremiyorum.
Çok sevindim. Ne çayı kullanıyorsun paylaşırsan çok sevinirim. Bende göğüs ucum çok kötü olmuştu ama bir krem kullanıyorum Harika.Emziriyorum cnm çok şkür tutuyo gögüs ucum yara olmaya baslıyo bu sefer cok sızlıyo yinede emziriyom.. zeytin yağı sürüyo. Gögs ucuma krem aldm kullanıyorum bakalm.. bde süt arttırıcı çay içiyorum faydası var tavsiye ederim
Çok sevindim. Ne çayı kullanıyorsun paylaşırsan çok sevinirim. Bende göğüs ucum çok kötü olmuştu ama bir krem kullanıyorum Harika.
Türkiye'de var mı bilmiyorum umarım vardır.
Mutlaka denemelisin. Ağrı sızıyı da alıyor.
Lansinoh marka[/QUOTE
Cnm bnde o krem ise yaramadi
Benimde bebeğim emmiyor.Meme ucum yara oldu emmeyince oğlum emzirince ben ağlıyorum. Lansinoh bana mısın demiyor. acıdan ememediği için sertlikler oluştu sağıp dolaba atmaya başladım. Süt ateşi yaşıyorum iki gündür ateş ve titreme var sağdım da rahatladım ama 1 saat sonrs yine aynı acı. Bebeğime yarayacağını bilmesem emziremezdim emzirmekten soğudum
Neden emzirmiyorsun ki?? Denedin mi hiç göğsünü vermeyi? ?Benimde bebeğim emmiyor.
İnek gibi makine önümde süt sağıyorum. Fışş fışşş
Emziren insan görmek istemiyorum.
Bende çok soğudum uğraşmaktan.
Bebeğimin sarılığı olmasa bu kadar uğraşmam herhalde.
Of offf şükür
Duydum adını burda var evet alcam cnm tşkler.. süt için mamsel still tee adı ılık yas sıcak suyla içiyosun anne ve bebek için faydalı bende memnum kaldımÇok sevindim. Ne çayı kullanıyorsun paylaşırsan çok sevinirim. Bende göğüs ucum çok kötü olmuştu ama bir krem kullanıyorum Harika.
Türkiye'de var mı bilmiyorum umarım vardır.
Mutlaka denemelisin. Ağrı sızıyı da alıyor.
Lansinoh marka
Bizde durum bu
Bi' maşallahınızı alırız..
Fotoğrafta belli olduğu üzere emzirme atleti ve Philips Avent göğüs kalkanı en favori ikilimiz
Atlas bebek emiyo, uyuyo, uyanıyo, altı temizleniyo, yine emiyo, yine uyuyo..
Göğüs ucu için emzirme sonrası Lansinoh ve duş sonrası hindistan cevizi yağı kullanıorum..
Humana still tea emzirme çayı içiyorum.. Bol su içip , Atlas uyuduğunda ben de uyuyorum..
Böylece gece uyanık kalmak keyifli olabiliyo
Sarılığı hafif var , ama vaktinde doğduğu için, kilosu iyi diye kolay atlatmasını bekliyoruz.. Cuma günü topuk kanı almaya ebemizin ev ziyareti var.. Bi kontrol eder artık bakalım ne durumdayız
Sizlerin bebişleri nasıllar? Totosunun fotosunu paylaşın biz de bi' maşallah diyelim bence..
Doğum için gün sayan herkese Rabbimden kolaylıklar dilerim.. Mucize bu kalpler, mucize
Kırk bir kere maşallahBizde durum bu
Bi' maşallahınızı alırız..
Fotoğrafta belli olduğu üzere emzirme atleti ve Philips Avent göğüs kalkanı en favori ikilimiz
Atlas bebek emiyo, uyuyo, uyanıyo, altı temizleniyo, yine emiyo, yine uyuyo..
Göğüs ucu için emzirme sonrası Lansinoh ve duş sonrası hindistan cevizi yağı kullanıorum..
Humana still tea emzirme çayı içiyorum.. Bol su içip , Atlas uyuduğunda ben de uyuyorum..
Böylece gece uyanık kalmak keyifli olabiliyo
Sarılığı hafif var , ama vaktinde doğduğu için, kilosu iyi diye kolay atlatmasını bekliyoruz.. Cuma günü topuk kanı almaya ebemizin ev ziyareti var.. Bi kontrol eder artık bakalım ne durumdayız
Sizlerin bebişleri nasıllar? Totosunun fotosunu paylaşın biz de bi' maşallah diyelim bence..
Doğum için gün sayan herkese Rabbimden kolaylıklar dilerim.. Mucize bu kalpler, mucize
Yurtdışındayım. Hemen internetten bakacağım.Duydum adını burda var evet alcam cnm tşkler.. süt için mamsel still tee adı ılık yas sıcak suyla içiyosun anne ve bebek için faydalı bende memnum kaldım
Evet denedim. Bebeğim 2.200 gr iki kere çekiyorNeden emzirmiyorsun ki?? Denedin mi hiç göğsünü vermeyi? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?