Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ay bilmiyrm biz 16 gun olduk gecmedi korkuyrm panik annelerden oldum

Ben daha doğurmadım ya :/// bizimki sanki suyu azalmıs sekli cıkıyor karnımda cok şükür kilosu iyi doktorum bir sorun olmazsa doguma kadar 4 kilo olur dedi gecen hafta 3300 dü. Zaten sezeryan olucam secimim yok maalesef:// birde hareketlerimiz azaldı korkuyorum hareket etmeyince :/

Maşallah nasıl bi tatlılık ya. Size bir şey sprucam o emzirme yastığı işinize yaradı mı acaba? Kullanışlı mı? Ben almadım ama alsammı die düşünüyorum.
Bu yastığa bayılıyorum
Gaz çıkartmada,
Kakasını yapamadığında oraya koyuyorum.
Masajla destek veriyorum.
Süt verirken yerleştiriyorum göbeğime hem belim ağrımıyor. Hem rahat.
Tavsiye ederim

Kızlar oğlum bugün ilk kontrolünde sarılık derecesi 19.29 çıkınca küveze yoğun bakıma alındı yanında da kalamadım eve dönmel zorunda kaldım ondan ayrılmak ölüm gibiydi ik ayrılmamızı bu kadar erken beklemiyordum aklıma geldikçe ağlıyorum göğsüm sızlasa acaba ağlıyormu diyorum. Dua edin kavuşayım yavruma en kısa zamanda

Kiyamam yaa uzme kendini en kısa zamanda iyileşir gelir annesinin kucağına inşallah Allah başka dert keder vermesin bebislerimize sabret canım hastanede emin ellerde bebeğin içini ferah tut

Ben de daha doğum yapmadım haftalarımız aynı benim bebiş cumartesi 2kilo 700 gibi dedi pazartesi sezaryan olucam aynen hareketler duruyor mesala dün gün boyu beni tedirgin etti hemen panik oluyorum

Ben de daha doğum yapmadım haftalarımız aynı benim bebiş cumartesi 2kilo 700 gibi dedi pazartesi sezaryan olucam aynen hareketler duruyor mesala dün gün boyu beni tedirgin etti hemen panik oluyorum

Benimki su an 37 haftalık haftaya dogumum allah nasip ederse :) adet sancısı gibi bir sancı giriyor afedersin ishal oluyorum ama cok ağrı yapıyor gecen hafta enfeksiyon cıkmıstı o yüzdenmi acaba.. birde krampla birlikte acayip cogalıyor korkuyorum dogurucam diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…