- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.441
Ay bilmiyrm biz 16 gun olduk gecmedi korkuyrm panik annelerden oldumCanım çok sağol.
Ben senin gibi üzülmüyorum
Belki de burdaki ebelerden kaynaklanıyor.
Sarılık var diyorum ebeye evet normal 3-4 haftaya geçer. Diyor.
Bence relax ol. Bak aliş'im doğalı 22 gün oldu.
Sarılık hala geçmedi. Gözleri bile hafif sarı
İnşallah kısa zamanda geçecek canım.
Relaxxxx
Biz bugün 23 günlük olduk:)
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza olsun inşallah.Maşallah size ya cok tatlı :)))
Maşallah nasıl bi tatlılık ya. Size bir şey sprucam o emzirme yastığı işinize yaradı mı acaba? Kullanışlı mı? Ben almadım ama alsammı die düşünüyorum.Bi toto fotoğrafı da bizden
Biraz küçüğüz malum içerde fazla kalamadık
Bu yastığa bayılıyorumMaşallah nasıl bi tatlılık ya. Size bir şey sprucam o emzirme yastığı işinize yaradı mı acaba? Kullanışlı mı? Ben almadım ama alsammı die düşünüyorum.
Biz bugün 23 günlük olduk:)
Evet benziyor yavrum benimAy maşallah kırk bir keree..
Yalnız Atlas'a benzettim bi an.. Bakar mısın ? :)
Maşallah kuzucuğa:)))Ay maşallah kırk bir keree..
Ya ama ya yerim ben bunları maşallah hepsineAy maşallah kırk bir keree..
Kiyamam yaa uzme kendini en kısa zamanda iyileşir gelir annesinin kucağına inşallah Allah başka dert keder vermesin bebislerimize sabret canım hastanede emin ellerde bebeğin içini ferah tutKızlar oğlum bugün ilk kontrolünde sarılık derecesi 19.29 çıkınca küveze yoğun bakıma alındı yanında da kalamadım eve dönmel zorunda kaldım ondan ayrılmak ölüm gibiydi ik ayrılmamızı bu kadar erken beklemiyordum aklıma geldikçe ağlıyorum göğsüm sızlasa acaba ağlıyormu diyorum. Dua edin kavuşayım yavruma en kısa zamanda
allah yardımcınız olsun.. ne durumdasınız? bizleri de haberdar edin..Kizlar nisanim geldi sancilarin sikligi ve siddeti artti sabahi bekleyecegim bu sekilde sancilarimi evde cekmek istiyorum Rabbim kolaylik versib dua edin
Ben de daha doğum yapmadım haftalarımız aynı benim bebiş cumartesi 2kilo 700 gibi dedi pazartesi sezaryan olucam aynen hareketler duruyor mesala dün gün boyu beni tedirgin etti hemen panik oluyorumBen daha doğurmadım ya :/// bizimki sanki suyu azalmıs sekli cıkıyor karnımda cok şükür kilosu iyi doktorum bir sorun olmazsa doguma kadar 4 kilo olur dedi gecen hafta 3300 dü. Zaten sezeryan olucam secimim yok maalesef:// birde hareketlerimiz azaldı korkuyorum hareket etmeyince :/
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunallah yardımcınız olsun.. ne durumdasınız? bizleri de haberdar edin..
Hayırlı haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunKizlar nisanim geldi sancilarin sikligi ve siddeti artti sabahi bekleyecegim bu sekilde sancilarimi evde cekmek istiyorum Rabbim kolaylik versib dua edin
Ben de daha doğum yapmadım haftalarımız aynı benim bebiş cumartesi 2kilo 700 gibi dedi pazartesi sezaryan olucam aynen hareketler duruyor mesala dün gün boyu beni tedirgin etti hemen panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?