- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.461
İnanki aynı şeyler benim yaşadıklarımı yazıyorsun bende 37artı 3 pazartesi 38 de alacak sancılarıda sordum normalde adet sancısı doğum belirtisi defi ama nst de çıkmadı ishal bende var karın ağrısıbazen çoğalıyor bakalım nolucak ben bugün tekrar nstye gidecem son kontrolüm var tahliller bakalım hayırlısı ikimiz içindeBenimki su an 37 haftalık haftaya dogumum allah nasip ederse :) adet sancısı gibi bir sancı giriyor afedersin ishal oluyorum ama cok ağrı yapıyor gecen hafta enfeksiyon cıkmıstı o yüzdenmi acaba.. birde krampla birlikte acayip cogalıyor korkuyorum dogurucam diye :))
İnanki aynı şeyler benim yaşadıklarımı yazıyorsun bende 37artı 3 pazartesi 38 de alacak sancılarıda sordum normalde adet sancısı doğum belirtisi defi ama nst de çıkmadı ishal bende var karın ağrısıbazen çoğalıyor bakalım nolucak ben bugün tekrar nstye gidecem son kontrolüm var tahliller bakalım hayırlısı ikimiz içindeBenimki su an 37 haftalık haftaya dogumum allah nasip ederse :) adet sancısı gibi bir sancı giriyor afedersin ishal oluyorum ama cok ağrı yapıyor gecen hafta enfeksiyon cıkmıstı o yüzdenmi acaba.. birde krampla birlikte acayip cogalıyor korkuyorum dogurucam diye :))
MaşallhBiz bugün 23 günlük olduk:)
Masallah kuzuyaOğluşum meme beklerken Allah esirgesin
İnanki aynı şeyler benim yaşadıklarımı yazıyorsun bende 37artı 3 pazartesi 38 de alacak sancılarıda sordum normalde adet sancısı doğum belirtisi defi ama nst de çıkmadı ishal bende var karın ağrısıbazen çoğalıyor bakalım nolucak ben bugün tekrar nstye gidecem son kontrolüm var tahliller bakalım hayırlısı ikimiz içinde
Allah razı olsun saol cnmMasallah kuzuya
Rabbim yardimcn olsun tatlm tek avazda insallahKızlar benim yatış yapıldı suni sanci verdiler sağlam kasılmalarim var bekliyoruz. Dua edin lütfen acilma olmazsa sezeryan olacak
Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin dualarimiz sizinle güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar benim yatış yapıldı suni sanci verdiler sağlam kasılmalarim var bekliyoruz. Dua edin lütfen acilma olmazsa sezeryan olacak
Maşallah ya ne tatlıBiz bugün 23 günlük olduk:)
Ayy hadi gozunaydin canım bekle bekle geriliyo insan ben hala beklemedeyim mesela darisi başımıza son durumlar ne haber ver lütfen güzel haberlerini bekliyoruzKizlar nisanim geldi sancilarin sikligi ve siddeti artti sabahi bekleyecegim bu sekilde sancilarimi evde cekmek istiyorum Rabbim kolaylik versib dua edin
hayırlısı olsun, gelmiştir heralde bebiş :)Kızlar benim yatış yapıldı suni sanci verdiler sağlam kasılmalarim var bekliyoruz. Dua edin lütfen acilma olmazsa sezeryan olacak
En güzel kavuşma... Tebrik ederim canımSlm kızlar bir türlü yazamadım çok şükür bende anne oldum oğluma kavuştum. Normal doğum yaptım. Tüm annelere evlatları hayirli olsun .
Gözünaydın canim sağlıkla büyüt oglusunuKızlar ben de oğluma kavuştum bugün acil sezaryana aldılar kalp atışı yavaşlamış iki kilo altıyüz doğdu sağlığı iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?