Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

İnanki aynı şeyler benim yaşadıklarımı yazıyorsun bende 37artı 3 pazartesi 38 de alacak sancılarıda sordum normalde adet sancısı doğum belirtisi defi ama nst de çıkmadı ishal bende var karın ağrısıbazen çoğalıyor bakalım nolucak ben bugün tekrar nstye gidecem son kontrolüm var tahliller bakalım hayırlısı ikimiz içinde

İnanki aynı şeyler benim yaşadıklarımı yazıyorsun bende 37artı 3 pazartesi 38 de alacak sancılarıda sordum normalde adet sancısı doğum belirtisi defi ama nst de çıkmadı ishal bende var karın ağrısıbazen çoğalıyor bakalım nolucak ben bugün tekrar nstye gidecem son kontrolüm var tahliller bakalım hayırlısı ikimiz içinde

Bende de adet olacakmışım gibi bir his, hafif karın agrisi ve günde 2 kez giren 5 saniyelik sancı dışında bişey yok. Bugün kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz. Geçen hafta aşağıya inmiş çok beklemez demişti :) 14 Mart olur inşallah doğum tarihi :)

Aynen canım dogumumuz yaklastı bende bugün son kontrolleri yapıp cantayı kapının önüne koyucam. Arkadasım da hastane süslerini getiricek birlikte yapıcaz bakalım :))) bebişler artık büyüdü simdi gelse bile gönül rahatlıgıyla gelir inşallahh

Kizlar nisanim geldi sancilarin sikligi ve siddeti artti sabahi bekleyecegim bu sekilde sancilarimi evde cekmek istiyorum Rabbim kolaylik versib dua edin
Ayy hadi gozunaydin canım bekle bekle geriliyo insan ben hala beklemedeyim mesela darisi başımıza son durumlar ne haber ver lütfen güzel haberlerini bekliyoruz

Oğlum küvezden çıktı çok şükür bilrubin derecesi düşmüş bir ay içinde tekrarlayabilirmiş. Birde eve döndük ama ışığa tepki olarak yükseliyormu diye bakacaklarmış yarın yine kontrolümüz var dua edin de birşey çıkmasın ondan ayrı kalmak çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…