- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.481
Allahım ne tatlı seysiniz siz öyle maşallah, ben mayıs annesi bi ihtimal haziran annesi adayıyım ama sizleri böyle görmek çok guzelBizde durum bu
Bi' maşallahınızı alırız..
Fotoğrafta belli olduğu üzere emzirme atleti ve Philips Avent göğüs kalkanı en favori ikilimiz
Atlas bebek emiyo, uyuyo, uyanıyo, altı temizleniyo, yine emiyo, yine uyuyo..
Göğüs ucu için emzirme sonrası Lansinoh ve duş sonrası hindistan cevizi yağı kullanıorum..
Humana still tea emzirme çayı içiyorum.. Bol su içip , Atlas uyuduğunda ben de uyuyorum..
Böylece gece uyanık kalmak keyifli olabiliyo
Sarılığı hafif var , ama vaktinde doğduğu için, kilosu iyi diye kolay atlatmasını bekliyoruz.. Cuma günü topuk kanı almaya ebemizin ev ziyareti var.. Bi kontrol eder artık bakalım ne durumdayız
Sizlerin bebişleri nasıllar? Totosunun fotosunu paylaşın biz de bi' maşallah diyelim bence..
Doğum için gün sayan herkese Rabbimden kolaylıklar dilerim.. Mucize bu kalpler, mucize
rabbim yar ve yardımcın olsun canımKizlar nisanim geldi sancilarin sikligi ve siddeti artti sabahi bekleyecegim bu sekilde sancilarimi evde cekmek istiyorum Rabbim kolaylik versib dua edin
Kızlar normal yapamadım. Sabah 2 cm açıklıkla yattım normal doğumu zorladık a açılma 4 cm den ileri gitmedi. Kalp atışları düştü. Acil sezeryana girdik. Çok şükür iyiyiz ikimizde. Bebek kakasını yapmış ama yutmamis.
Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün.Kızlar normal yapamadım. Sabah 2 cm açıklıkla yattım normal doğumu zorladık a açılma 4 cm den ileri gitmedi. Kalp atışları düştü. Acil sezeryana girdik. Çok şükür iyiyiz ikimizde. Bebek kakasını yapmış ama yutmamis.
Seni çok iyi anlıyorum.Oğlum küvezden çıktı çok şükür bilrubin derecesi düşmüş bir ay içinde tekrarlayabilirmiş. Birde eve döndük ama ışığa tepki olarak yükseliyormu diye bakacaklarmış yarın yine kontrolümüz var dua edin de birşey çıkmasın ondan ayrı kalmak çok kötü.
Canımmm ne durumdasınız? Bebiş nasıl?Ay bilmiyrm biz 16 gun olduk gecmedi korkuyrm panik annelerden oldum
Cnm sorma moralm cok bozuk bugun saglik ocagndan aradilar tsh degeri yuksek cikms bi daha topuk kani aldilar 2 hafta snra sonuc cikcakms ;( dua edin dussun degrCanımmm ne durumdasınız? Bebiş nasıl?
Amin inşallah geçer.Cnm sorma moralm cok bozuk bugun saglik ocagndan aradilar tsh degeri yuksek cikms bi daha topuk kani aldilar 2 hafta snra sonuc cikcakms ;( dua edin dussun degr
Bana da braz gecms gbi geldi yuzu aciliyr.gbi ama bilmiyrm 1 aylik olunca tekrar test yapilcakAmin inşallah geçer.
Canım bizim gözler bile sarıydı. 4 gecedir,Işık'ta yatırıyorum. Baya bir sarılık geçti.
Sen neler yaptın?
Canlar bende dun sabah 8 de normal yollarla asyami kucagima aldim rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok iyiyiz ve mutluyuz ana kiz
Hayrli olsun tatlm cok sevindm Rabbim anali babali saglikla buyutsnCanlar bende dun sabah 8 de normal yollarla asyami kucagima aldim rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok iyiyiz ve mutluyuz ana kiz
Canimm gozunuz aydin mutlulugunuz daim olsun hep:)Canlar bende dun sabah 8 de normal yollarla asyami kucagima aldim rabbim herkese yasatsin bu duyguyu cok iyiyiz ve mutluyuz ana kiz
Canim cok gecmis olsun hic uzulme yenidoganlarda bildigim kadariyla yuksek cikabiliyor. 2.veya 3. Kan tekrari istenebiliyor ve genelde dusuyo kendiliginden ama eger boyle bir triod skintisi varsa da bir ilacla degerleri normale kolaylikla donebiliyor ama ihmal etmemek cok cok onemliCnm sorma moralm cok bozuk bugun saglik ocagndan aradilar tsh degeri yuksek cikms bi daha topuk kani aldilar 2 hafta snra sonuc cikcakms ;( dua edin dussun degr
Haklisin canm insallah duser bizimkisi de dua edinCanim cok gecmis olsun hic uzulme yenidoganlarda bildigim kadariyla yuksek cikabiliyor. 2.veya 3. Kan tekrari istenebiliyor ve genelde dusuyo kendiliginden ama eger boyle bir triod skintisi varsa da bir ilacla degerleri normale kolaylikla donebiliyor ama ihmal etmemek cok cok onemli
Cnm rezene anason kimyon tohum olarak al bunları çay gibi demle içir rahtlar gazını ancısını alır.. hergün az az demle öle içir__karamel__ günaydınnnn canım.
Birşey soracağım. Kime sorduysam bilmiyorlar.
Bebeğim 2 gündür sancıdan kıvranıyor gaz problemi
Bunun için burda bulabileceğim birşeyler var mı?
Tavsiyen var mı?
Eczaneye gideceğim artık nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?