Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Dogum yapan arkadaslara tekrar hayirli ugurlu olsun omurleri guzel olsun biz geri kalanlarda sabirsizlikla ve heyecanla gun sayiyoruz sizin sevinclerinizi paylastikca sabirsizligimiz artiyo sanirim:))
Bende dun geceden beri adet sancisi gibi agri yasiyorum ama tatli tatli bir agri.. bugunde kontrol vardi nst girdim sanci cikmadi ama alttan muayene etti 1 cm acilma var dedi ama hastanede olmani gerektircek bi durum yok diye gerekli tedbirleri anlatarak eve gonderdi bi hafta sonraya kontrol dedi :)hersey hazir bekliyruz ipek kizimi:))

Allahım ne tatlı seysiniz siz öyle maşallah, ben mayıs annesi bi ihtimal haziran annesi adayıyım ama sizleri böyle görmek çok guzel

Gözünüz aydın canım, sağlıkla büyüt bebeğini :)

Gözün aydın. Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün.

Seni çok iyi anlıyorum.
Herşey güzel olacak bizde 2 gün küvezde kaldık.
Çok zordu ama geçti gitti. Darısı yavruna.
Tüm yavrulara.

__karamel__ günaydınnnn canım.
Birşey soracağım. Kime sorduysam bilmiyorlar.
Bebeğim 2 gündür sancıdan kıvranıyor gaz problemi
Bunun için burda bulabileceğim birşeyler var mı?
Tavsiyen var mı?
Eczaneye gideceğim artık nerdeyse

Cnm sorma moralm cok bozuk bugun saglik ocagndan aradilar tsh degeri yuksek cikms bi daha topuk kani aldilar 2 hafta snra sonuc cikcakms ;( dua edin dussun degr
Amin inşallah geçer.
Canım bizim gözler bile sarıydı. 4 gecedir,Işık'ta yatırıyorum. Baya bir sarılık geçti.
Sen neler yaptın?

Cnm sorma moralm cok bozuk bugun saglik ocagndan aradilar tsh degeri yuksek cikms bi daha topuk kani aldilar 2 hafta snra sonuc cikcakms ;( dua edin dussun degr
Canim cok gecmis olsun hic uzulme yenidoganlarda bildigim kadariyla yuksek cikabiliyor. 2.veya 3. Kan tekrari istenebiliyor ve genelde dusuyo kendiliginden ama eger boyle bir triod skintisi varsa da bir ilacla degerleri normale kolaylikla donebiliyor ama ihmal etmemek cok cok onemli

Haklisin canm insallah duser bizimkisi de dua edin

Cnm rezene anason kimyon tohum olarak al bunları çay gibi demle içir rahtlar gazını ancısını alır.. hergün az az demle öle içir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…