Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Saol un kızlar . . Ebebegimde 4 gündür sarilik var halen geçmedi sürekli uyuyor ve emdigi zamanda göğsümde uyuyor emdiği ne kadar belli bilmiyorum. Böyle durumda olan varmı . Çok kötü ve suçlu hissediyorum kendimi yavrum a . Rabbim sağlık verdim inşallah .

Cnm rezene anason kimyon tohum olarak al bunları çay gibi demle içir rahtlar gazını ancısını alır.. hergün az az demle öle içir
Canım burda rezene felan bulamıyorum.
Türk marketleri bana uzak. Ancak haftaya felan gidebilirim. Anason felan hiç görmedim burda ben.
Offf

Kızlar ya bana akıl verin haftaya doğumum var ama cok kötü hissediyorum :/ bu sorumlulugu nasıl tasıyıcam özgürlüğüm olmayacak cok korkuyorum bir bebek bagımlı olucak bana simdiden lohusa depresyonuna girdim :///

Bnde senn gbiyim tatlm sariligi atlatabilmek icin meme de uyudugu icin mama da veriyrm

Canım, bi sebepten bildirimler gelmez olmuş bana
Geç gördüm özür dilerim..
İnşallah bebeğin daha iyidir..
Ama @intense_23 dediği gibi, baharatlar bi çare olabilir.. Onun söylediklerine ek kekik kaynatıp içenler de var..
Türk marketlerine bi bak ama bulamazsan Türk ürünlerini online satış yapan siteler var Londra için..
Londradan kargo yapıyolar bi onları araştır derim..
Bulamazsan ben de burdan bi bakarım , haberlersin beni..

Ne özrü hiç önemli değil.
Ya bu tarz şeyler dışında eczanede bulabileceğim
İlaç yok mudur acaba Türkiye'deki gibi
Of of mama da veriyorum ondan mı acaba.
Bir eczaneye gitmek lazım belki bişeyler vardır.
Gerçi olsada vermezler.

Bir çay aldım. Sanırım polonyalı bir marketti.
Yanlış hatırlamıyorsam.
Rezene papatya karışık bir çay.
Hergün içiyordum. Gaz problemi diye bişey yoktu.
Çay bitti bir daha aynısından bulamadım
Bugün market market gezeyim bari.

Canım giremedim bu yüzden yazamadım.iki sezaryende de aynıydı.aynı yerden ikinci kez kesilince çok birşey farketmedi belli olmuyor.tam iyileşme olduktan sonra daha net belli olur.ikisinde de ağrımla sızımla bebeklerimle ilgilenmek zorunda kaldım çünkü ikisi de prematüre oldu.ağrılarım işimi fazlasıyla zorlaştırdı ama mecburen ayakta olmak zorunda kaldım

Canım sarılıkla ben de savaşıyorum çok şükür artık geçmeye başladı.nerdeyse kalmadı diyebilirim.canım Bi on beş dakika falan emmesi gerekiyor.ben gece gündüz uyumadım bebeğim atlatabilsin diye hatta Bi kaç gün geceli gündüzlü saatte bir zorla uyandırıp verdim bazen uyandıramadığımda ayak tabanlarına ağrı uygulamak zorunda kaldım ya da poposunu yıkadım yüzünü yıkadım.bebeğimi küvöze koymasınlar diye savaştım. Halen iki saatte bir emziriyorum.10.günden sonra azalmaya başladı iyi beslenirse 2 haftada epey düzelme oluyor.emziremediğimde uyandıramadığımda biberonla ya sağıp sütümü veriyorum ya da mama veriyorum.asla aç bırakma max 2 saati geçmesin.çok uyandıramadığın anda ılık şekerli su ver.hatta ben günlük verdim.dayanmak sabırlı olmak çok zor ama sabrın sonu selamettir diyerek 18 günlük oldu ve çok şükür artık normal bir bebek gibi oldu sayılır.rabbim yardımcın olsun

Ayy canım ya eşim ve ailesi mama ya karşılar vermemi istemiyorlar . Surekli yatıyor kaldırmak zor oluyor kalk sa tekrar göysumde 2 dk sonra uyuyor
Mutlaka ya sütünü sağ ya da mama ver dinleme kimseyi.ilk zamanlar Bi kaç hafta vericem sonra vermicem de sonuçta kötüleşirse Allah korusun sen bakamadın olucak

çok zormuş canım allah kolaylık versin gerçekten.. ben de sezeryan oldum 12 günlük tontiş kızım var.. dinlenme fırsatım fazlasıyla oldu annem sayesinde.. o olmasa sanırım zorlanırdım..

Ayy canım ya eşim ve ailesi mama ya karşılar vermemi istemiyorlar . Surekli yatıyor kaldırmak zor oluyor kalk sa tekrar göysumde 2 dk sonra uyuyor
Canim bnmde oyle emerkn uyuyor ama 10 15 dk emmesi icin zorluyrm arada bir mama veriyrm sarilik atlatasiya kdr sn kimseyi dinleme mamayla tam doydugundan emin olursn bide saglik ocagindaki ebe gunluk 3 kasik su ver sarligi atlatmaya yardmci olur ddi

__karamel__ canım birşey daha soracağım.
Humana stil tea çayı burda var mı biliyor musun?

Malesef yok.. Hatta Alman çayı o, Almanyada bulamadık biz :)
Türkiye'den getirttim..
Yalnız kesinlikle işe yarıyo..
Üstünde günde üç kere diyo ama ben günde bi tane içiyorum. Süt maşallah..
olacağı vardı da mı oldu yoksa çaydan mı bilmiyorum.. Tr de tanıdıklarından kargo olarak isteyebilirsin eczanelerde vs satılıyomuş

Çok teşekkür ederim. Annem gelecek
Onunla getirtirim artık.

Bende o çaydn içiyorum .. ondanmı yksa varmıydı bilmiym wala şükr sütüm var iyi kötü emziriyom oğluşumu.. uyuyo uyandırıyom gazı oluyo rezene anason kekik içiriyorm oğluşuma şkür iyiyz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…