Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben sebepsiz yere Ağlıyorum kızlar ya doğum kötü geçti ondan mi acaba. Kendimi halsiz aciz hissediyorum heryer im dokuluyo

Benimde doğum çok kötü geçti apar topar sezaryan olunca tok karnına ameliyata girdim çok fazla narkoz yedim ağrılarım çok bugün dördüncü gün uykusuzluk bir yandan ağrılar gerçekten lohusalık çok yorucu göğüs ucundan çekiyorum çok fena kanıyor bebeğin ağzı kan dolmuştu hamilelik daha mı iyiydi ne

Nasıl oldun belirtilerimiz aynıydı ben acil doğum yaptım

Çok geçmiş olsun canım Bi iki güne ağrıların epey azalacak çok üzülme hepsi geçiyor benim ikinci sezaryenim kaçıncı ameliyatım oldu.göğüs uçları benim de ilk zamanlar aynı seninki gibi oldu sonra yavaş yavaş o da geçiyor çok azaldı benim. Bi iki gün iç çamaşırı giyme uçlarına çamaşırların değmemesine dikkat et çok faydası oluyor sütünü sür sürekli İnan hiç geçmeyecek diyordum epey düzelme oldu.özellikle emzirdikten sonra sütünü sür.

Bi de ben ilk bebeğimde humana still tea kullandım bende hiç Bi etkisi olmadı.kimyonlu rezene çayı daha çok sütümü arttırdı. Bu yüzden rezene arttırıyor diye düşünüyorum
Bişey diyeceğim birde ben hiç yemek yemiyorum yani acıktıkça Mısır gevreği yiyorum.
Çünkü miğdem bulanıyor kusuyorum.
Yemek görmek bile istemiyorum.
Çok ilginç niye bilmiyorum.
Belki ondan sütüm az geliyor olabilir.

E yaaaniiii :)
Hem süt gaz yapmıyo mu?
Ben sabah mesela; keçiboynuzu pekmezi, peynir, domates, salatalık, çekirdekli ekmek, bi yumurta ve su ile kahvaltı yapıyorum..
Öğlen genelde hafif geçiyo, custard, kivi, muz, tahıllı bisküvi , ya da bi kase tarhana vs ile geçiyo..
aralarda humana still tea..
akşam da ya köfte makarna salata
ya ciğer pilav salata
ya ıspanak makarna vs geçiyo..
Geceye doğru kuruyemiş yiyorum ceviz fındık vs..
Ya da bi kase yoğurt..
Su 3lt oluyodur günde ..
Bazen bi fincan da kahve :)

Böyle bişiler işte..

Bende varim kizlar beklemedeyiz:))en son ben varim herhalde
Bende henuz dogurmayanlardanim
Ben de hala doguramayanlardan ... hosbuldum

Ben de varım, sabırsızca bekliyorum gelmesini ama sancı yok açılma yok ağırlaşma yok hareketli ve suyu iyi durumda... bi 9 ay daha durur gibi sanki
Nasıl olcak böyle :) açılma falan olmaz da sezaryen olurum diye çok korkuyorum. Neyden korksam başıma da gelir

Ne yaptıysam olmuyor yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…