- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.521
Bende konukoğlunda yaptımCanım anca Yeni girebildim.üniveriste hastanesinde doğurdum.
Nasıl oldun belirtilerimiz aynıydı ben acil doğum yaptımKızlar ya bana akıl verin haftaya doğumum var ama cok kötü hissediyorum :/ bu sorumlulugu nasıl tasıyıcam özgürlüğüm olmayacak cok korkuyorum bir bebek bagımlı olucak bana simdiden lohusa depresyonuna girdim :///
Ben de varım, sabırsızca bekliyorum gelmesini ama sancı yok açılma yok ağırlaşma yok hareketli ve suyu iyi durumda... bi 9 ay daha durur gibi sankiBir ben mi kaldım doğum yapmayan yaa
Hepiniz bebişlerinizle ilgileniyorsunuz ne güzel :)
Canım o çayı bulamazsan yerine normal rezene alıp demleyebilirsin burda kullanan arkadaşım var daha etkili diyor bence Bi denemelisin hem daha doğal
Çok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim çok sağollllCanım o çayı bulamazsan yerine normal rezene alıp demleyebilirsin burda kullanan arkadaşım var daha etkili diyor bence Bi denemelisin hem daha doğal
Çok geçmiş olsun canım Bi iki güne ağrıların epey azalacak çok üzülme hepsi geçiyor benim ikinci sezaryenim kaçıncı ameliyatım oldu.göğüs uçları benim de ilk zamanlar aynı seninki gibi oldu sonra yavaş yavaş o da geçiyor çok azaldı benim. Bi iki gün iç çamaşırı giyme uçlarına çamaşırların değmemesine dikkat et çok faydası oluyor sütünü sür sürekli İnan hiç geçmeyecek diyordum epey düzelme oldu.özellikle emzirdikten sonra sütünü sür.Benimde doğum çok kötü geçti apar topar sezaryan olunca tok karnına ameliyata girdim çok fazla narkoz yedim ağrılarım çok bugün dördüncü gün uykusuzluk bir yandan ağrılar gerçekten lohusalık çok yorucu göğüs ucundan çekiyorum çok fena kanıyor bebeğin ağzı kan dolmuştu hamilelik daha mı iyiydi ne
Bi de ben ilk bebeğimde humana still tea kullandım bende hiç Bi etkisi olmadı.kimyonlu rezene çayı daha çok sütümü arttırdı. Bu yüzden rezene arttırıyor diye düşünüyorumÇok teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim çok sağollll
Ben de varımBir ben mi kaldım doğum yapmayan yaa
Ben varım 39 haftalik olduk. 1 haftamiz kaldii insallahhh kızıma kavusmayaBir ben mi kaldım doğum yapmayan yaa
Bişey diyeceğim birde ben hiç yemek yemiyorum yani acıktıkça Mısır gevreği yiyorum.Bi de ben ilk bebeğimde humana still tea kullandım bende hiç Bi etkisi olmadı.kimyonlu rezene çayı daha çok sütümü arttırdı. Bu yüzden rezene arttırıyor diye düşünüyorum
Bende henuz dogurmayanlardanimBir ben mi kaldım doğum yapmayan yaa
Bende varim kizlar beklemedeyiz:))en son ben varim herhaldeBir ben mi kaldım doğum yapmayan yaa
Bişey diyeceğim birde ben hiç yemek yemiyorum yani acıktıkça Mısır gevreği yiyorum.
Çünkü miğdem bulanıyor kusuyorum.
Yemek görmek bile istemiyorum.
Çok ilginç niye bilmiyorum.
Belki ondan sütüm az geliyor olabilir.
Bende varim kizlar beklemedeyiz:))en son ben varim herhalde
Bende henuz dogurmayanlardanim
Ben de hala doguramayanlardan ... hosbuldum
Nasıl olcak böyle :) açılma falan olmaz da sezaryen olurum diye çok korkuyorum. Neyden korksam başıma da gelirBen de varım, sabırsızca bekliyorum gelmesini ama sancı yok açılma yok ağırlaşma yok hareketli ve suyu iyi durumda... bi 9 ay daha durur gibi sanki
Ne yaptıysam olmuyor yiyemiyorumE yaaaniiii :)
Hem süt gaz yapmıyo mu?
Ben sabah mesela; keçiboynuzu pekmezi, peynir, domates, salatalık, çekirdekli ekmek, bi yumurta ve su ile kahvaltı yapıyorum..
Öğlen genelde hafif geçiyo, custard, kivi, muz, tahıllı bisküvi , ya da bi kase tarhana vs ile geçiyo..
aralarda humana still tea..
akşam da ya köfte makarna salata
ya ciğer pilav salata
ya ıspanak makarna vs geçiyo..
Geceye doğru kuruyemiş yiyorum ceviz fındık vs..
Ya da bi kase yoğurt..
Su 3lt oluyodur günde ..
Bazen bi fincan da kahve :)
Böyle bişiler işte..
İnşallah iştahın hemencecik açılırNe yaptıysam olmuyor yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?