- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.541
Sorma canım ya ben de korkuyorum bundan sen o kadar gaza gel normal dogurcam falan diye sonrasi sezaryen pufff neyse umarım öyle bişey olmaz ya da hakkımızda hayirlisi mı desekNasıl olcak böyle :) açılma falan olmaz da sezaryen olurum diye çok korkuyorum. Neyden korksam başıma da gelir
Agır olsam anlayacagim mesela ama cok hareketliyim karnim burnumda degil gibi... ama hic mi hareket olmaz. Ya bi anda gelecek ya da sezaryen :-(Nasıl olcak böyle :) açılma falan olmaz da sezaryen olurum diye çok korkuyorum. Neyden korksam başıma da gelir
Agır olsam anlayacagim mesela ama cok hareketliyim karnim burnumda degil gibi... ama hic mi hareket olmaz. Ya bi anda gelecek ya da sezaryen :-(
Bence bi' anda gelecek :)Agır olsam anlayacagim mesela ama cok hareketliyim karnim burnumda degil gibi... ama hic mi hareket olmaz. Ya bi anda gelecek ya da sezaryen :-(
Nasıl olcak böyle :) açılma falan olmaz da sezaryen olurum diye çok korkuyorum. Neyden korksam başıma da gelir
Sorma canım ya ben de korkuyorum bundan sen o kadar gaza gel normal dogurcam falan diye sonrasi sezaryen pufff neyse umarım öyle bişey olmaz ya da hakkımızda hayirlisi mı desek
Agır olsam anlayacagim mesela ama cok hareketliyim karnim burnumda degil gibi... ama hic mi hareket olmaz. Ya bi anda gelecek ya da sezaryen :-(
Kızlar aynı korkuları yaşadım ve korktuğum başıma geldi. 9 ay hep normal doğuma odaklandim. Pozitif normal doğum hikayeleri okudum . O kadar inanmistim ki kendi dogumumun da pozitif olacağına . Ama öyle olmadı . Suni sanci yla başlatılan normal doğum hikayem acil sezeryanla sonlandı. Iki doğum acısı yaşadım ama evladımı saglikla kucağıma alınca geçti cok sukur. Rabbim sizlere kolay doğum lar nasip etsin insallahAynen ben de öyleyim, eğiliyorum kalkıyorum, hiç belirti yok, ağrı yok, sancı yok. Bir anda gelirler inşallah, hayırlısıyla doğsunlar da, 9 ay geçti şu son günler heyecandan geçmek bilmiyor :) Doktor Kontrolün var mı bugünlerde?
Hayırlısıyla, sağlıkla alalım da kucaginiza razıyım ne olursa artık yapacak bişey yok. Senin nasıl geçiyor zamanın kızçenle, herşey yolundadır inşallahKızlar aynı korkuları yaşadım ve korktuğum başıma geldi. 9 ay hep normal doğuma odaklandim. Pozitif normal doğum hikayeleri okudum . O kadar inanmistim ki kendi dogumumun da pozitif olacağına . Ama öyle olmadı . Suni sanci yla başlatılan normal doğum hikayem acil sezeryanla sonlandı. Iki doğum acısı yaşadım ama evladımı saglikla kucağıma alınca geçti cok sukur. Rabbim sizlere kolay doğum lar nasip etsin insallah
Oğlumu kucağıma alınca tüm acılarım geçiyor çok şükür . Evlat kokusu diye bişey varmis hakikaten.Hayırlısıyla, sağlıkla alalım da kucaginiza razıyım ne olursa artık yapacak bişey yok. Senin nasıl geçiyor zamanın kızçenle, herşey yolundadır inşallah
Oğlumu kucağıma alınca tüm acılarım geçiyor çok şükür . Evlat kokusu diye bişey varmis hakikaten.
Nasıl oldun belirtilerimiz aynıydı ben acil doğum yaptım
Estağfurullah canim ne kusuru. Inşallah Rabbim birde kizçe nasip eder:)Ben kız diye hatirliyordum kusura bakma o yüzden kizce yazdım. Binlerce kez şükürler olsun kucaklarımızı evlatsız bırakmayan Rabbime...
Amin canim, inşallah :)Estağfurullah canim ne kusuru. Inşallah Rabbim birde kizçe nasip eder:)
Persembe gidicem insallah. Bakalım ne diyecek. Sancım en son nstde 50nin uzerine çıktı 4 kere ama yeterli degil iste . Dr cok iyi cok guzel dedi yolladi beni :-(Aynen ben de öyleyim, eğiliyorum kalkıyorum, hiç belirti yok, ağrı yok, sancı yok. Bir anda gelirler inşallah, hayırlısıyla doğsunlar da, 9 ay geçti şu son günler heyecandan geçmek bilmiyor :) Doktor Kontrolün var mı bugünlerde?
Ben de şuan doktora gidiyorum bakalım ne diyecek. Benim bütün Nstlerim 20 cikioPersembe gidicem insallah. Bakalım ne diyecek. Sancım en son nstde 50nin uzerine çıktı 4 kere ama yeterli degil iste . Dr cok iyi cok guzel dedi yolladi beni :-(
Hadi hayirli haberler ver insallah. Ben o 50 uzeri sancilari hic hissetmedim mesela. Aa dedim hangi ara sanci girmis :-(Ben de şuan doktora gidiyorum bakalım ne diyecek. Benim bütün Nstlerim 20 cikio
Tatlm kullanabilirsen eger silikon uc kullan ucu biberon gibi oldgu icin bebegn anlamayack seni rahat emicekMerhaba kızlar bebişler oldukca daha az buraya girebilmeye başladık çünkü bize muhtaç dünya tatlısı varlıklar var artık.. :) henüz doğum yapmamış olan arkadaşlar Rabbim kolay doğumlar nasip etsin çekilen tüm acılar evlat kokusu alındığı an geçiyor.. Sonra farklı endişeler başlıyo ben mesela iki saatte bir emzirme işini beceremedim uyandıramadım uzun süre aç kalmış kuzum çok ağladı doktora götürdük doktor aç kalmış deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü. İçimin acısını vicdanımın sızını tarif edemiyorum size.. Mecburen mama verdik doyurduk sütüme baktılar yeteri kadar var ama kızım biberonu alınca göğsüme sarılmamaya başladı bir iki çekiyo bırakıyo zorlamıyo kendini mecburen sağıp veriyorum aç kalmasın diye emmeyi bırakacak diye çok üzülüyorummm :/
Hadi hayirli haberler ver insallah. Ben o 50 uzeri sancilari hic hissetmedim mesela. Aa dedim hangi ara sanci girmis :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?