- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.561
Canm mamaya devam et 3 saatte bir mama ver 2 saatte bir emzir
Tatlm doktorunla bir gorus o daha iyi bilir ne kadr verilcegni bnm doktorum 3 saatte bir ver demstiGünde kaç defa verilecek mama . Fazla da vermek istemiyorum korkuyorum acikcasi
Evet çok hissettim bütün sezaryan boyunca şükür şimdi iyiyim bebeğim çok zayıf doğdu meme ucu yarası beni bitirdi sütüm gelmiyor bir türlü daha yeni yeni damlamaya başladı mama verdik çocuğa ne bilim işte doğumdan sonra biraz lohusalık dönemi zor inşallah sende bebişini kucağına alırsın sağ salimYok canım ya hala bende tık yok umarım tam vaktinde gelir benimki :/ bu cumartesi dogum günü aldık bakalım... sen nasılsın? Dogumun cokmu zordu?:/
Evet çok hissettim bütün sezaryan boyunca şükür şimdi iyiyim bebeğim çok zayıf doğdu meme ucu yarası beni bitirdi sütüm gelmiyor bir türlü daha yeni yeni damlamaya başladı mama verdik çocuğa ne bilim işte doğumdan sonra biraz lohusalık dönemi zor inşallah sende bebişini kucağına alırsın sağ salim
Hiç korkma içgüdüsel olarak bi bakıyorsun ki bebeğine çok güzel bir annelik yapıyorsun benim 3.çocuğum ama çok acemilik çekiyorum ilk çocukta bile böyle değildim 7 yıl aradan sonra 3.olunca unutmuşum herşeyi en fazla bir iki gün bi bakmışsın bebeğe çok güzel bakıyorsun Rabbim bize yardım ediyor onlara bakmamız için Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum geçirirsin güzel anıların olur bize yaz bekliyoruz haberleriniİnşallah canım biz de bu cumartesi giricez bakalım hayırlısı az kaldı hazırlıklarımı bitirdim tecrübeli anneleri okuyup dahada hazırlanmaya calısıyorum ama cok korkuyorum bebek sorumlulugu cok korkutuyor ne yapıcam bilmiyorum :/
Hiç korkma içgüdüsel olarak bi bakıyorsun ki bebeğine çok güzel bir annelik yapıyorsun benim 3.çocuğum ama çok acemilik çekiyorum ilk çocukta bile böyle değildim 7 yıl aradan sonra 3.olunca unutmuşum herşeyi en fazla bir iki gün bi bakmışsın bebeğe çok güzel bakıyorsun Rabbim bize yardım ediyor onlara bakmamız için Allah'ım yar ve yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum geçirirsin güzel anıların olur bize yaz bekliyoruz haberlerini
Korkma..
Her şey çooook güzel olacak :)
Atlas'la öpüyoruz senii ..
Canm bnm korkma her sey guzel olacak bnde iki kisi olmktn korkuyrdm ama korkulck bsey yokmusİnşallah canım ... iki kişilik olmak beni korkutuyor :// yarın öğlen 12 bucukta doguma giricem dualarınızı bekliyorum :))
Rabbim yardımcın olsun insallah. Sağlıcakla al bebisi kucaginaİnşallah canım ... iki kişilik olmak beni korkutuyor :// yarın öğlen 12 bucukta doguma giricem dualarınızı bekliyorum :))
Hayırlısıyla al kucağına inşallah bebisini :)İnşallah canım ... iki kişilik olmak beni korkutuyor :// yarın öğlen 12 bucukta doguma giricem dualarınızı bekliyorum :))
Hayirli dogumlar canim.Allah kurtarsin saglikla kavusun birbirinize insİnşallah canım ... iki kişilik olmak beni korkutuyor :// yarın öğlen 12 bucukta doguma giricem dualarınızı bekliyorum :))
Canm bnm korkma her sey guzel olacak bnde iki kisi olmktn korkuyrdm ama korkulck bsey yokmusbir gulusunu gor yetr
Rabbim yardımcın olsun insallah. Sağlıcakla al bebisi kucagina
Hayırlısıyla al kucağına inşallah bebisini :)
Hayirli dogumlar canim.Allah kurtarsin saglikla kavusun birbirinize ins
Bn iki takim goturdm cnm ama 1 tane yetiyor sen yanina bikac tane sapka al cunku kucaga aldikca yere dusuyr malum kafa kucukSağolun kızlar saat bile belli olunca heycandan uyuyamadım :) cok korkuyorum ama içimde değişik bir heycan var :) birde hastaneye kaç takım kıyafet götürdünüz bebek için :)))
Hayırlı haberlerini bekliyoruzİnşallah canım ... iki kişilik olmak beni korkutuyor :// yarın öğlen 12 bucukta doguma giricem dualarınızı bekliyorum :))
Canım ben 3 takım götürdüm normal doğum olacaktı. Ama iş sezeryana döndü bazi götürdük lerim yetmedi. Penye battaniye alt açma falan fazladan al yanına. Benim ev hastaneye çok yakındı sorun olmadı eksikleri tamamlamakSağolun kızlar saat bile belli olunca heycandan uyuyamadım :) cok korkuyorum ama içimde değişik bir heycan var :) birde hastaneye kaç takım kıyafet götürdünüz bebek için :)))
Bnde de var tatlm o gaz problemi ilac kullaniyr msnBenki nasıl bakacam derken çok şükr oğluşumla 22 . Günümz.. gece uykularımız yok ama olsun düzene gireriz inşallahBanyosu altı emzrme üstü başı derken işi çözdm çok şkr Biraz gaz problemi var oda gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?