- 5 Şubat 2016
- 181
- 216
- 103
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.581
Kızlar oğlumu memeden ayıramıyorum sürekli emmek istiyor emmediği zamanlarda da ağlıyor. Memem sızlıyor sırtım ağrıyor ve günde ancak 1 saat uyuyabiliyorum. Sütüm mü yetmiyor diye düşündüm bir gün sağdım onda da skntı yoktu. Böyle birşey yaşayan varmı. Şimdi bile iki memeyi de yarımşar saat emdi uyutamıyorum istemedğim halde mecbur emzik verdim susturamayınca ama hala fal taşı gibi gözleri. Sürekli aranıyor yardım edin lütfen yılmış durumdaym bu arada kilo alımı da gayet iyi 15. Günümüzdeyz 400 gr almışız
Ben de öyle düşünüyordum ama bugün nişan geldi arada bir hafif adet sancıları gibi sancı oluyo umudunu yitirme bebeklerimiz biraz nazlı sadece ama gelecekleri zamanı kendileri seçiyor umarım normal yollarla sağlıkla gelirlerBen de sezaryen olacağım galibaane sancı ne açılma, millet arayıp duruyor daha doğurmadın mi diye. Depresyondayım :)
Aynısı tamda aynısı senin yine sütün iyiymiş ben pompayla çekiyorum bir çay kaşığı geliyor dokuz gün oldu doğum yapalı daha ağız sütü sarı süt iki gündür geliyor mecburen mamayla beslendi iki defa doktora gittik bebek aç dedi acil mama vereceksin dedi mama yiyip doyarsa ağzı aranmıyor yoksa ya memede yada aranıp ağlıyor çok üzülüyorum mama yiyor diye ama yapacak bişey yokKızlar oğlumu memeden ayıramıyorum sürekli emmek istiyor emmediği zamanlarda da ağlıyor. Memem sızlıyor sırtım ağrıyor ve günde ancak 1 saat uyuyabiliyorum. Sütüm mü yetmiyor diye düşündüm bir gün sağdım onda da skntı yoktu. Böyle birşey yaşayan varmı. Şimdi bile iki memeyi de yarımşar saat emdi uyutamıyorum istemedğim halde mecbur emzik verdim susturamayınca ama hala fal taşı gibi gözleri. Sürekli aranıyor yardım edin lütfen yılmış durumdaym bu arada kilo alımı da gayet iyi 15. Günümüzdeyz 400 gr almışız
Dün doktora gittigimde benim de doktorum yaklaşık aynı şeyleri söyledi pazar görüşelim dedi kontrol için ve bugün de nişan geldi sanırım yarın kontrole değil doğuma gideceğiz yani umarım öyle olurHâlâ gelmedik teyzeleri.. delireceğim... dr 1 hafta daha bekleyecegiz diyor :-(
Ben de öyle düşünüyordum ama bugün nişan geldi arada bir hafif adet sancıları gibi sancı oluyo umudunu yitirme bebeklerimiz biraz nazlı sadece ama gelecekleri zamanı kendileri seçiyor umarım normal yollarla sağlıkla gelirler
pazar gunu doktorunuz orada mi cagiriyor siziDün doktora gittigimde benim de doktorum yaklaşık aynı şeyleri söyledi pazar görüşelim dedi kontrol için ve bugün de nişan geldi sanırım yarın kontrole değil doğuma gideceğiz yani umarım öyle olur
Ewt nöbetçi o gün şansımapazar gunu doktorunuz orada mi cagiriyor sizi
ne guzel...beni de cagirdi pazar ama kime denk gelecegim belli degilEwt nöbetçi o gün şansıma
Canım aynısı ya ben hatta diyorum bunun damağı çenesi yorulmuyor mu diye düşünüyorum benimkini gün boyu ağzında hiç çekmiyor gece mama veriyorum da o şekilde uyuyorÇözümü sürekli emzirmekte buldum ama bı Sefer de sürekli kusar oldu. İnatmış gibi gece uyumuyor sıpa. Bugün 10 dk lık aralıklarla yaklaşık 3 saat emdik memem sızlıyor artk :/
Valla canm ne kadsr devam edecek böyle bilmiyorum sabrediyorum hiç emmeyedebilirdi şükretmek lazımCanım aynısı ya ben hatta diyorum bunun damağı çenesi yorulmuyor mu diye düşünüyorum benimkini gün boyu ağzında hiç çekmiyor gece mama veriyorum da o şekilde uyuyor
Bebek alacağını alıyormuş emiyorsa kussa bile sıkıntı yok diyor doktorlarYa bnmki de 10 dk emiyor ustune bide kusuyr cok mutsuzum
Insallah canm ya yarin ilk asimiz var ebeye sorcam bakalm ne dickBebek alacağını alıyormuş emiyorsa kussa bile sıkıntı yok diyor doktorlar
Kıslaaaar ben bugün dogum yaptım çok iyiyiz evlat çok güzel biseymis ilk sütümüzü de emdik uyuyoruz şimdi Allah kalanlara da bi avazda doğurmayı nasip etsin
Yaaa gözünüz aydın canım, Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. :) Darısı başıma :)Kıslaaaar ben bugün dogum yaptım çok iyiyiz evlat çok güzel biseymis ilk sütümüzü de emdik uyuyoruz şimdi Allah kalanlara da bi avazda doğurmayı nasip etsin
Hayirli olsun canim bende artik mutlu haberi vermek icin sabirsizlaniyorum dogumu bekleyen sayili anne adaylarindanim benim ve geri kalan arkadaslarinda ins vakti zamaninda guzel kolay dogumlari olur saglikla gelsin bebisler:))Kıslaaaar ben bugün dogum yaptım çok iyiyiz evlat çok güzel biseymis ilk sütümüzü de emdik uyuyoruz şimdi Allah kalanlara da bi avazda doğurmayı nasip etsin
Ewt tatlım normal doğum Epidural var tabiki kizim 40+1 de 3.575 doğduMasallah canım ya, ben mayıs sonu haziran annesiyim ama sizleri takip edip mutluluğunuzu paylaşmak çok hoşuma gidiyor, normal doğum mu yaptın bebiş ve sen iyisin anlaşılan, birde kaçıncı haftada oldu ve kaç kilo meleğimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?