Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben de sezaryen olacağım galibaa ne sancı ne açılma, millet arayıp duruyor daha doğurmadın mi diye. Depresyondayım :)

Canım Atlas da sürekli emiyor. Ağlamıyor ama aranıyor. Sarılığı atlatsın diye sık sık emziriyorum ben de.. Uyku saat sınırlamamız yok yani..

Emzirme saatlerini daha konforlu hale getirmeye çalış, belinde sırtında yastık desteği, yanında büyük bir bardak su ya da bitki çayın olsun mesela. Kesinlikle susuz kalmamaya çalış..

Biz emzik verdik ilk hafta ama sonra bıraktık vermeyi, o da unuttu hemen.. Ben de memede kalmasını tercih ettim çok ağlayan bir bebek değil çok şükür.. Biberon almadı, sağdığım süt yalan oldu ben de artık sağmıyorum (en azından bir süre için) her sağma isteğimde emziriyorum. O da yiyo maşallah Bizim de emme seanslarımız bir saatten az sürmüyor. Bir saat uyuyor yine başlıyoruz. Geceleri genelde böyle. 13 günlük şu an , sadece üç gece 3'er saat uyuyup uyandığı oldu.
Ben de onunla gündüz uyuyorum, gece dizilerimi izliyorum o emerken :))
Düzene girer zamanla diye düşünüyorum..

Ben de sezaryen olacağım galibaa ne sancı ne açılma, millet arayıp duruyor daha doğurmadın mi diye. Depresyondayım :)
Ben de öyle düşünüyordum ama bugün nişan geldi arada bir hafif adet sancıları gibi sancı oluyo umudunu yitirme bebeklerimiz biraz nazlı sadece ama gelecekleri zamanı kendileri seçiyor umarım normal yollarla sağlıkla gelirler

Aynısı tamda aynısı senin yine sütün iyiymiş ben pompayla çekiyorum bir çay kaşığı geliyor dokuz gün oldu doğum yapalı daha ağız sütü sarı süt iki gündür geliyor mecburen mamayla beslendi iki defa doktora gittik bebek aç dedi acil mama vereceksin dedi mama yiyip doyarsa ağzı aranmıyor yoksa ya memede yada aranıp ağlıyor çok üzülüyorum mama yiyor diye ama yapacak bişey yok

Yaaa inşallah, saglikla gelsinler de bizi de kestirmesinler yaa :)

pazar gunu doktorunuz orada mi cagiriyor sizi

Çözümü sürekli emzirmekte buldum ama bı Sefer de sürekli kusar oldu. İnatmış gibi gece uyumuyor sıpa. Bugün 10 dk lık aralıklarla yaklaşık 3 saat emdik memem sızlıyor artk :/

Çözümü sürekli emzirmekte buldum ama bı Sefer de sürekli kusar oldu. İnatmış gibi gece uyumuyor sıpa. Bugün 10 dk lık aralıklarla yaklaşık 3 saat emdik memem sızlıyor artk :/
Canım aynısı ya ben hatta diyorum bunun damağı çenesi yorulmuyor mu diye düşünüyorum benimkini gün boyu ağzında hiç çekmiyor gece mama veriyorum da o şekilde uyuyor

Kıslaaaar ben bugün dogum yaptım çok iyiyiz evlat çok güzel biseymis ilk sütümüzü de emdik uyuyoruz şimdi Allah kalanlara da bi avazda doğurmayı nasip etsin

Masallah canım ya, ben mayıs sonu haziran annesiyim ama sizleri takip edip mutluluğunuzu paylaşmak çok hoşuma gidiyor, normal doğum mu yaptın bebiş ve sen iyisin anlaşılan, birde kaçıncı haftada oldu ve kaç kilo meleğimiz?

Kıslaaaar ben bugün dogum yaptım çok iyiyiz evlat çok güzel biseymis ilk sütümüzü de emdik uyuyoruz şimdi Allah kalanlara da bi avazda doğurmayı nasip etsin
Yaaa gözünüz aydın canım, Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmeyi nasip etsin. :) Darısı başıma :)

Hayirli olsun canim bende artik mutlu haberi vermek icin sabirsizlaniyorum dogumu bekleyen sayili anne adaylarindanim benim ve geri kalan arkadaslarinda ins vakti zamaninda guzel kolay dogumlari olur saglikla gelsin bebisler:))

Ewt tatlım normal doğum Epidural var tabiki kizim 40+1 de 3.575 doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…