- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.601
Ewt tatlım normal doğum Epidural var tabiki kizim 40+1 de 3.575 doğdu
Kızlar oğlumu memeden ayıramıyorum sürekli emmek istiyor emmediği zamanlarda da ağlıyor. Memem sızlıyor sırtım ağrıyor ve günde ancak 1 saat uyuyabiliyorum. Sütüm mü yetmiyor diye düşündüm bir gün sağdım onda da skntı yoktu. Böyle birşey yaşayan varmı. Şimdi bile iki memeyi de yarımşar saat emdi uyutamıyorum istemedğim halde mecbur emzik verdim susturamayınca ama hala fal taşı gibi gözleri. Sürekli aranıyor yardım edin lütfen yılmış durumdaym bu arada kilo alımı da gayet iyi 15. Günümüzdeyz 400 gr almışız
Canm mama veresim gelmiyor o kadar eminim ki doyduğundan çiş ve kaka durumu iyi ve fazlasını kusuyor üstelik kilo alımı da iyi. Yenidoğan bebeğin kucağa alışma durumunun olmayacağını okumuştum ama resmen kucağımda mememde uyumak istiyor emzik gibi kullanıyor mememi.Aynı dertten muzdaribim kuzu bende dayanamayıp biberonla mama verdim ama memeyi bırakacak diye de korktum çok şükğr öyle bişey olmadı ama doymuyo derin uyumuyo sürekli memedeyiz
Canım aynen beni anlatmışsın. Biz bıgün 35 günlük olduk ve sürekli emmek istiyor. Kamburum çıktı artık. Bazen hiç doğru düzgün uyumuo hep göğsümde. Zamanla düzene girer diyor herkes sabırla o günleri bekliorumKızlar oğlumu memeden ayıramıyorum sürekli emmek istiyor emmediği zamanlarda da ağlıyor. Memem sızlıyor sırtım ağrıyor ve günde ancak 1 saat uyuyabiliyorum. Sütüm mü yetmiyor diye düşündüm bir gün sağdım onda da skntı yoktu. Böyle birşey yaşayan varmı. Şimdi bile iki memeyi de yarımşar saat emdi uyutamıyorum istemedğim halde mecbur emzik verdim susturamayınca ama hala fal taşı gibi gözleri. Sürekli aranıyor yardım edin lütfen yılmış durumdaym bu arada kilo alımı da gayet iyi 15. Günümüzdeyz 400 gr almışız
Koreanmom cnm nptn yaptn mi dogum
Gozunaydin tatlm Allah anali babali buyutsun insallah :*Kızlar merhaba:) bizde kavuştuk kızımla.. 18 martta sezeryanla kavuştum kuzuma. 3815 doğdu bugün doktor kontrolünde 3600 olmuştu:/ Göğüs ağrısı sezeryan sızısı derken 4 gün geçti. Göğüs uçlarım yarıldı emzirirken cok ağrıyor:/ bugün doktorum bir ilaç verdi daha doğrusu bir karısım antibiyotikli.. cok kötü kokuyor deneyeceğim inş. İşe yarar :)
Kizlarrr bende 17 martta sezaryenle kızıma kavuştum. 3650 kiloyla doğdu. Çok güzel bi duygumuz allah herkese nasip etsin. Bende göğüs yarasiyla uğraşıyorum feçi açıyor emzirirken ama olsun kızım için katlanirim. Öptüm hepinizi annelerrrrrrr
Beni ateş ve sıkıntı basıyor sırtıma ağrı giriyor emzirirken100 ge kaybetti cok korkuyorum bişey olur diye ama emzirirkende cok agrıyor :/ ne yapıcam nasıl gecer bilmiyorum
Benim bebiste hastanedeyken 200 grm kaybetti. Ama sütüm hemen gelmişti 4. Günde kilo almaya başladı. Ilk hafta bende de ateş basması titreme bişeyler oldu. Hatta ben ilk gece hastanede bayıldım. Ama herşeye rağmen toparladım sayılır. Gögüs ucu yarası bende de oldu malesef çok canim yanıyor. Ama aventin göğüs kalkani kullanmaya başlayınca rahatladım. Tavsiye ederim mutlaka kullan. Isim işini ne yaptın. Inşallah istediğin isim olmuştur.Beni ateş ve sıkıntı basıyor sırtıma ağrı giriyor emzirirken100 ge kaybetti cok korkuyorum bişey olur diye ama emzirirkende cok agrıyor :/ ne yapıcam nasıl gecer bilmiyorum
Aynen canım soğuk mendiller koyuyorum hafifliyor biraz.. sanki sürekli ac gibi korkuyorum işte. Göğüslerim cok doluyor ağrı yapıyor boşaltana kadar göğüs ucu ağrısından ölüyorum:/ ilk hastanede 100 gr kaybetti bugünde 4. Günümüz 100 daha kaybetmis yanakları söndü resmen :/ inşallah canım su ağrılarım bir hafiflesede bebeğimden bir tat alsam :/Canım, ateş basması çok sürmedi bende. 2-3 gün..
Ebe soğuk havlu ile kompres yap dedi rahatlatıyo. Bi dene istersen..
Atlas 5 günlükken kontrol edildi ve 200 gr vermişti. Doğum kilosunun %10-15'ini kaybetmesi çok normal. Korkma yani..
Doğum şişliği incek..
Ama 10. Gün kontrolümüzde 300 gr almıştı. 5 günde 300 gr yani.
O giden kilo iki haftan dolmadan geri gelcek.
Poposu dizleri yanakları doluyo hemen..
Merak etme.. içgüdülerini takip et..
Şahane bir anne olacaksın :)
benimde sütüm hemen geldi cok şükür:) aventin göğüs kalkanını bende kullanıyorum ama ucu yara olunca yine acıtıyor işte. Birde emzirmeden kaynaklı sırt ağrım oluyor mahfoluyorum emzirirken sanki sıkıntı basıyor bebeği bir köşeye atmak istiyorum :/ hala alısamadım bebeğime normalmi bilmiyorum :/ isim işi istediğim gibi olmadı herzamanki gibi kv ve eşim herkese kv ismini söylemiş bende gidip bu olsun diyemedim kötü gelin olucaktım ama eşime cok kızgınım içimde bıraktı...Benim bebiste hastanedeyken 200 grm kaybetti. Ama sütüm hemen gelmişti 4. Günde kilo almaya başladı. Ilk hafta bende de ateş basması titreme bişeyler oldu. Hatta ben ilk gece hastanede bayıldım. Ama herşeye rağmen toparladım sayılır. Gögüs ucu yarası bende de oldu malesef çok canim yanıyor. Ama aventin göğüs kalkani kullanmaya başlayınca rahatladım. Tavsiye ederim mutlaka kullan. Isim işini ne yaptın. Inşallah istediğin isim olmuştur.
Gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah benim gögsüm çok kötüydü inanki bebeğin ağzına iki defa kan doldu o derece yarılmıştı iki üç çeşit merhem zeytinyağı falan denedim ama lansolin geçirdi sürekli sürdüm çok faydasını gördüm mutlaka deneKızlar merhaba:) bizde kavuştuk kızımla.. 18 martta sezeryanla kavuştum kuzuma. 3815 doğdu bugün doktor kontrolünde 3600 olmuştu:/ Göğüs ağrısı sezeryan sızısı derken 4 gün geçti. Göğüs uçlarım yarıldı emzirirken cok ağrıyor:/ bugün doktorum bir ilaç verdi daha doğrusu bir karısım antibiyotikli.. cok kötü kokuyor deneyeceğim inş. İşe yarar :)
Bnde sag gogusmde cok zorlaniyrm persan oluyrz ana kiz bnm kiz sanki karete yapiyr bacaklr kollr havadaKızlar asya hnm tek göğsümü güzel emio sağ göğsümü bir türlü almıyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?