- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.621
Zeytinyağının içine bir kac damla limon damlattim onunla siliyorum göğüs ucumu. Sende dene biiiAynen canım soğuk mendiller koyuyorum hafifliyor biraz.. sanki sürekli ac gibi korkuyorum işte. Göğüslerim cok doluyor ağrı yapıyor boşaltana kadar göğüs ucu ağrısından ölüyorum:/ ilk hastanede 100 gr kaybetti bugünde 4. Günümüz 100 daha kaybetmis yanakları söndü resmen :/ inşallah canım su ağrılarım bir hafiflesede bebeğimden bir tat alsam :/
benimde sütüm hemen geldi cok şükür:) aventin göğüs kalkanını bende kullanıyorum ama ucu yara olunca yine acıtıyor işte. Birde emzirmeden kaynaklı sırt ağrım oluyor mahfoluyorum emzirirken sanki sıkıntı basıyor bebeği bir köşeye atmak istiyorum :/ hala alısamadım bebeğime normalmi bilmiyorum :/ isim işi istediğim gibi olmadı herzamanki gibi kv ve eşim herkese kv ismini söylemiş bende gidip bu olsun diyemedim kötü gelin olucaktım ama eşime cok kızgınım içimde bıraktı...
Bnde sag gogusmde cok zorlaniyrm persan oluyrz ana kiz bnm kiz sanki karete yapiyr bacaklr kollr havada
Kirki cikinca duzelcek diyorlar bakalm kirki bekliyrzÇok fenalar ya sıpalar küçücük seylere göre şekilleniyoruz bir duzene girsek daha kolay olacak hersey
Şu kırkımız bi çıkarsa herşey daha iyi olacak gibime geliyor en azından gaz sancıları çok fena 3 gündür başladı bizimkiÇok fenalar ya sıpalar küçücük seylere göre şekilleniyoruz bir duzene girsek daha kolay olacak hersey
Hep aynı inanki emzirmeden yoruldum ama napalım bebişler için katlanacağızYa kızlar benimki uyaninca 2 3 saate yakın uyanık kalıyor. Emzirirken uyukluyor yatağına koyunca uyaniyor. 3 saatin 2 saati memede nerdeyse. Bu normal mi
İnatla ondan emzirmeye çalış ilk zaman benimki de solu almadı inatla aç bırakıp onu verdim şimdi ikisini de en az bir saat cokkuduluyor :)Kızlar asya hnm tek göğsümü güzel emio sağ göğsümü bir türlü almıyo :/
Canm benimki de öyle emzik kullan diyenler çok oldu doktorum hariç. Mememi emzik gibi kullanıyor zamanla düzelir diye ona uyuyorum emzir emdiği kadar bi süre sonra bırakıyor dik göğsüne öyle dursun gazını çıkar orda uyut derin uykuya geçince beşiğe koy ben çözümğ öyle buldumYa kızlar benimki uyaninca 2 3 saate yakın uyanık kalıyor. Emzirirken uyukluyor yatağına koyunca uyaniyor. 3 saatin 2 saati memede nerdeyse. Bu normal mi
Kalıyor canm benim sıpa da aynı her gece 12-3 arası net uyanık ve emmezse ağlıyorBen emzik te verdim. Her istediğinde de emziriyorum. Emzirmek sorun değil de yeni doğmuş bebek 3 saat uyanık kalır mı ya:))
Ağlıyormu peki sütün yeterli mi sağıp baksaydınBen emzik te verdim. Her istediğinde de emziriyorum. Emzirmek sorun değil de yeni doğmuş bebek 3 saat uyanık kalır mı ya:))
O zaöanÇok ağlayan bi bebek değil. Sütümun yettiğini düşünüyorum çünkü düzenli çiş ve kaka yapıyor. Birde göğüs kalkanlarinda sut birikiyor. Her emzirmeden sonrada sıkıyorum göğsümü sut geliyor. Sağıp deneyemedim çünkü pompa manuel. Hem canim cok yanıyor hemde sagamiyor.
O zaman senin bebiş de benimki gibi memeci 40 ı çıktıktan sonra değişir diyorlar baklam ne olacakÇok ağlayan bi bebek değil. Sütümun yettiğini düşünüyorum çünkü düzenli çiş ve kaka yapıyor. Birde göğüs kalkanlarinda sut birikiyor. Her emzirmeden sonrada sıkıyorum göğsümü sut geliyor. Sağıp deneyemedim çünkü pompa manuel. Hem canim cok yanıyor hemde sagamiyor.
Daha fena olmasin da ben bu tempoda raziyim:)O zaman senin bebiş de benimki gibi memeci 40 ı çıktıktan sonra değişir diyorlar baklam ne olacak
Gozunaydin canım herkeste aşağı yukarı aynı sorunlar var ama kuzularimiz için değer sağlıkla buyutelim inşallahKızlar merhaba:) bizde kavuştuk kızımla.. 18 martta sezeryanla kavuştum kuzuma. 3815 doğdu bugün doktor kontrolünde 3600 olmuştu:/ Göğüs ağrısı sezeryan sızısı derken 4 gün geçti. Göğüs uçlarım yarıldı emzirirken cok ağrıyor:/ bugün doktorum bir ilaç verdi daha doğrusu bir karısım antibiyotikli.. cok kötü kokuyor deneyeceğim inş. İşe yarar :)
Sonunda... Tebrik ederim canimKızlar ben de bugün aldım oğlumu kucağıma 3480gr doğdu, sağlığımız yerinde çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?