- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.641
Ben varim canim bekliyorum her muayenede doktor 2 gune kalmazsin diyo ama henuz beklemedeyiz.pazartesi kontrol var hakkimizda hayirlisi :))Herkes dogum yapti mi kizlar daha var mi?
bende varım pazartesiye kadar sancı olmazsa pazartesi mecbur sezeryanHerkes dogum yapti mi kizlar daha var mi?
Hic sezeryan istemiyordun insallah gonlume gore olur cnmbende varım pazartesiye kadar sancı olmazsa pazartesi mecbur sezeryan
Hayirlisi olsn cnm bekliyrz haberleriniBen varim canim bekliyorum her muayenede doktor 2 gune kalmazsin diyo ama henuz beklemedeyiz.pazartesi kontrol var hakkimizda hayirlisi :))
Gayette kalır benim küçük adam bi defasında 48 saat uyumadı resmen çöktüm 2 gün. Ağlamıyor da gazı falan da yok gözlercin gibi hep memede durmak istiyorBen emzik te verdim. Her istediğinde de emziriyorum. Emzirmek sorun değil de yeni doğmuş bebek 3 saat uyanık kalır mı ya:))
Aynı kremi kullanıyorum gerçekten sadece o geçirdi silinmediği için göğüs ucunu nemli tutuyorHayrlısı olsn inşallah biz bi aylık olcaz oğluşmla nerdeyse Göğüs ucum çok agrıyodu benmde sancıda oluyo krem kullanıyorum şimdi göğüs ucuma rahtlıyorm ve geçti gbi şkür .. adı lanolin ve lonsinoh kullann tavsye ederm silmiyoruz bde öle emzirebliyoruz
ewet cnm hala daha istemiyorum ama daha fazla risk de almak istemiyorum artık hayırlısı olsun artık napalımHic sezeryan istemiyordun insallah gonlume gore olur cnm
Gazdan cekiyrz cnm bio gaia die damla kullaniyrm ama cok faydasni goremdmKızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz yada neler yapıyorsunuz yazar mısınız 10 günden sonra gaz problemi başladı
Hayır canım hasta değil benim kizim da aynı şekilde kusuyo karnı gurulduyo normal bunlar hatta kusan bebek iyi olur diyolar emzirirken bebeğin basi gövdesinden yukarda olsun ve emzirme bitince bikac dakika hareket ettirme böylelikle daha az kusuyo ha bu arada önceden sütün daha az ve daha yağlı olduğundan daha çok emiyodu sanırım artık daha akışkan yani normal süt gelmeye başladı o yüzden 10 dakikada doyuyor canını sıkma sağlıkla büyüt oğlunuNormalde en az 45 dk emen oğlum geceden beri 10 dk ancak emiyor emerken kaka yapıyor ve üstüne 2 -3 kes kusuyor.
Karnında da sürekli guruldama sizce ne olabilir hasta mı oldu acaba
Çok sağol canm içimi rahatlattn zaten uykusuz olan ben ateşi çıkar diye nöbet bekler olmuştum sağolHayır canım hasta değil benim kizim da aynı şekilde kusuyo karnı gurulduyo normal bunlar hatta kusan bebek iyi olur diyolar emzirirken bebeğin basi gövdesinden yukarda olsun ve emzirme bitince bikac dakika hareket ettirme böylelikle daha az kusuyo ha bu arada önceden sütün daha az ve daha yağlı olduğundan daha çok emiyodu sanırım artık daha akışkan yani normal süt gelmeye başladı o yüzden 10 dakikada doyuyor canını sıkma sağlıkla büyüt oğlunu
Gözün aydin canim. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsinArkadaslar bende dun aksam ipek kizimi kucagima aldim zor ve yorucuydu ama kucagima verdikleri anda herseye tum acilara degerdi dedim bundan sonra da ins bebeklerimizin gelisimi hakkinda sizlerle bu yolculuga devam etmek cok guzel olucak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?