Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Hayrlısı olsn inşallah biz bi aylık olcaz oğluşmla nerdeyse Göğüs ucum çok agrıyodu benmde sancıda oluyo krem kullanıyorum şimdi göğüs ucuma rahtlıyorm ve geçti gbi şkür .. adı lanolin ve lonsinoh kullann tavsye ederm silmiyoruz bde öle emzirebliyoruz

Ben emzik te verdim. Her istediğinde de emziriyorum. Emzirmek sorun değil de yeni doğmuş bebek 3 saat uyanık kalır mı ya:))
Gayette kalır benim küçük adam bi defasında 48 saat uyumadı resmen çöktüm 2 gün. Ağlamıyor da gazı falan da yok gözlercin gibi hep memede durmak istiyor

Merhaba arkadaslar hepinizin bebekleri hayirli olsun. Dogum.yapmayanlar Allah kolaylik versin. Dogum yapan arkadaslar ben 3 gun oldu dogum yapali iki gündür ellerim.ve ayaklarim deli gibi sis ve alerji olmus gibi kasiniyor. Doktorum izinli aramak istemiyorum. Acike gittim avil alerji ignesi verdi. Antibiyotik vermisti doktorum vücudun ona tepki vermistir dedi ama avil de hamileler de kullanilmaz diyor. Biz de yaptırmadık. Boyle bir durumla karsilasan ya da bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim

Aynı kremi kullanıyorum gerçekten sadece o geçirdi silinmediği için göğüs ucunu nemli tutuyor

Kızlar gaz damlası ne kullanıyorsunuz yada neler yapıyorsunuz yazar mısınız 10 günden sonra gaz problemi başladı

Normalde en az 45 dk emen oğlum geceden beri 10 dk ancak emiyor emerken kaka yapıyor ve üstüne 2 -3 kes kusuyor.
Karnında da sürekli guruldama sizce ne olabilir hasta mı oldu acaba

İmdaaat! Kızlar oğlum ilk gün mememi çok güzel emdi Ama iki gündür istemiyor ağzı değdiği an başlıyor ağlamaya. Mecbur sağıp veriyorum. Bu sıkıntı normal mi, ne yapmak lazım

Normalde en az 45 dk emen oğlum geceden beri 10 dk ancak emiyor emerken kaka yapıyor ve üstüne 2 -3 kes kusuyor.
Karnında da sürekli guruldama sizce ne olabilir hasta mı oldu acaba
Hayır canım hasta değil benim kizim da aynı şekilde kusuyo karnı gurulduyo normal bunlar hatta kusan bebek iyi olur diyolar emzirirken bebeğin basi gövdesinden yukarda olsun ve emzirme bitince bikac dakika hareket ettirme böylelikle daha az kusuyo ha bu arada önceden sütün daha az ve daha yağlı olduğundan daha çok emiyodu sanırım artık daha akışkan yani normal süt gelmeye başladı o yüzden 10 dakikada doyuyor canını sıkma sağlıkla büyüt oğlunu

Çok sağol canm içimi rahatlattn zaten uykusuz olan ben ateşi çıkar diye nöbet bekler olmuştum sağol

Arkadaslar bende dun aksam ipek kizimi kucagima aldim zor ve yorucuydu ama kucagima verdikleri anda herseye tum acilara degerdi dedim bundan sonra da ins bebeklerimizin gelisimi hakkinda sizlerle bu yolculuga devam etmek cok guzel olucak :))
Gözün aydin canim. Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…